Delirmek üzereyim gerçekten dün başladım selectra verdi ama dayanamıyorum bişey söyleyin...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 aya kadar
Merhabalar hanımefendi
Antidepresan ilaçlar genellikle 24-32 saat arasında vücutta etkinsini göstermektedir.
Hayır ama bu durumdan çıkamıyorum bu kadar kolay etki etmez bence
İnternette bir iki hafta diyo
Vücuda etki etmeye, sakinlesme ve uyuşukluk azaltmaya başlamaktadır. Ama tamamen etki diyorsanız 10 günden sonra oluşmaktadır.
Sadece uyku basıyor ama oda eskisi kadar olmuyor vücudum o kadar stres altındaki asla sakinleşemiyorum her an kalbim küt diye vurup duracak diye düşünüyorum bu psikolojiden asla çıkamıyorum zaten kalbimde tekleme var kapakta çökme ve üfürüm var bunları da düşünüyorum kalbimdeki tekleme. sadece tekleme olarak değil çok şiddetli böyle normal atarken küt diye vuruyor ve çok güçlü titreyeerek vuruyor ben deli olacam artık
Geceleri uyuyamıyorum
Kardiyoloji bölümüne gittiniz mi?
Genelde 2 hafta sürer vücutta biraz birikmesi lazım.
İnşallah geçer yoksa delirecem dayanamıyorum
Oturarak içersen 15 dakika içerisinde ayakta içersen 45 dakika içerisinde etkisini gösterebilir
Düzenli kullanımda birkaç hafta
İnşallah geçer yoksa delirecem☹️
Geçer canım
bence gerek yok
Yaşamadığın için bilmiyosun
12 yıldır organik olmayan atipik psikoz tanısı ile yaşıyorum daha 40 yaşım dolmadı ve bu rapora bağlı bir tanı hayatımın kalanında da ilaç kullanmam gerek
Ben kitaplarda okuyup filmlerde göreceğin tiplerden daha manyakları daha ilginçleri ile hastanede zaman geçiriyorum
ben 2 yıl tedavi gördüm rapor çıkana dek
bunun yarısından fazlasını hatırlamıyorum
öyle ilaçlar kullandım ki alayım uyutsun 2 gün uyanmam bana tecavüz et haberim olmaz 3. gün uyan bedenin hareketi yok konuş düşün duy ama bedenindeki hareketsizlik ağrılar sonra yeniden ilaç al yeniden uyu
ben senden daha B. O. K zamanlar yaşadım!
S git kumda oyna mnk ergeni!
Tamam en çok yaşayan sensin abisi 18 yaşında bunları yaşasaydıb görürdüm ben seni
ben ilk psikyatriste 4 yaşında gittim arada boşluklar olsa da hep gittim sen benim yaşadığım sosyal duygusal tecriti yaşamış olsan kendini asardın ki ben bunu düşünürken kendime kendim yol buldum uzmanlara rağmen yaptım bunu
övünmek için anlatmıyorum
Dostum benim sorunum tamamen psikolojik değil bunu anlamıyorsun galiba? Kalp kapağında çökme var hemde bu yaşta ekstra üfürüm ve teşikardi var oda yetmiyor kalp teklemesi , midemde gastrit, reflü var ilaçları zor içiyorum ve demir eksiğiliği ilacımı içtikten sonra midem deliniyor gibi sancılar çekiyorum her akşam hastanedeyim eve geliyorum sonra tekrar gidiyorum yaşadığım şehirdeki tüm hastanelere gittim artık gittiğim zaman beni tanıyorlar çünkü ne zaman hastaneden çıksam tansiyonum yükseliyor bir ara büyüğü 19a küçüğü 12ye çıktı zorla hastaneye gittim belkide gidene madar 20 olmuştur çünkü bilinç kaybı yaşadım ve bunlar beni çok yıprattı her günüm stresle geçiyor 6 tane ilaç kullanıyorum senin sorunun psikolojik olabilir keşke sadece psikolojik olsa sadece kafaya taksam ama vücudumu aşırı etkiliyor her an kalp krizi geçirerek gibiyim geceleri adla uyuyamiyorum çok yorgunum keşke uyusam diyorum ama yatağa yattığım. anda yerimden sıçrıyorum kalbim duraksar gibi tekliyor yani bunlar kolay şeyler değil senin ki de kolay değil tabi de senin sorunun doğuştan gelmiş benimki sonradan başlamış bu yüzden yiprandim. iki kere intihar ettim birincide bileklerimi kestim ikincide camdan atladım yine ölmedim hastanelerde çırpındım günlerce yattim hala değişen hiçbir şey yok beynimi sanki birisi ele geçirmiş kontrolü elimr alamiyorum hala aklımda intihar var her gün sol kolum ve kalbim ağrıyor bunlara dayanamıyorum tansiyonum yükseliyor bir anda beynime kan sıçrıyor, Bilincim kapanıyor, yani bunları kolay mı sanıyorsun sen ya ben senin yaşadığına kolay demedim ama ALLAH herkese kaldirabileceği dertler verir ben bunu düşünüyorum ve sabrediyorum ALLAH. korkum. olmasa bir dk durmam. bu dünyada ya intihar ettim ama onları da isteyerek. degil antidepresanlar yüzünden yaptım şimdi yine antidepresanlara başlamak zorunda kaldım
heyete çık rapor al
Heyet ne demek
Şimdi baktım zaten gidiyorum daha dün gittim selectra verdi ama düzelmiyor kafayı yemek üzereyim intihar etsem hak etmiş gibi düşünüyorum
sağlık kurulu olarak bak
google da sana konan tanıları yaz arkasına engelli oranı yaz toplam 40 lazım
Google ne yazıcam tam olarak
anlatırım dm bak
Mesaj attım