Kişilik & Karakter Karadenizli kizlar hakkında ne düşünüyorsun beğeniyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Size hamsi pilavı hamsi kuşu hamsili puding yapar size bol bol fıkra anlatır 🙂 Güncellemeler1 yıl Beğenmezseniz beğenmeyin Karadenizli kizlar hakkında ne düşünüyorsun beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. karaktere göre değişir,. 1 0 Yorumla
DESERTT0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Tanıştım birkaç kez biraz kıt kafalilar. Hepsini bilemem tabi 0 0 Yorumla
GiardanoBruno Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kasıt laz kızıysa güzel olurlar. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet çok güzellerdir 😌 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hiç sevmem karadenizlileri iticiler 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Irkçı çık git sorumdan Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Olanı söyledim Yorumla Soran 1 yıl Sana göre olan Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Bana göre zaten iticisiniz Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Oke Yorumla
dollydolla Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl saçma sapan düşüncelere sahipler 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl düşünceler Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Mısır ekmeği ve muhlama istiyorum :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olur çok hamaratimdir Yorumla yagmuuradam 1 yıl Harbi mi yaa yapsana bana Yorumla
Spartacuskurt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Hamsili puding ne be 🤢 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok lezzetli dene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
karaktere göre değişir,.
Tanıştım birkaç kez biraz kıt kafalilar. Hepsini bilemem tabi
Kasıt laz kızıysa güzel olurlar.
Evet çok güzellerdir 😌
Hiç sevmem karadenizlileri iticiler
Irkçı çık git sorumdan
Olanı söyledim
Sana göre olan
Bana göre zaten iticisiniz