Herkeste gördüğün kusur büyürken, kendinde gördüğün küçülür mü? Yoksa insanları affedebiliyorken, kendine öfkesi dinmeyenlerden misin?

Herkeste gördüğün kusur büyürken, kendinde gördüğün küçülür mü? Yoksa insanları affedebiliyorken, kendine öfkesi dinmeyenlerden misin?
Kendim dışında kimseye tahammülüm yok zaten ama bu demek değildir ki kendimde gördüğüm eksiklikleri küçük görüyorum tam tersi hatalarımın kusurlarımın farkında olan bir insanım. Ama milletin eksikliklerinin kendinde kusur olmamış gibi davranmasına tahammül edemiyorum orası ayrı
Bazen kendime tahammül edemediğim oluyor ama insanlarada tahammülüm çok zaman önce yaptığım iş nedeniyle kalmadı. Tahammül sınırlarımı aşırı zorluyorlardı bir keresinde birini kovmak zorunda kaldım😂
Kendime tahammülüm ortalama. Bazen çok kızdırıyorum kendimi
😄 Söylemem ki
Koz vermek gibi olur
Kendimden daha yakın kimim var ki, elbette tahammül edeceğim.
Cevap
4Cevap
Kendime tahammülüm olmazsa kimseye olmaz. Başlangıcı benim her şeyin.
En çok da kendime tahammülüm var, kendime tahammül edemediğim sürece insanlara da tahammül edemem
Tahammül seviyem kişiye , kişi ile yaşadığım duruma göre degisiyor. Tahammül seviyem eskisi gibi olmuyor bazılarına. O zaman insan boşalıyor kafası.
kendimle kavgalıyım bu ara
Sabırlı bir insanım, en çok da kendimi anlıyorum.
Bazen yok 😂😂😂😂
Hayır çok sevindim demekki yakınlık vermişim şive seviyem ben annem dadaş zaten ya 😂🥰
Rize var bizde Bayburtlu çok hemşerimiz ve damat var iyi insanlar severiz bayburt 🥰
Parayı kim sevmez ki ya ama önemli olan satmamak bayburt ta iyi hoş ama kadınları inat ve kimseyi beğenmez gelin olmak zor yani eşitiz bence sen iyiysen herkes iyi ya bu bi gerçek 😊
Evet var
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?