Bildiğiniz tüm iltifatları unutun 😛

Bildiğiniz tüm iltifatları unutun 😛

Analiz sorusu çok severim, ve bunu görmedim analiz tahmin ya da zeka sorusu olursa lütfen özellikle davet ediniz 🙄
Atıştırmalık ımm cocostar, çekirdek olabilir
Yemeklerden de en sevdiğim, etli yemeklerin hepsi benim canlarım ayırt edemiyorum ama 1. Sulu sulu bir et sote olsun
Tatlı da sütlaç bunu da yazayım da bilinç altında dolaşsın okuyanların 😀
Cv bırak demedık bu tane yemek yaz dedık yaa 😂
Sus karışma sen belki yapan olur alla alaa 😀
Dur geliyor yorumun konsantre olayım 😂😂
Et yemeyı sevenler genellikle söyle: Hayatının senin kontrolün altında olmasından hoşlanıyorsun. Sorumluluk sahibisin, öz disiplini yüksek başarı odaklı ve mükemmeliyetçi bir kişiliğe sahipsin 🧚🏼♀️
Al buda içimden geldi : Kendini ifade etme gücünün çok yüksek ve risk almayı seven ve dürtülerinle hareket eden birisin
Etkilendim, uykusuzum düşerim şimdi 😂😂
Başaşagı düş 😂😂
Kadın çok düşünceliydi, beynine kan gitsin istiyordu
Adam bu isteği geri çevirmedi ve amutta cevap yazdı 😀
Çay var mı çay😀
İkram edersen var
Şimdi içiyorum, alırsan var yeri biliyosun,☺️
Yaprak sarması ve İzmir köfte
Hayatının senin kontrolün altında olmasından hoşlanırsın ve mükemmeliyetçi bir kişiliğe sahipsin🧚🏼♀️
Az buçuk tanıyoruz burdan fikir oluyor 🤭
Sarmayı ve sizleri 😃
🧚🏼♀️🌸
Sana torpil geçmişler bugün 😂🤭
Fırında patatesli soslu, sulu tavuk kanat yemeğini çok seviyorum. Bol soslu ve patatesli tavuk kanat en sevdiğim yemek lakin fırında olmalı, karakterim hakkında söyleyeceklerini merak ediyorum:D
Çok sempatik bir insansın insanlar içindeki samimiyeti ve dürüstlüğü takdir ediyorlar🧚🏼♀️
🥰
Eti karam Bitter çikolata.
En sevdiğin atıştırmalık çikolataysa eğer sen sadık ve dışa dönük bir yapıya sahipsin kendini ifade etme gücünün yüksek ve hareketli bir kişiliksin🧚🏼♀️
Doğru ✔ hepsi mükemmel anlatım. 👌🌺
Tabii ki doğru bebeğim😍
Kalp kalp♥♥
Eic için çok teşekkür ediyorum canım benim ♥🌼💓🙂
Rıca ederım 🌺🧚🏼♀️
Cevap
38Cevap
Sigara ve kahve tabi ki de :)
Çok aceleci bir yapın var her şeyi net ve hızlı bir şekilde yapmaya Çalışıyorsun ancak bazen dinlenmeye her şeyi bırakmaya ve anın tadını çıkarmaya çalış🧚🏼♀️
Teşekkür ederim 😍🌸
Rica ederim
Akşam kremalı makarna. Sabah züber antep fıstıklı toplar kahve yanında😅
Hayatın her anından zevk almaya çalışıyorsun. Hayatınseven bir yapın var. önemsiz şeyler için üzülmüyorsun🧚🏼♀️
Hepsi çok doğru🙏🏻🌸🌼
🥰☺️
Aslinda öyle En'ler pek yok ama bu yemek hem Sebze hem biraz'da Kiyma bir olduğu icin 🥰
Beselye, Havuclu, Patatesli Misket Köftesi
Atiştirmalik:
Cam Fistiği buara 🙃
En belirgin özelliğin başarı odaklı sabırsız ve rekabetçi olman🧚🏼♀️
Ben sigara veya alkol kullanmıyan hatta gazlı içicekelrden uzak duran biriyim.. ÇAY diyorum yanına artık ne uygunsa :))
