Hani bu saatten sonra ne geliyorsa gelsin bir şey umrumda değil, ne iyiye ne kötüye yoracak kafam yok, konuşmaktan da bıktım dert anlatmaktan da, sevmezse içi tamamen boş bir hayal gibi söylemler gerçekten insanları yaşadığı büyük hayal kırıklıkları sonrası mı söylenir?
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Ben arkadaşım tarafından kaale alınmadım ya orada ben 3 yıl acı çektim ya herşeyin karar verdim ve aynen uyguladım gerçekten umursamadım yani aslında şöyle demem gerekiyor bunu nasıl bana yaparsın? ya da kavga etmem gerekirdi etmedim ben gördüm şokla konuştuğunu ama umursamadım çünkü karar verdim o 3 yıllık acıda o son raddeydi dedim ki yapmak zorundaydım sonra yeter artık dedim Allah'a şükürler olsun ki kazıklar attı tuzak kurdular kurtuldum ilk defa bağırdım onun gibi kurtuldum başka türlü kurtuluşun yok
kimse tamamen umursamaz biri olamaz. yaşadıkça, yaşlandıkça, yoruldukça, aslında huzurun ne denli önemli olduğu öğrendikçe başlar umursadığı şeylerin hayatındaki yerini azaltmaya ve o kadar çok kaybedersiniz ki artık tepki vermezsiniz, alışırsınız. ya da artık kaybetmekten korkacağınız birşeyiniz kalmaz ve umursamazsınız.
Evet önceden beri büyük sorunlar yaşadım acıyı alıştım. Aslında kötü olaylar yaşadıktan sonra insanı olgunlaşıyor bunu anladım. Bir süre sonra çıkılmaz olayları korkuyu bıraktıktan sonra umursamamaya başlar, insanı özgürleşiyor.