Kişilik & Karakter Çekici misin itici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor 🧲 Mıgnatıs mı, Buz dolabı mı 🥶 Buz da çekebilir gerçi 😏Alev 🔥 misin, duvar 🧱 mı?Enerjin çeker mi iter mi? Çekici misin itici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. çekici değilim itici de değilim. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Çekicilik ve iticiliğim istediğim kişi ve ölçüde açığa çıkar. 1 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kimisine göre çekici kimisine göre itici diyelim :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bakıl açısı Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kutba göre değişkenlik gösteriyor bu durum.Kimisine itici kimisine çekici geliyorum. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Frekans Yorumla Yaban00 1 yıl Kesinlikle. Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende bu işin ortası yok. Ya çok çekici geliyorum ya çok itici :D Genel olarak itici sanırım ilk görüş için. 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. İnsanları kendimden uzaklaştırmayi seviyorum bilerek iticiyim 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 🤔🤔 bu ara buz gibiyim yaa 😂😂 birde sinirli🥲🥲 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Enerjim çeker herhalde 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar Yorumla befoderler 1 yıl Orasını bilemem işte sbsbshksms Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Hem alev, hem mıknatısım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İddialı ✨ Yorumla Edameda06 1 yıl 😬 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% 1 yıl Bunu çevremdeki insanlara sormak gerek. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sorsak Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İtici değilim çekicide değilim ortası 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Orta iyidir mi diyorsun Yorumla mathmaxeil 1 yıl Ayn Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Adamına göre hepsiyimmmm 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hepsinden az az mı Yorumla sarıdilber 1 yıl Evet aynen öyle Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Çekiciyim bu da çekicim 🔨 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oooooo fghgh Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Tanımayana itici, samimi olduklarıma çekici 1 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. kisiden kisiye degisir 1 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl İkiside var. İtici yönüm fazla 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Mıknatıs var galiba bi yerlerimde. 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl enerjiden kaynaklanıyorsa şu an itici olabilir 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,2b cevap paylaştı. İtici herkesi itiyorm benden uzakta oynayn 1 0 Yorumla
Esmeraldacanim Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Çekici olmak tercihim fakat bazen itici de olabiliyorum 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çekiciyimm 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İddialı Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çektiğimi alırım 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Alamazsın belki de Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 yıl Şuana kadar birini istedim aldım gerisi önemsiz 😃 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çekiciyim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Aşırı Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. cok cekiciyim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sırrın ne slytherin kız Yorumla yarenimsii 1 yıl hicbir sey Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl buz gibi iticiyim ama dokunan yapışıyor😄 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. İtici galiba🤪🤪 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. İtici 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çekiciyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çekici değilim itici de değilim.
İstemediğime itici, istediğime çekici.
Çekicilik ve iticiliğim istediğim kişi ve ölçüde açığa çıkar.
Kimisine göre çekici kimisine göre itici diyelim :D
Bakıl açısı
Kutba göre değişkenlik gösteriyor bu durum.
Kimisine itici kimisine çekici geliyorum.
Frekans
Kesinlikle.
Bende bu işin ortası yok. Ya çok çekici geliyorum ya çok itici :D Genel olarak itici sanırım ilk görüş için.
İnsanları kendimden uzaklaştırmayi seviyorum bilerek iticiyim
🤔🤔 bu ara buz gibiyim yaa 😂😂 birde sinirli🥲🥲
Enerjim çeker herhalde
Ne kadar
Orasını bilemem işte sbsbshksms
Hem alev, hem mıknatısım
İddialı ✨
😬
Bunu çevremdeki insanlara sormak gerek.
Sorsak
İtici değilim çekicide değilim ortası
Orta iyidir mi diyorsun