Çay seven insanlar karşılıksız iyilik yapan insanlardır. yaptıkları iyilikten asla geri dönüş beklemezler hayata her zaman pozitif bakar ve her zaman bardağın dolu tarafını dikkate alır 🧚🏼♀️
Ve her zamanda yalnız olurlar
İyi akşamlar ses çıkmıyor senden
Günaydın geldim 🙃
Hoş geldin ☕
Pirzolaya kimse hayır diyemez. Bekliyorum bakalım 😊
En belirgin özelliğin vicdanlı olmak aynı zamanda mükemmeliyetçi ve düzenlisindir. Ayrıca hem aile hem iş hayatında başarılısın 🧚🏼♀️
Sen beni bir yerden tanıyorsun kesin 🤣
Benı hafife alma😎
Menemeni çok severim. En son onu yedim. O aklımda kalmış 😄
Düşünceli bir kişilik yapın var aynı zamanda utangaçsın🧚🏼♀️
Ne demek güzellik 🥰
Makarnaa soslu , burger ve atıştırmalık olarak 🧁🥐
Kendini ifade etme gücünün çok yüksek risk almayı seven ve dürtülerinle hareket eden birisin🧚🏼♀️
Aynen doğru güzel saçlım 🧡
❤️🥰
Deniz urunleri zn sevdigim yemek
Atisrirmalik degisir tatli diyim bari
En belirgin özelliğin bir problemi yaratıcı zekan ile çözmen. aynı zamanda düşünceli Ve empati sahibisin🧚🏼♀️
Bu yuzyilda duydugum en guzel kelimeler.. Tesekkur ederim:))
İçinde çikolata olan herşeyy ve lahmacun dbidndux
En belirgin özelliğin vicdanlı olmak aynı zamanda mükemmeliyetçi ve düzenlisindir🧚🏼♀️
En sevdiğim yemek köfte-patates atıştırmalıkta cips
Çabuk sıkılan yaşadığı sıkıntılardan hemen bunalan bir kişiliğin var
Bazen evet
İçli köfte çok severim peri hanım:)
Özünde iyi bir insansın çok meraklı birisin ve yeni bilgileri kolayca üzümseiyorsun kariyerinde başarılısın🧚🏼♀️
iyiyimdir ya :)
Ben de iyisin dedim zaten😅😂
En çok sevdiğim yemek mangal en çok sevdiğim atıştırmalık cips
Patates kızartması
Yaprak sarma
Antep tava
İskender
Tereyağlı pilav
Kuzu kapama
Bekliyorum 🙄
Yemeksiz iltifat istiyorum
Müthiş yakışıklı Nuti yine nefes kesiyorsunuz😂😂
Dur dil altı yapımı alayım
Yaşlandın artık 😂😂
İdare et beybi
🥰
Seviyorum seni❤
Browni birde kraker atıştırmalık severim
En sevdiği atıştırmalık kraker olan insanların en belirgin özelliği sosyal ortam insanı olması aşırı enerjik ve farklı düşünce tarzına sahip olmasıdır🧚🏼♀️
Valla ne güzel özetledin öyle benim içimi okudun resmen teşekkür ederim 🤣😉@Yaleleyyalelee
Rica ederim ne demek
😉🙏
Bol acılı adana dürüm..
Et seven insanların tam bir centilmen olduğunu söyleyebilirim ancak duygularını açmak konusunda biraz Çekingensin🧚🏼♀️
😄
Yemek olarak Kebap❤
Atıştırmalık olarak Bitter Çikolata❤
Yemek Maklube
Tatlı. Tremisu
Atıştırmalik. Çikolata
Köfte sen zaten karakteri mi soylemedin mi 😂
Soyledım evet. Bakalım yine tutacak mı 😃
Çok ciddisin sorumluluk sahibisin hatalardan kaçınmaya çalışıyorsun her seferinde düşünürsün🧚🏼♀️
Evet 😂😂
İskender
Rekabetçi bir kişiliğe sahipsin hırslı ve başarı odaklı🧚🏼♀️
Kuru köfte Kola. 🤤👌
Biraz hayal kırıklığı yaşıyorsun ama istikrarlı ve dengelisin🧚🏼♀️
Kelle paça çorbası yallelleey
Hayatı seven bir yapın var hayatındaki her şeyin dengede olmasını seven birisin🧚🏼♀️
Izgara tavuk ve antep fıstığı.
