Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır ben daha çok bir sohbet sırasında arada edebiyat yapmayı seviyorum samimi sözler edebiyatı doğuruyor içimden bir edebiyat bir Mahmut hoca çıkıyor diyebilirim:))
16 Yorumla- 1 yıl
Bunun bizzat şahidiyim..🤭
- 1 yıl
İşte talebelerimden güdük Necmi 😂❤️
- 1 yıl
Ahahhah..
ne çilemizi çektin hocam..😂 - 1 yıl
He ya inek Şaban nerde Şaban 🙄😂
- 1 yıl
Dağa kaçtı dağa..🤦♀️😂
- 1 yıl
😂😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
1 yılFelsefe yapmak kişinin gelmeyeceğini bildiği birisini beklemeye benzer.
Türkiye şartlarında yapmak halkı şu şekilde galeyana getirebilir;
- lan oolum felsefe yapma lan bana
- fazla düşünme kafayı yersin
- naber laa filozof gene ne düşünüyon
- yaw bu da anlatıyo anlatıyo ama ne anlatıyo ben hiç bibok anlamıyom
Türkiye' de caz yapmakla ds eşdeğerdir13 Yorumla- 1 yıl
Ciddi anlamda bu işi bilen ile yapılan felsefenin tadını bir kez alabildim ama sonrası travma oldu..
- 1 yıl
Ne gibi bir travma sebep ne ki
- 1 yıl
Dönemimin gruplarında yer almıştım..
Tabi ülke insanımızın kabul görmediği konuların başında bu olunca çok kez red yedik..
Uzun lafın kısası heveslerimizi kırdılar..
1 yılFelsefe yapmak!!! Felsefe yapılmaz öncelikle arti Felsefe bi düşünme sanatı ve en önemlisi de sorgulama yoluyla doğru bilgiye ulaşma çabası... Bugün günlük yaşamda bir konuda merakta kalip onun gerçekliğini düşünüyorsan bu Felsefe konusuna girer yani insan istese de istemese de doğru bilgiye ulaşmak için felsefeden faydalanır... saygilarla
19 Yorumla- 1 yıl
İnsan hayatta acı ve mutsuzlukla karşılaştığında bunun üstesinden gelmek için anlam arayışına girer. "Neden ve ne için acı ve mutsuzluk çekiyorum? Ne için yaşıyorum?" Diye kendine sormaya başlar. Hepimiz hayatımızın bir bölümünde bu sorgulamayı yapmışızdır/yapacağızdır. İşte bu durumda felsefeye girmiş bulunuruz.
- 1 yıl
ya da daha nasil daha iyi bir insan olabilirim diye düşündüğün vakitte sorgulama başlar ve bu noktada da felsefe devreye girer... örnekleri çoğaltmak mümkün
- 1 yıl
Teşekkür ederim ama çok kalıplaşmış bir algı bence bu, evet felsefe ama felsefeyi sanki anlatmak için sırf birilerinin zihnine girsin ve en azından ipin ucunu yakalayarak ilerlesinler diye, çok sığ bir noktadan çocuğa anlatmak gibi geliyor. Söylediklerinizde en ufak bir yanlışlık yok, aksine felsefeyi zaten devrim yaratan filozoflar bile neticede böyle tanımlıyor. Ama inanın, o bahsettiğiniz sözü bunlarla aşinalık geliştirmemiş birisine verin, yine aynı veri girdisiyle kendisine yanıt verecektir. Dolayısıyla felsefe yapmaktan çok geçiştirmiş olacak.
- 1 yıl
Temelde basit gibi görünse de derine indikce bence felsefenin onemi daha çok ortaya çıkıyor... kendi nezdimde felsefenin çok yararini gördüm diyebilirim.
- 1 yıl
Tabi konuşacak tartışacak çok mesele var bunla ilgili lakin gece geç oldu ama inşallah olursa sizinle uzun uzun tartisirim müsait bir vakitte
- 1 yıl
Ben tsk ederim saygılarımla iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet ama sadece oğullarıma felsefe yapmayı seviyorum ve çok eğleniyoruz...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 205,7b cevap paylaştı.
u 1 yılKarşımda ki insana göre değişir,.,.
