Kişilik & Karakter Düğünde oynamayı bilmeyen biriyle Sevgili olur muydunuz? aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Düğünde oynamayı çok istiyor sizde oynarmıydınız? Ve oynmayı bilmeyen biriylen sevgili olur muydunuz? jdkdkd halay felan oynarken ayakları birbirine dolaşiyormuş ne yapardınız jdjdAmasııı 😩 Düğünde oynamayı bilmeyen biriyle Sevgili olur muydunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Düğün düşünmüyorum bir eğlence olsun isterim o otursun alkış tutsun madem ben oynarım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet ben olurdum tabi ki de. 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Herkes anasının karnında öğrenmedi :D ben öğretirim ona. 1 14 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Vayyy anasınaa jsjsjs Yorumla s LastGuest 1 yıl Yok öyle dans kurslarına gitmek :D Yorumla aytenliikadin 1 yıl Dans hocası ben olurum diyorsun olayyyy Yorumla s LastGuest 1 yıl Tabii. Bi de öperim tam olur. Yorumla aytenliikadin 1 yıl Offf işte bu djdkd Yorumla s LastGuest 1 yıl Nazar etma sdfgsd Yorumla aytenliikadin 1 yıl 👁👁 Yorumla s LastGuest 1 yıl Kem gözlü seni :D Yorumla aytenliikadin 1 yıl Jdkdk 😄 Yorumla s LastGuest 1 yıl Bi tane normal yok ya dfsgs Yorumla aytenliikadin 1 yıl Doğru bak sana hak veriyorum bu konuda hepsi A normal anasina sattayim jdkdk Yorumla s LastGuest 1 yıl Hepsi diyo ya sanki kendisi normal sdfgsd Yorumla aytenliikadin 1 yıl 🥺💔... ah be aga Yorumla s LastGuest 1 yıl Kalbi çıt, gözyaşı pıt.. Kıyamam Yorumla
иιℓαуу01 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl olurum bu bir engel değil zaten bende oynamayı bilmiyorum ajzhahdhshd onuda geçtim sade bir nikah yapmayı düşünüyorum zaten nolcak çokta bir oynamayiz ahahshshd 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl olurdum elbette yadüğünden önce oynamasını öğretirdimben öğreteyim halay çekmesini bilmeyen zeybek oynar o pistte :D 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç anlamam ondan demek ki ebedi yanlızlığım… bu kadar sığ bi sebepten… 😅 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Oyun oynamakla sevgili olmayı kıyaslayamam, bilen karşısındakine öğretsin ajaha 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bide düğünde oynamayı biliyon mu diye soralım mı😀 0 0 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ölürdüm! Hatta düğün, dernek gibi, s2tiri, b*ktan şeyleri sevmiyorsa. Nikah bile başarım! 🤷👌 0 0 Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Ne yapayım ağızını burnunu dağıtırım 1 1 Yorumla aytenliikadin 1 yıl jskskdjdkd Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. erkek adam oynamasin zaten otursun ben oynarim ona 1 3 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Ohhhh bak senn Yorumla yarenimsii 1 yıl 😌😌 Yorumla aytenliikadin 1 yıl 🩷🩷🩷😘 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. olurdum ve düğün yapmazdım 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben oynarım o ağır ağır takılsın kenarda 1 0 Yorumla
tanıkoyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Düğünde oynamak istemiyorum 1 1 Yorumla emirhansaatci 1 yıl Bende Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. bilmesin ama yanımda olsun 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben de oynamayı bilmem, sorun etmem o yüzden. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Düğün hiç sevmem oynamak filan benlik değil 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Oturup para saymayı tercih ederim 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet, olurdum. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Asıl onunla olunur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Düğün düşünmüyorum bir eğlence olsun isterim o otursun alkış tutsun madem ben oynarım
Evet ben olurdum tabi ki de.
Herkes anasının karnında öğrenmedi :D ben öğretirim ona.
Vayyy anasınaa jsjsjs
Yok öyle dans kurslarına gitmek :D
Dans hocası ben olurum diyorsun olayyyy
Tabii. Bi de öperim tam olur.
Offf işte bu djdkd
Nazar etma sdfgsd
👁👁
Kem gözlü seni :D
Jdkdk 😄
Bi tane normal yok ya dfsgs
Doğru bak sana hak veriyorum bu konuda hepsi A normal anasina sattayim jdkdk
Hepsi diyo ya sanki kendisi normal sdfgsd
🥺💔... ah be aga
Kalbi çıt, gözyaşı pıt.. Kıyamam
olurum bu bir engel değil zaten bende oynamayı bilmiyorum ajzhahdhshd onuda geçtim sade bir nikah yapmayı düşünüyorum zaten nolcak çokta bir oynamayiz ahahshshd
olurdum elbette ya
düğünden önce oynamasını öğretirdim
ben öğreteyim halay çekmesini bilmeyen zeybek oynar o pistte :D
Hiç anlamam ondan demek ki ebedi yanlızlığım… bu kadar sığ bi sebepten… 😅
Oyun oynamakla sevgili olmayı kıyaslayamam, bilen karşısındakine öğretsin ajaha
Bide düğünde oynamayı biliyon mu diye soralım mı😀
Ölürdüm! Hatta düğün, dernek gibi, s2tiri, b*ktan şeyleri sevmiyorsa. Nikah bile başarım! 🤷👌
Ne yapayım ağızını burnunu dağıtırım
jskskdjdkd
erkek adam oynamasin zaten otursun ben oynarim ona
Ohhhh bak senn
😌😌
🩷🩷🩷😘
Bende bilmiyorum dert değil
olurdum ve düğün yapmazdım
Ben oynarım o ağır ağır takılsın kenarda
Düğünde oynamak istemiyorum
Bende
bilmesin ama yanımda olsun
Ben de oynamayı bilmem, sorun etmem o yüzden.
Düğün hiç sevmem oynamak filan benlik değil
Çok önemli değil ki bu
evet oynamaması benim için daha iyi
Oturup para saymayı tercih ederim
Evet, olurdum.
yok olmazdım
bende bilmiyom
Ne oynaması haram bizde
Asıl onunla olunur.