Buldun bir sevdicek, aynı sen..! İnadın aynı, hırsın aynı, öfken aynı, kızdıkların aynı, dert edilenler hep aynı. Bu aynılığa katlanabilir misin?

Buldun bir sevdicek, aynı sen..! İnadın aynı, hırsın aynı, öfken aynı, kızdıkların aynı, dert edilenler hep aynı. Bu aynılığa katlanabilir misin?
Anlaşamam açıkçası, bu durum ilk başta uyumlu bir ilişki gibi görünse de bazı zorlukları da beraberinde getiriyor. Oluşabilecek rekabetten bahsedeyim, aynı özelliklere sahip olmak haliyle rekabeti doğuruyor aynı şeyleri istiyorsun sürekli karşılaştırma yapıyorsun ikinizde de inatçı olma özelliği varsa tartışmanın sonu gelmiyor ilişkiyi gerginleştiren durumlardan bunlar
Anlaşamam tabii ki
Zıt kutuplar birbirini çeker hesabı..
Evet anlaşırım
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Cevap
5Cevap
anlaşabilirim evet
Yok oda belli bir yere kadar sarıyor sonrası aynaya bakmak gibi ben uyum içinde ama bir o Kadar zıt uyum severim
Kavga olsun aşk olsun acı tatlı olsun sürekli ben olmasın sürekli bensiz de olmasın ortaya karışık salata işte 🥰😂🥰😂ayyyy yine ağzımdan bal damlıyor bugün canım kendim 🧜♀️
Tıpatıp aynı ile olmaz ama biraz benzemek aynı kararları almak açısından gerekli yoksa sıkıntı çıkabilir o yüzden uyumlu olmak tercihim
Bazi durumlarda çekemeyebilirim🤭
Benim eşim benzerim yok 😎
İyi anlaşırım diye düşünüyorum.
Keşke öyle biri olsa
Anlaşırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?