10 Yorumla
1 yılSevmiyorum felsefe filan
boş işler bunlar
ağrımayan başımı ağrıtamam11 Yorumla- 1 yıl
Akıllı adam işte..🤭
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben felsefe mezunuyum. Herkes alanı ile ilgili konuşursa sevinirim 🤭😅
25 Yorumla- 1 yıl
Hocam biz de bir dönem o yollardan geçtik..😂
Okumasakta çokça çabaladık yani..😂 - 1 yıl
Bilmedikleri için olabilir mi..
- 1 yıl
Kesinlikle..
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBayılırım felsefe yapmaya ama herkesle yapılmaz. Mantıklı ve zeki birisi olması gerekiyor
13 Yorumla- 1 yıl
Cidden yok..
Lafın sonunu yine somut kavramlara dayandıranlar gelmiş felsefeden dem vuruyor..🤦♀️ - 1 yıl
Felsefeyi soyuttan ibaret sanmak bile konuşmaya gerek olmadığını anlamaya yeterli
- 1 yıl
“ Somut-soyut olacaktı cümlem..” eksik kalmış..
Hemen düzeltmesini ekleyim..
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasının felsefesi beni alakadar etmez insan kendi felsefesini kendi yapmalı.☺️
12 Yorumla- 1 yıl
Harika bir yorum..😌🙏
- 1 yıl
☺️💫
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ahahah video süper 😂 Sevmem boş yapıyorlar 😂
127 Yorumla- 1 yıl
Gülmekten öldüm ya..😂
- 1 yıl
Yapıcam var bi’tane öylesi..😂
- 1 yıl
İşimiz uğraşmak..😂
- 1 yıl
Banane..😂
- 1 yıl
Ölürüm..😂
- 1 yıl
Ölürüm diyorum anlasana..😂
- 1 yıl
Ölmek ya da ölmemek bütün mesele bu..😂😂😂
- 1 yıl
Aklıma daha niceleri geliyor ama..😂
- 1 yıl
Geldi ama..😂
- 1 yıl
Geldi işte oğlum ben n’apiimm..😂
- 1 yıl
Aklım hala sandalyede..😂😂😂
- 1 yıl
At bakiiimm..😂
- 1 yıl
Adam yine mantıklı konuştu ama..😂😂😂
- 1 yıl
Yok ya çok bilmişşş..😂
O işe bir kere bulaştım aklımı kaçıracaktım. En son OKB den zor kurtuldum.
16 Yorumla- 1 yıl
Felsefenin gücü adına..😂
- 1 yıl
Bıraktığın iyi olmuş..
Üniversite döneminde ben de çok sarmıştım ama sonradan akıllandım..😂 - 1 yıl
Bak bu çok mantıklı oldu..😂
- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
s 1 yılYaparım ve bayılırım. Neyi neden yaptığımı çok kez sorgulayıp bir çok yönden alarak doğruluğunu veya yanlışlığını sorguladığım olmuştur.
210 Yorumla- 1 yıl
Tanrının varlığı. Evrenin amacı, insanın iyiliği ve kötülüğü. İyiliğin ve kötülüğün ne olduğu. Evrensel bir ahlak yasasının olup olmadığı, ödev ahlakının etikliği, insanla tanrı ilişkisi, dinlerin varlığı, düşünceler üzerine düşünmek, kendi eylemlerimin yanlışlığını veya doğruluğunu sorgulama, düşüncelerimin ardındaki nedenleri irdeleme, ruhun varlığı veya yokluğu, mantıksal sorgulamalar, gibi bir çok alanda uzun zamanlar düşündüm.
- 1 yıl
Ayy harikaa. Kendim gibi birisi buldum. Yani ben de nedenleri irdeledim, eylemlerin neye dayanıp neyle gerekçelendirilebileceğine çok fazla düşünce harcadım, özellikle de mantıksal sorgulamalarla hayata bambaşka bir açıyla bakıyorsun çünkü hiçbir şey tutarlı gelmiyor. Peki bunu hayatına ne kadar entegre edebildin? Çünkü, yaşamak için bazen ne kadar düşünürsek düşünelim aynı yola sahip oluyoruz.
- 1 yıl
Çok değişti hayatım. Önceden aslında dar görüşlü bir insandım. Bir şey okumamış etmemiş aklımca bir fikir sahibi olmaya çalışmıştım. Sonra yolum "düşünmek" ile kesişti. Bir çok şeyi düşündüm.