Oldukça canlı ve eğlence merakın var spontane olan her şeye hızlıca ayak uydurabiliyorsun🧚🏼♀️
Öğrendiğim iyi oldu
Patates kızartması ve kavurması diyebiliriz 🤔
Et Tüketmeyi seven insanlar her ortamda her zaman güç sahibi olmak isterler oldukça yüksek bir zekaya sahipsin ve bulunduğun ortamda hemen fark ediliyorsun🧚🏼♀️
Et 🤔
Kavurma 😂
Sen kavurma deyince ben et kavurması diye düşündüm😅
Patates kavurması demiştim et neresinde bunun 🤔
Patates kızartması veya kavurma deseydim, sen haklıydın ama patates kızartması ve kavurması dedim 😂
Neyse kısmetin de bu varmış
Ne demek yahu kısmetin de bu varmış, patates yorumu istiyorum ben 😂
Mangalda antrikot ve kaju.
biraz hırçın bir yapın var en ufak bir şeyde hemen alev alabiliyorsun ancak kaos yönetiminde çok başarılısın taktiksel zekan üst düzeyde🧚🏼♀️
Teşekkürler. ✋
çikolata
Karakterinin en temel özelliği nezaket ve açıklıktır hayatın her anından zevk almaya çalışıyorsun önemsiz şeyler için de asla üzülmüyorsun 🧚🏼♀️
sen kahinmisin yoksa gercekten ben bu kadar şeffafmıyım😀
Bebeğim ben güzel analiz yapıyorum😎
massallah 😊
Sarma
İnatçı yapın nedeniyle hemen hemen her türlü şeyde rekabet etmeyi seversin yenilgiyi Kabul etmeyen bir yapıdasın🧚🏼♀️
Ben söylüyorsam doğrudur
Sana haberler geriden geliyor galiba hiçbir şeyden haberin yok tabii ki erdim😂
Mekdanıs.
En belirgin özel özelliğin insancıl olman, zamana karşı duyarlı ve planlı olman🧚🏼♀️
Kabak dolması
Hem iş hem de aile yaşamında oldukça başarılısın sosyal aktivitelerden ve kalabalık ortamlardan hoşlanırsın🧚🏼♀️
Aile yaşamı severim sadece diğerleri doğru değil
Siirt fıstık
Hayatın her anından zevk almaya çalışıyorsun önemsiz şeyler için üzülmüyorsun🧚🏼♀️
Çok doğru
Börek, cips söylee
Biraz dramatik bir yapıya sahipsin ilgi çekici bir görünüşe sahipsin kendini seven bir kişiliğin var🧚🏼♀️
🫠🌸🥳 doğruu
Kebap 🙄
İnsanlar tarafından egoist gibi yaftalansan da aslında oldukça dürüst ve empati duygusu yüksek birisin🧚🏼♀️
Kendi yaptığım yoruma kendim bile inanamadım 😂😂🙄
Uhaa çok doru kebap yiyorum diye zengin züppe diyorlar bana. Ben de gözlerinin içine içine bakıp ağzımı sulandırarak götürüyorum kebapları ki pis fakirlerin canı çeksin 🥺👉👈
İşte asalet😂
Çikilat tabikii😍
Çikolata seven insanlar bana göre hayatlarında her şeyin dengede olmasını seven her şeyi dengeli şekilde yaşamak isteyen kişilerdir🧚🏼♀️
Ne demek şekercim
Zurna dürüm
Atıştırmalık olarak da çok leblebi yiyorum
Tahmin edin nereliyim
Tam bir özgüven deposu yaptığın işte her zaman en iyisi olduğunu düşünüyorsun🧚🏼♀️
Evet öyle
Mantı 😊🍝
Mantı seven insan bence oldukça evcimendir her zaman evine bağlı olan bu kişiler başka insanların fikirlerinden oldukça çabuk etkilenebilir. Duygusallardır ayrıca 🧚🏼♀️
Doğru, ev kuşu 😊 duygusallık zaten biz 🦀 Yengeçlerin en büyük özelliği, bazen hasas olduğumuda bazen çabuk etkiliyorum...
Yine nokta atışı😅
📌😊evet
Yumurta 😅
sorumluluk sahibi ve dikkatli birisin her konuda tedbirli davranıyorsun🧚🏼♀️
Teşekkür ederim 😊
Et balık votka rakı balık ama 😂
Yaprak sarması
Makarna ama salçalı olacak
Kahve çikolata künefe 😄
Patates yemeğini çok severim
Türk kahvesi ve bitter çikolata 😋
Findik ici kaju