u
3 ayMerhaba, ben fiziksel olarak yüzüne bakarım ilk etapta yani yüz hatları, bakışları nasıl tam olarak onunla ilgilenirim. Daha sonra diğer detaylara bakarım eğer bakacaksam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
u
3 ayKadınlar tipten çok güldürebilen erkek olmasına bakarlar kimisinde öncelik para.
Erkekler en çok fiziksel özelliklere bakarlar.
00 Yorumlau
3 ayben sevdiğim kadının kalbine bakarım
00 YorumlaSen kadınsın iyi bilirsin de kadın genelde karakter ve öz güvene bakar ben neye bakarım valla göpüs ve popo fena ilgimi çekiyor bir de dudaklar tabi ben buradayım diye bağıran dsfg
00 Yorumla- 3 ay
Ben ayakkabısına bakarım
Boyuna bakarım
Giyim tarzına bakarım
Bide en önemlisi Parfüm kokusu beni benden almalı10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kadınlar erkeklerde ilk genel endama bakar,
Erkekler kadınlarda ilk göğüs ve kalçaya bakar 🤣03 Yorumla- 3 ay
Sapık mı bunlar 🙄😅😅
- 3 ay
😅
- 3 ay
İlk önce herkes fiziğe güzelliğe/yakışıklılığa bakar. Bunu da kimse inkar edemez. İspatlarım çünkü 😀😀
00 Yorumla - 3 ay
davranışları konuşma tarzı, aklı başında mı düzgün biri mi temizlik hijyen her seye dikkat ederim ilgi begeni falan sonradan olusur
00 Yorumla Totosuna bakıyorum
00 Yorumla- 3 ay
Gizli yorum yapabilsem yazacaktım
04 Yorumla- 3 ay
Yaz yaz biz bizeyiz rahat ol 🤣🤣
- 3 ay
Sonra abaza derler sapık derler kaldıramam😂
- 3 ay
Tahmin ettim öyle olduğunu 😂
- 3 ay
O zaman detay vermeden yazıyorum dolgun vücutlu hafif kilolu kadın severim detayda bende kalsın😂
- 3 ay
Kadınlar sosyallik erkekler yüz güzelliği
00 Yorumla - 3 ay
Ben ellere bakıyorum genelde
00 Yorumla Sol ayak serçe parmağına..
00 Yorumla- 3 ay
Ben ilk saçlarına ve gözlerine bakarım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Yüze ve zekâya ilk olarak
00 Yorumla- 3 ay
Gözlere
00 Yorumla - 3 ay
Hiç bir şey
00 Yorumla - 3 ay
Fiziğe bakıyoruz
00 Yorumla Ben fiziğins
00 Yorumla
Detaylı bilgi