Kişilik & Karakter 21 gü Kaba birimisiniz, yoksa nazik birimisiniz? Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Foto iyi gozkuo die koydum cohta tahmayin Kaba birimisiniz, yoksa nazik birimisiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Elimden geldiği kadar nazik hoş görülü ve üslubuna dikkat eden birisiyim çünkü herkes benliğini cebinde taşır derler 🙋 3 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü Oyy guzel dedinn haklisin gulum Yorumla r_engarenkyollar 21 gü Teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla statüko 20 gü @r_engarenkyollar Bu ne zenginlik.. ah ülen ah ben yine fakir kaldım... Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Nazik ama bu bazen suistimal edilebiliyor. Arada kaba tarafıda göstermeli😄 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü yani gosterilmeli haklisin ortasi iyidir diyelim kjhjhj s Biscolatagirl 21 gü Aynen Ecişko😆😄😄
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Kaba biri değilim. Her zaman nazik ve saygılı davranmaya çalışırım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 150,6b cevap paylaştı. nazik biriyim tabi ki de 1 0 Yorumla
awarenessaspie Takip Et Xper 6 Yaş: 108 , eic 100% 19 gü Bu senin kaba ve nazik tanımına bağlı sdgsdfhgdfh 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 19 gü Evet hjghjh
kübrl Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nazik birisiyim kaba tarafım damarıma basıldığında ortaya çıkar 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü E tabi kubis oliyor ole seyler hghjh Yorumla kübrl 21 gü olsun tabii herkese iyi olamayız ecoşş şdöflsmfld Yorumla
statüko Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Genel klasmana göre kibar, çentilmen, şaiir ruhlu... Saza da söze de gelirim... Dünya' yı verseler kendimi zengin saymam o kadar fakir ve fukara 1 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 21 gü Nazik biriyimdir, insanlara karşı saygılı ve naziğim. bazen kaba davranabilirim. O an çok sinirli, üzgün veya kırgın olabilirim. duruma göre değişiyor. 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 21 gü Kaba olduğum söylenemez, elimden geldiğince nezaket kurallarına uyarak karşımdaki insan ile güzel bir iletişim kurmaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Nabza göre şerbet bu konudaki tarzım. Karşımdaki saçmalamaz ve saygılıysa gayet tatlış bir insanımdır. 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. Naziğimdir de kabalığı hakedene de deccal olabilirim. 1 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerektiğinde kaba, gerektiğinde nazik birisiyim. 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 45% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olabildiğince nazik olmaya çalışıyoruz daha napalim 1 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı. Normalde nazik ve ılımlı biriyim ama damarıma basıldığında hiç eser kalmaz bu tarafımdan 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle olduğumu düşünüyorum 1 7 Yorumla Ecenazkasarcioglu 19 gü hjhkj nazikk yani anliyamadim tam Yorumla Gof34 19 gü Anladığın kadar anlamadın kader 😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 19 gü gfhgj gof reiz Allah seni netmiyee Yorumla Gof34 19 gü Sen iyi etsun de yeter 😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 19 gü Derum derum fhgfg Yorumla Gof34 19 gü Eyvallah peynircioğlu 😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 19 gü Ayipp haa olmaadi nickime gore konusmayiniz hkjgh pisman oldum bu nicki yaptigima tubee hkjh Yorumla
Süreyyya_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 21 gü Ne kaba ne nazik nötrüm 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü He ortasi oda iyidir Yorumla
ahmetyildiz1903 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 21 gü nazik biriyim ama partnerle iş başındayken epey kabayım :D 2 0 Yorumla
JURA8 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 21 gü Bir elin parmaklarını geçmez nazik olduğum kişi sayısı 1 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 908 cevap paylaştı. Nazik ama kaba olabildiğim durumlar da olabiliyor 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 658 cevap paylaştı. Oldukça nazik, kibar saygılı biriyim. 1 0 Yorumla
Çikolatalıııkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 21 gü Elimden geldiğince nazik olmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. İkisinin ortası ama en çok kaba 😂 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bence gayet nazik bir insanım 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Nazenin bir insanım, kabalıktan hoşlanmam 1 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevdiklerime kaba dışarıya nazik 1 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. Yerine, kişiye göre değişir 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hak edene nazik hak edene kabayım 1 0 Yorumla
