Kişilik & Karakter Cocuklugunuzda ihmal edildiniz mi? lazfu61 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yanlizlik hissettiniz mi ya da görünmemis, yok sayilmis?Positif ve negatif kazanclari neydi sizin icin? Cocuklugunuzda ihmal edildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. edildim evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet ihmal edilen bir çocuktum Pozitif yanları empati kurabiliyorum karşımdaki insanı kurmaya özen gösteriyorumNegatif yanları ise düşük özgüven 1 0 Yorumla
çiftkanat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Herzaman bırak cocuklugu. cocuklugumda en özledım sey gülmekti, umutlarım hayallerımdi 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Edildim, edildik... 0 2 Yorumla lazfu61 1 yıl Bana yazar misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazıyom ama umursamıyon ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
edildim evet
Evet ihmal edilen bir çocuktum
Pozitif yanları empati kurabiliyorum karşımdaki insanı kurmaya özen gösteriyorum
Negatif yanları ise düşük özgüven
Herzaman bırak cocuklugu. cocuklugumda en özledım sey gülmekti, umutlarım hayallerımdi
Hiç ihmal edilmedim
Erken yaşta olgunlaştım avantaji bu
Yeri geldiği zaman evet
Evet
Edildim, edildik...
Bana yazar misin
Yazıyom ama umursamıyon ki
edilmedim