Kişilik & Karakter Hayattan yoruldunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gncl Güncellemeler1 yıl Gnclll Hayattan yoruldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. evet çok yoruldum 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Bazen hayatın belirsizliklerinden yükünden yorulabiliyoruz ama Allaha sığınmak sabır göstermek güç veriyor çünkü her zorluğun ardında bir kolaylık vardır her sıkıntı geçici önemli olan kalbimizi diri tutmak 0 0 Yorumla
papaty_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. keyif alamıyorum önceki gibi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden peki Yorumla papaty_ 1 yıl Yaş ilerledi o yüzden Yorumla
_Novemberr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Fazlasıyla yoruldum halim yok hiçbir şeye 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biraz yoruldum 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bazennn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet çok yoruldum
Bazen hayatın belirsizliklerinden yükünden yorulabiliyoruz ama Allaha sığınmak sabır göstermek güç veriyor çünkü her zorluğun ardında bir kolaylık vardır her sıkıntı geçici önemli olan kalbimizi diri tutmak
keyif alamıyorum önceki gibi
Neden peki
Yaş ilerledi o yüzden
Fazlasıyla yoruldum halim yok hiçbir şeye
Hayat baya yordu beni
Hayat çok yordu
Biraz yoruldum
Ohoo hemde nasıl
Bazennn
Çook
Evet sanirim sende?