En çok ta özgürlük kavramını irdelemişimdir. Hala da irdelediğim bir kavramdır, hala boyutlarını kafamda ele alır dururum.
Felsefe aslında son derece tutarlı, sadece doğru önermelerle gelmek lazım. Ve felsefe bazen kötüyü de düşünüp, kötünün de insanın doğasında olduğunu anlayıp kabullenmektir.. - 1 yıl
İyi günler vizelere çalışıyordum anca KS ye girebildim pardon
Özgürlük konusundaki düşüncelerim şöyle
Özgürlük diye bir şey aslında yok. En basitinden,
Genetiğimiz, dna daki kodlarımız bile bizim isteğimiz dışında diziliyor. Bu ve bu dizilim sadece dış görünüşümüzü değil, zihnimizi, beynimizi, düşüncelerimizi, duygularımızı dahi etkiliyor. Tepkilerimiz üzerinde de etkili olduğu söylenebilir.
Aslında insanoğlu, tam da bu sebepten dolayı "etine kemiğine" kadar özgür değil.
Daha sonra dünyaya geliyoruz. Bitmedi, yine özgür değiliz. İlk insanlar bizden daha özgürdü evet. Çünkü az insan topluluğu vardı. Seni kısıtlayacak kadar geniş bir çevren ve yasaların yoktu.
Ormana gidip işeyebilirdi insan. Çünkü modernite dayatmaları yoktu.
Ancak şimdi yapamaz, insan populasyonu ve modernite insana bunu yapamazsın der.
Zaten insanın ormana gidip veya yolda sağa çekip insanlar içinde idrar yapması saçmadır. Çünkü attık wc ler var.
Bu örneği sadece "Ben özgür bir insanım istersem her şeyi yaparım" diyebilenlere söylüyorum.
Hayır, özgür değiller. Genetikleri de kendi istemleri dışında dizildi, fikirleri de
Kaçımız fikrimizde özgürüz.
Kacimizin fikri orijinal?
Çoğumuz bir başkalarının fikirlerini benimsiyoruz... Nerde kaldı Özgürlük? Başkasının fikrine muhtaçsın işte.
Özgürlük kimi zaman dini hususlarla da kısıtlanabilir. Ki dünya denen gezegende 8 milyar insanın çoğunluğu dindar olduğuna göre, yine özgür değiller
Bir din tarafınca kendilerine belirlenmiş bir yuvarlak dairede yaşıyorlar
Dairenin dışına çıkma hürriyetini gösteren sonsuz cehennemlik..
Sıkıysa çık bakalım..
Bir çok sebeple, insanlar özgür değil. Öyle olduklarını sanıyor veya inanmak istiyorlar. - 1 yıl
Vizelere hazırlandığınız hâlde cevap yazma inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Yorumunuz benim adıma oldukça doyurucu bir yazıydı ve şimdii bunun üzerine konuşmak için SABIRSIZLANIYORUMMM! djdjhkfd evett.
Öncelikle, bekleyin bir bardak su içmem gerek dilim damağım kurudu yemin ederim off ksdfsdks tamam neyse ciddileşecek olursam... Bu yazının üstüne daha ne söylenir bilmiyorum fakat, öncelikle özgürlük dediğimiz bahsettiğiniz gibi, insanların özgür iradeleriyle bir şeyleri yapıp yapamadıkları çelişkisine yol açan bir kavram. Dolayısıyla, özgürlük kendi içerisinde uçsuz bucaksız bir durumu kapsadığından, özgürlüğü bile tam olarak tanımlayabilmek zor olacaktır. Mesela, sonsuzluk da özgürlüğe dair güzel bir paradokstur. Sonsuzluğun sınırlanabilir olmaması da özgürlüğün yokluğuna dem vurmak demektir aynı zamanda. Kısacası, özgürlük zaten mantık kurallarına sığdırılabilir bir durum olamaz. İnsanlar bu derece koşullandırılmış bir gerçekliğe ait çağda, her şeyi belirli bir sistem ve düzen içerisinde yaşıyorken ne derece özgür olabilirler? Din, çoğu bilim insanı için mantıksızdır öyle değil mi? Oysa insana mantıklı gelen zaten inançtır. İnanma isteği, kişinin hayatına faydalı bir açı yapıyorsa, mantığa göre zaten işe yarar bir konumda olduğundan mesele burada dine inanmak ya da inanmamak değil, inancı ne kadar efektif kullanabileceğimizle ilgilidir. Dolayısıyla asıl meseleyi inanç görenler ile, inanmayı da mantığa oturtmak isteyenler arasında gidip gelen bir özgürlük mücadelesinden söz ediyoruz ki temelde, bunlar bile özgürlüğe boyu yetmeyen kavramlar.
