Ya ben okadar basit olmak istiyorum ki basit olmak için cahil bile olurum o derece , OKB den anlayan bakabilir mi?

Cidden basit bir insan olmaya okadar hasretim kı. sanki tek bir hobim olsun gün boyu hatta haayat boyu sadece onu yapayım istiyorum işte hayatımın denklemini bulayım ben buyum diyeyim istiyorum kendimi tanımak istiyorum ama aynı zamanda bu şekilde olmak istiyorum. yani tek bir hobili. mesela sadece gün boyu Omur boyu tek bir şey yapmak istiyorum örnek veriyorum şuanda sadece günlerce dizi izliyorum. ne oyun oynuyor ne film bakıyor ne reels bakıyorum ne YouTubeye giriyorum falan. kocaman teknoloji içinden sadece bir hobi secmej istiyorum hatta o bile cokmus gibi geliyor bazen. internetu komple bırakmak istiyorum. neden böyleyim onu da söyleyeyim, OKB var bende. hayatta mesela çok bilgili olmak istiyorum araştırmanın şeyini çıkarıyorum , her şeyin şeyini çıkarıp abartma huyum var bu geçmiyor mükemmelliyetcilik var. boyle takıntili olmaktansa cahil bir ot olmak daha mantıklı geliyor. cidden sadece anlayanlar yazsın ya. gun boyu sadece yemek yiyip oturup dizi izlemek istiyorum bu da neden anladınız umarım, tek bir hobi istediğim için hobi tek bir uğraşı De denebilir. bu dizi şimdilik kalıcı değil gibi sanki ama evde başka sürekli bir uğraşı da yok kı ama

Çalışmayan biriyim ve çalışmam da. sadece ömür boyu evde tek bir şey yaparak yaşamak istiyorum. o şeyi secemedim daha. arastirma yapamam sürekli sıkar, müzik De dinleyemem sürekli sıkar, reels De bakamam YouTube da izleyemem hepsi kısa sürüyor bunların zatenen uzun süren dizi izlemek bunlar arasında. en oyalayıcı o. tek bir hobi seçmem lazım arkadaşlar çünkü birçok hobim olursa OKB başlıyor o konuda iyi olmalıyım diye deliriyorum en basit şeyde bile böyleyim mesela reels izlemekte iyi olmalıyım YouTubedeki tüm videoları bilmeliyim , en ufak araştırma yapsan veya haber baksam tüm haberleri bilmeliyim diye düşünüyorum, sonra okul okusam neden bu bölümü okumuyorum neden şunu okumuyorrum diye aklım kalıyor. hep böyleyim. bu seslerin susmasu için cahil kalmaya tek bir hobi Yapmaya karar verdimhem belki böylece cidden o konuda iyi olabilirm belli mı olur? Sizce gün boyu evde ne yapabilirim sadece onu yapcam ama yemek içmek uyumak dışında. eglencem o olacak.

Güncellemeler
1 yıl
Ya hepsinden vazgeçtim ama müzikten vazgeçemiyorum aslında ya. o bı engel şuanda
2 tane isim var gibi oluyor hem sizi hem müzik. simdi hangisini yapcam ben gün boyu? Seçim. Yapmak zorunda olmak da istemiyorum sonsuzluk tan ve seçimlerden nefret ediyorum. kucuck evimde kucuck tek bir hobi yaparak ölmek istiyorum
Bu hobi okadar güzel olsun kı ömrüm nasıl geçti fark etmiyum ve diğer tüm dünyadaki güzel aktiviteler aklıma bile gelmesin onunla mutlu olayım. simdlik bu şey dizi izlemek
Güncellemeler
1 yıl
Ama dizi izlemekten De bikar mıyım bilmiyorum ya.
Ya ben okadar basit olmak istiyorum ki basit olmak için cahil bile olurum o derece , OKB den anlayan bakabilir mi?