иιℓαуу01 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 21 gü yeteri kadar kibar birisi olduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı. Kaba biriyim insanlar nezaketten anlamıyor 1 0 Yorumla
Almancı_imam Takip Et Xper 4 Yaş: 29 21 gü Kaba hic iyi degildir 1 8 Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü Eee tabii imam bey Yorumla Almancı_imam 21 gü Kac yasindasin Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü Haci Şu an gordugun yas neyse oyum Yorumla Almancı_imam 21 gü Onsekizmisin Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü Yoh kirk yasindayim tabiki onsekizim befendi Yorumla Almancı_imam 21 gü Ne yapiyorsun nerdensin Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü Nerden olduugumu bosveriniz ve bisey yapmiyrum iyi geceler imam bey Yorumla Almancı_imam 21 gü Bir sey diyecektim Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. kaba biri değilim 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yerine göre değişir. 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Yoda Yaş: 72 , eic 53% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Nazik bazen odun. 1 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. Nazik biriyim 🫠 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 92% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yerine göre 1 0 Yorumla
bysuskunkalp Takip Et Xper 5 Yaş: 28 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Kolay kolay kabalik yapmam diyelim 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. nazik biriyim 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nazik 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nazik biriyim 1 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Nazik degilim 1 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı. Kibar :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 21 gü Tam bir kiroyum 3 3 Yorumla Boşbeleşinbiriyim 21 gü memati? Yorumla Cevap sahibi 21 gü @Boşbeleşinbiriyim yok ben kasap necati Yorumla Boşbeleşinbiriyim 21 gü bende elif Yorumla
Winnietha Takip Et Xper 4 Yaş: 24 21 gü Nazik tabiii 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 21 gü Ayy ayyy nee guzell Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Elimden geldiği kadar nazik hoş görülü ve üslubuna dikkat eden birisiyim çünkü herkes benliğini cebinde taşır derler 🙋
Oyy guzel dedinn haklisin gulum
Teşekkür ederim 🙏❤️🥰
@r_engarenkyollar Bu ne zenginlik.. ah ülen ah ben yine fakir kaldım...
Nazik ama bu bazen suistimal edilebiliyor. Arada kaba tarafıda göstermeli😄
yani gosterilmeli haklisin ortasi iyidir diyelim kjhjhj
Aynen Ecişko😆😄😄
Kaba biri değilim. Her zaman nazik ve saygılı davranmaya çalışırım.
nazik biriyim tabi ki de
Nazik bir insan olduğumu düşünüyorum
Bu senin kaba ve nazik tanımına bağlı sdgsdfhgdfh
Evet hjghjh
Nazik birisiyim kaba tarafım damarıma basıldığında ortaya çıkar
E tabi kubis oliyor ole seyler hghjh
olsun tabii herkese iyi olamayız ecoşş şdöflsmfld
Genel klasmana göre kibar, çentilmen, şaiir ruhlu... Saza da söze de gelirim... Dünya' yı verseler kendimi zengin saymam o kadar fakir ve fukara
Nazik biriyimdir, insanlara karşı saygılı ve naziğim. bazen kaba davranabilirim. O an çok sinirli, üzgün veya kırgın olabilirim. duruma göre değişiyor.
Kaba olduğum söylenemez, elimden geldiğince nezaket kurallarına uyarak karşımdaki insan ile güzel bir iletişim kurmaya çalışıyorum.
Nabza göre şerbet bu konudaki tarzım. Karşımdaki saçmalamaz ve saygılıysa gayet tatlış bir insanımdır.
Naziğimdir de kabalığı hakedene de deccal olabilirim.
Gerektiğinde kaba, gerektiğinde nazik birisiyim.
Olabildiğince nazik olmaya çalışıyoruz daha napalim
Normalde nazik ve ılımlı biriyim ama damarıma basıldığında hiç eser kalmaz bu tarafımdan
Öyle olduğumu düşünüyorum
hjhkj nazikk yani anliyamadim tam
Anladığın kadar anlamadın kader 😂
gfhgj gof reiz Allah seni netmiyee
Sen iyi etsun de yeter 😂
Derum derum fhgfg
Eyvallah peynircioğlu 😂
Ayipp haa olmaadi nickime gore konusmayiniz hkjgh pisman oldum bu nicki yaptigima tubee hkjh
Ne kaba ne nazik nötrüm
He ortasi oda iyidir
nazik biriyim ama partnerle iş başındayken epey kabayım :D
Bir elin parmaklarını geçmez nazik olduğum kişi sayısı
hiç kaba değilim şükür
Daha çok nazik biriyimdir.
Yerine ve kişiye göre...
Nazik ama kaba olabildiğim durumlar da olabiliyor
Oldukça nazik, kibar saygılı biriyim.
Elimden geldiğince nazik olmaya çalışıyorum
İkisinin ortası ama en çok kaba 😂
Bence gayet nazik bir insanım