- 1 yıl
Bahsettiğin biyolojimizden, çevre düzenimize kadar işleyen özgür irade konusunda aklıma şu geldi. Evet özgürlük yok, herkes bulunduğu ortamın sınırlarına göre belirli bir noktada bulunmak ZORUNDA. Örneğin, sonsuzluğu ele alalım. Sonsuza giden sayılar düşün, bu sayılar var olan insanları ve onların yaşamını simgelesin. 1,2,3... Hatta, sadece 1 ile 2'nin arasındaki sonsuz mesafe bile. Sonsuzlukta, bir sayı diğerinden büyük olabilir fakat en küçük sayı diye bir şey olmadığından, büyüklük meselesi de göreceli bir kavram olarak karşımıza çıkıyor çünkü tam olarak bir ölçütü yok. Benden önceki sayı, benden sonraki sayı. Özgürlük de, benden önceki çağ, benden sonraki çağ ve bulunduğum ortamda duran birey olarak ben. Eskiden ormana işemek benim için özgürlükten ziyade, bir gereksinimdi. Şimdi ise, ormana işeme alternatifiyle birlikte tuvalete gitmek üzere iki ayrı seçeneğim var. Fakat, inanın hiçbirisi diğerinden daha büyük, daha özgür iradeli, daha özgür bir sonuç değil. Bu ortamda, yani bulunduğumuz, yaşayacağımız SINIRLI süre içerisinde fark edersiniz ki, koltuklar dolmak zorunda. Bir sayısı, bir olmak zorunda. Sonsuzluğu sonsuz kılan, deterministik bir ilerleme ile genişlemenin zorunluluğu. Hiçlik ile sonsuzluk arasında gerçekten fark var mıdır mesela? Dolayısıyla, yaptığımız her şey belirli inanç, mantık kuralları çerçevesinde deterministik bir zorunluluk, çünkü olma ihtimali olan her şey olmak zorunda.
- 1 yıl
Beni kısıtlayacak kadar geniş kuralların olması bile aslında özgürlüğün bana bahşettiği bir şey, bir söz görmüştüm "Hızlı koşan atlar yapabiliyor olsaydık, arabalara ihtiyaç duymazdık diye." Çeşitlilik, bir noktada sınırlanmaya ve ondan doğacak yaratıma muhtaçtır. Yasalar, eğer bir zamanlar günümüzün zorunluluklarından besleniyorsa, insana kendisini tanıma ve geliştirme imkanı verir. "Özgürlük, istediğin her şeyi yapabilmek değildir, neyi yapıp neyi yapamayacağını bilmektir" diyordu bir sözde de tam olarak nerede gördüm emin değilim. Çünkü, işe yarar kılmadığın zaman kendine alan açmış olmuyorsun, o alanda sonsuza dek kalma özgürlüğünü başka bir yönden sömürmüş oluyorsun. Sınırlarını genişletmiş değil, o sınırı genişletilmiş sınıra kıyasla bir tutmuş oluyorsun.
Kaçımız fikrimizde özgürüz demiştin. Kaçımız gerçekten düşünüyoruz ki? Ya da fikir almaktan kastımız ne ki? Çoğumuz, sadece ezberci bir tutumla onları yaşatıyor. Kaçımız, o fikirlerin ne demek olduğunu biliyor? Haklısın. Fakat yaratıyoruz. Yaratıcılık, olanları daha önce olmamış bir şekilde yeniden boyutlandırabilme yeteneği, ince detaylar dokuyarak kendi varlığımızın başka varlıklardan beslenmesi ama bunu da biz olarak yapma, kendi ihtimal ve potansiyelimizle yapma işi. - 1 yıl
Sonsuzlukta ne olacağını seçebilir misin mesela, illa birileri bir yeri doldurmak zorunda. İstemenin yanılgısı da burada başlıyor sanırım. Bizler, sonsuz değiliz diyerek bulunduğumuz ortama kıyasla bir sürü şeye imkanımız var zannediyoruz ya. Geçmiş, gelecek ve şimdi. Ya hepsi, tek bir an ise?
