Okadar çok bilgi var ki normalde araştırmayı seviyorum ama dünya bilgisi okadar çok kı o yüzden neden araştırmacı olayim?

Ya araştırmak istiyorum aklima birsuru soru da geliyor googleye yazıp geceleri uyumadan önce bir şeyler okuyorum araştırıyorum öyle uykuya dalıyorum ama bu sonsuzluk sinir bozucu gelmeye başladı. yani neden bukadar çok bilgi varken araştırmacı olayım kı. oleceksem neyi araştırıyorum bu kadar. ama engel De olamıyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Ben kendimi tanıma asamasindayim. arastirmaci biri miyim değil miyim onu anlamaya çalışıyorum. yargilamayin. ya araştırmayı seviyorum ama içimde bir şey rahatsız ediyor
Böyle bukadar çok bilgi var ben napiyorum diyorum okadar çok bilgi varsa ben neden bunları okuyorum mı banane dünyadan diyorum bazen. ama merakına engel olamıyorum. arastirmak istemiyorum da bir yandan ama sürekli merak ediyorum
Bu merakima nasıl engel olabilirum veya bu merak iyi bir şey midir ama bence değil sonsuz bilgi var ya.
Okadar çok bilgi var ki normalde araştırmayı seviyorum ama dünya bilgisi okadar çok kı o yüzden neden araştırmacı olayim?
Cevapla