Kişilik & Karakter Erkekler şu kızlara neden çok yüz veriyosunuz? yunus_gs Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Olum şu kızların totosunu kaldırmayın sonra biz masum erkekler cenebesini çekiyoruz tepemize çıkıyolar gidip mal gibi yalvarmayın mk giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir dayı 2x2=4 Güncellemeler1 yıl Sanarsın hepsi hint kumaşı Güncellemeler1 yıl İşinize gelmeyince ağlamayın😁 Erkekler şu kızlara neden çok yüz veriyosunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben vermiyorum 0 0 Yorumla
beyazkelebeek Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Herkes kendi hemcinsine aynı tavsiyeyi veriyor yalnız:d 1 20 Yorumla yunus_gs 1 yıl Bende bir yerde gördüm dayanamadım bende böyle soru yaptım😆😆😆bir kız demiişte erkekler kendini bir şey sanıyor diye Yorumla Eleven3405 1 yıl genelde yüzde 90 erkekler çok yüz verir ve yalvarır kızlara Yorumla yunus_gs 1 yıl İşte hata biz de tepemize çıkıyolar hint kumaşı sanki hepsi Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl İşte kosmayanlar senin gibi sap oluyor Yorumla yunus_gs 1 yıl Ben böyle mutluyum valla ne kendimi kullandırıyorum ne de ego çekiyorum mis gibi Yorumla yunus_gs 1 yıl Sizin peşiniz den koşan kafasızlara da acıyorum Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Sen bilirsin bu da yanlış da olsa tercih meselesi Yorumla yunus_gs 1 yıl Yooo yanlış değil o sizin işinize gelmediği için yanlış oluyor Yorumla yunus_gs 1 yıl Sizler alışıksınız erkekleri köle gibi kullanıp peşiniz den köpek etmeye bizim gibi adamlara sökmez Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Tamam abi git işine sen evlenme sevgilin de olmasın ama herkes seninle aynı hayatı seçmek zorunda değil. Bunun için de kadınlarla konuşmaları lazım Yorumla yunus_gs 1 yıl 😂😂😂 Yorumla yunus_gs 1 yıl İşine gelmedi demi egoist hanım😆 Yorumla yunus_gs 1 yıl Bana laf sokmaya çalışma kardeşim bana sökmez lafların Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Tamam sen yalnız kal bana ne Yorumla yunus_gs 1 yıl Erkekler size mecbur değil Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Demek ki öyle hissediyorlar da peşimizden koşuyorlar. İnceller gitsin işine Yorumla yunus_gs 1 yıl İnceller derken ne demek istiyosun sen Yorumla yunus_gs 1 yıl Bir de niye bana kızıyosın ki insan gibi tartışıyoruz şurda ya Allah Allah Yorumla Eleven3405 1 yıl @yunus_gs boş ver kıskandı kızların peşinden gitmediğin için Yorumla yunus_gs 1 yıl Gitmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yok dayi kizlar guldur cicektir 2x2=5 0 1 Yorumla yunus_gs 1 yıl 2x2=5 mi😆😆😆🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben vermiyorum
Herkes kendi hemcinsine aynı tavsiyeyi veriyor yalnız:d
Bende bir yerde gördüm dayanamadım bende böyle soru yaptım😆😆😆bir kız demiişte erkekler kendini bir şey sanıyor diye
genelde yüzde 90 erkekler çok yüz verir ve yalvarır kızlara
İşte hata biz de tepemize çıkıyolar hint kumaşı sanki hepsi
İşte kosmayanlar senin gibi sap oluyor
Ben böyle mutluyum valla ne kendimi kullandırıyorum ne de ego çekiyorum mis gibi
Sizin peşiniz den koşan kafasızlara da acıyorum
Sen bilirsin bu da yanlış da olsa tercih meselesi
Yooo yanlış değil o sizin işinize gelmediği için yanlış oluyor
Sizler alışıksınız erkekleri köle gibi kullanıp peşiniz den köpek etmeye bizim gibi adamlara sökmez
Tamam abi git işine sen evlenme sevgilin de olmasın ama herkes seninle aynı hayatı seçmek zorunda değil. Bunun için de kadınlarla konuşmaları lazım
😂😂😂
İşine gelmedi demi egoist hanım😆
Bana laf sokmaya çalışma kardeşim bana sökmez lafların
Tamam sen yalnız kal bana ne
Erkekler size mecbur değil
Demek ki öyle hissediyorlar da peşimizden koşuyorlar. İnceller gitsin işine
İnceller derken ne demek istiyosun sen
Bir de niye bana kızıyosın ki insan gibi tartışıyoruz şurda ya Allah Allah
@yunus_gs boş ver kıskandı kızların peşinden gitmediğin için
Gitmem
yok dayi kizlar guldur cicektir 2x2=5
2x2=5 mi😆😆😆🤣🤣