Sesimi çıkarmasam tepki ortaya koymasam sert yönümü göstermesem suistimal ediyorlar, acaba dışarıdan saf gibi mi gözüküyorum?
Yoksa insanlar başına gelen bunca şeye rağmen akıllanmak istemiyor, cin olmadan adam mı çarpmaya çalışıyorlar?

Sesimi çıkarmasam tepki ortaya koymasam sert yönümü göstermesem suistimal ediyorlar, acaba dışarıdan saf gibi mi gözüküyorum?
Yoksa insanlar başına gelen bunca şeye rağmen akıllanmak istemiyor, cin olmadan adam mı çarpmaya çalışıyorlar?

insanlar kotu Ahmet. bazen hatayi kendinde aramadan insanlarin kotu oldugunu kabul edip ona gore yoluna devam etmen daha dogru oluyor. ama buna uyum sağlamak zorundasin, insanlar kotu ben iyiyim iyi olacagim, kurallarım var bunları asamam dersen keriz yerine konulursun. bazen kotu insan olmalisin. hayir demeyi ve sert cikmayi ogrenmelisin. bir iki sefer sok olurlar, bu böyle degildi ya noldu buna derler, ama sonra kabullenirler sana her istediklerini yaptiramayacaklarini. merhametli olmak iyi bir sey ama her insan merhameti hak etmiyor.
Tuhaftır ki hayatımın bazı dönemlerinde mantıkcı akılcı hareket etmişim o zamanlarda duruşum, psikolojim, sağlığım düzgün özgüvenim ve karizmam yüksek olmuş. Bazı zamanlarda ise duygusal bakmışım daha iyi biri olduğumu düşünme (kibrine desem sanırım abartmam) girmişim ve bunun karşılığı olarak en basit dandik ezip geçsem külü bana zarar vermeyecek kişiler kalbimin kırılmasında, kaygımın artmadında önemli bir etken haline gelmiş maalesef.
Yaptığın yorum için teşekkür ederim çok kıymetli buluyorum.
psikolok musun nesin masallah sana bakıyorum da hic duygusallık ile yıpranmıs birine benzemiyosun benim biraz daha genc dönemlerimdeki gibisin. Burcun aslandı. Benim ikizler ama neden böyle duygusallık uğradı anlamadım biseyleri yanlıs yapıyorum sanırım
duygusallik zaman zaman herkese ugruyor, biraz umursamaz gamsız gorunuyorum farkindayim ama sen benim geceleri uyudugumu mu sanıyorsun memati 😀 o zaman hayatının o donemlerinde tanidigin Ahmet'i geri getirmeye bak. nasil biri oldugunu biliyorsun sonucta, geri getirmen zor olmayacaktir
Görünüyorum değil zaten öylesin mantıklı konuşan birisin ama insan anlamadığı şeyi eleştirmeye meyillidir ya, dolayısıyla duygusal olanları anlamaz eleştirirsin ve eleştirdiğin şey başına gelir sanırım bende böyle oldu sende de böyle olmuş olabilir.
Hem zaten geceleri uyumamak depresif olmaya sebeptir.
Depresiflik uyumamaya sebep gibi görünse de...
Sağlıklı düşünen mantıklı birine benziyon ama bunu muhafaza edebilmen de önemli. Sabah yatma, taa ki uykun gece gelsin
İleride çip taktırmak zorunda kalmayacağımız bir sağlığımız ve buna paralel bir imanımız olursa amenna, umarım
Celeb
Arada sert olucaksın
Saol yorum icin. Senin yas gercek mi kral
Abi 35 gösteriyon maşallah 😄
Cevap
2Cevap
bence insanlara karşı bencil olmak gerekiyor
Her zaman değilde kontrolsüz bir duygusallık ve kendini ikinci plana atma varsa evet böyle olmak gerekiyor
Insanlarla muhattap olmamak en iyisi
cunku simdi herkes materyalist ve cikarci olmus manevi duygulari yok ve anlamiyorlar manevi duygulari yuksek olan insanlari gorunce onlardan cikar elde etmeye calisiyorlar hayatta bakis acilar sadece materyalist
Ağzı süt kokandan yetişkin sayılabilecek kişilere kadar mı hemde
evet öyle. Ruh yoksa bir insanda7 sinde yoktur 77sinde de degistiremezsin
Böyle insanlarla manevi duygulara sahip insanlar hicbir şekilde anlasamaz. Bu insanların kafa materyalist ve çıkarcı çalışır. Hiç muhattap olma o yuzden hayatında fazla insan olmasın yalnız yaşamayı ofren
Reis Ben bazen çok ciddi ve mantıkçı oluyorum sonra insanları acaba kırdım mı diye düşünüyorum manipüle ediliyorum sanırım
Sonra bir duygusala bağlıyorum acıdığım kişilere tepeme çıkıyor
Bu insanlarda duygu yok anlamazlar seni
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?