Hayır sonra kafam ağrıyor :D
11 Yorumla- 1 yıl
O felsefe yapılacak, bahane kabul etmiyorum..😂
Gizli Üye(36-45)1 yılTam senlik işler arada bi yohh oluyon ya buda senin felsefen işte
12 Yorumla- 1 yıl
Sen de beni mi örnek alıyorsun..😏
Cevap sahibi1 yılBen senin gibi ortadan kaybolmuyorum biz hep burdayız cümle Âlem biliyor 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet felsefeyi severim ama kafa dengi bir arkadaş olması lazım.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılfelsefe yapma derken bile felsefe yapıyorsun aslında
evet severim10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Doğru insanla yapılırsa eğer beyinde güzel bir yer edinir diye düşünmekteyim.
10 YorumlaKimseye tavsiye etmiyorum kafayı sıyırırsınız asla mutlu olmazsınız
11 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar da kolay etkileniyorsunuz ya, kafası güzel insan diye sarhoşlardan önce böyle dramatik kişilere bahşetmişlerdir eminim bu sözü 😅 Vaoovv dostum, nietzsche, schopenhauer falann anlarsın ya kafayı sıyırdım toparlayamadım artık nihilist bir adam olarak gölgelerde yaşayıp sosyal medyaya yalnız ve gizemli insan profili çizebileceğim, hemen felsefeye başlamam gerek. Felsefeye başlamak? Ahahahahh.
1 yılKarşılıklı olarak evet.
Yeni bir vizyon ve ufuk açtığı kesin.10 Yorumla
1 yılDereler karpuz dolmuş dolmuş otobüsü olmuş felsefede böyle doğmuş
10 Yorumla
1 yılOlmak ya da olmamak işte bütün mesele bu ajskksksks
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tatlı bir baş ağrısı yaratmakta iyiyimdir (kek ne oldu?)
00 Yorumla
1 yılKafayı yedirir adama ama konuşması, tartışması aşırı zevkli
00 Yorumla
1 yılHangi konuda olduğuna bağlı olarak değişkenlik göstermekte.
00 Yorumla
1 yılBen felsefe yapmam konuşurum felsefe olur
13 Yorumla- 1 yıl
Nokta atışı mı bu şimdi..🤭
- 1 yıl
Evet yaparım diyerek cevap vermiş olsaydım felsefem kötü olurdu 😂
- 1 yıl
İzle izle..😂
1 yılZaman zaman yapıyorum..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Duruma göre değişir ama pek tercih etmem :D
10 YorumlaFelsefe aklını kullanmaktır
Yapmayan düşünsün10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok aram yoktur
10 Yorumla
1 yılEn sevmediğim derstir...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç anlamam sevmem de zaten.
10 Yorumla
1 yılAnlayan beyin ile saatlerce ama ülkede zeka yok
10 Yorumla
1 yılFelsefeyi çok seveirm
10 YorumlaFelsefe sorgulamaktır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Önceden evet
10 YorumlaOkumayı severim yalnızca yapmayı sevmem 😄
10 YorumlaAnlamam ya lisede de sevmezdim
10 Yorumla
1 yılbazi konularda evettt
10 Yorumla
1 yılFelsefe mi? Yapılabilen bir şey miydi?
😉00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSeverim her hafta felsefe seminerine giderim.
00 Yorumla
1 yıleskiden seviyodum baya
00 Yorumla
1 yılEvet severim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Bazen severim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Evet seviyorum.
10 Yorumla
1 yılSevmem
10 Yorumla
1 yılSeverim
10 YorumlaSeviyorum başla söze
10 YorumlaSeverim
10 Yorumla
1 yılSeverim ama o kadar değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılPek yok.
10 Yorumla Severim..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. R
Evet
10 Yorumlabayiliriiim
10 YorumlaSeverimm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmiyorum..
10 Yorumla
1 yılSevmem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBen hayır
10 Yorumla
1 yılHayır sevmem
10 YorumlaYerine göre
10 Yorumla
1 yılHayir
10 YorumlaHiç sevmem
10 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı