birkaç seçenek: stoizm felsefesini araştır ve onu hayatına geçir. inanıyorsan ibadetleri artır. terapiye git. yeni bir hobi bul. roman okumaya başla.
12 Yorumla
Soran1 yılİnanıyorum
Soran1 yılStoizm... Akıl duygulardan üstün evet. Ama ben mantıgimla hareket etmekten de yoruldum zaten
En İyi Cevaplar
1 yılkonu ne bilmem ama
zamanla her şey yoluna girer228 Yorumla
Soran1 yılBiri var. Sadece konuşuyoruz ama öyle bir durumdayım ki hem onunla mutlu olamayacağımı biliyorum hem de konuşmaya devam etmek istiyorum. Bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum. Onunla da onsuz da canım yanıyor :(
- 1 yıl
Anı yaşayacaksınız..
ya da vazgeçeceksiniz
denklem basit
Soran1 yılHangisi daha doğru ama. Ben anı yaşamak değil gelecek istiyorum. Sonu mutluluk ve huzur olsun istiyorum
- 1 yıl
Gelecek istiyorsanız o zaman vazgeçeceksiniz..
ne istediğinizi belirlemişsiniz aslında
seçiminiz de belli
Soran1 yılEvet ama işte ona karşı olan duygularim vazgeçmemi engelliyor. Napicam ben 😞
- 1 yıl
doğru olanı yapacaksınız
doğru olan istediğiniz şey
yani gelecek
Soran1 yılEvet bunu yapmalıyım ama vazgeçmek çok zor işte :(
- 1 yıl
Zor ama gerekli sanirim
Soran1 yılEvet gerekli ama çok uzulucem 🥺
- 1 yıl
Sonra toparlarsiniz
Soran1 yılEvet biliyorum da işte şu an çok zor geliyor bu :(
- 1 yıl
Halledersiniz güçlüsünüz siz
Soran1 yıl🥺
Soran1 yılBilmiyorum 🥺
- 1 yıl
Halledersin
Soran1 yılBitirelim dedi, gitme dedim...😭
- 1 yıl
aferim sana
Soran1 yılAbi napıcam ben yaa 😭😭
- 1 yıl
geleceği düşünüyorsan bitirecen
ya da anı yaşayacaksın
Soran1 yılGeleceği düşünüyorum evet. Anı da mutlu yaşamak istiyorum ama. O kadar araftayım ki ve arafta kalmaktan nefret ediyorum
- 1 yıl
en kötü karar kararsızlıktan iyidir
Soran1 yılYine haklısın
- 1 yıl
mesele haklı olmam değil
mesele senin seçim yapmaman :)
Soran1 yılYapamıyorum abi bana yardımcı ol. Mantığım başka diyor duygularım başka. Yolum sonu çukur. Yürümeye de korkuyorum ama yoldan da geri dönmüyorum. Allah'ım bu nasıl bir çıkmaz
- 1 yıl
ben sana yapman gerekeni söyledim
ama sen ısrarla vazgeçmiyorsun
seçimin seni bağlıyo böylece
Soran1 yılVazgeçicem ama ne zaman onu bilmiyorum. Yorumun ve yardımın için teşekkür ederim abi
- 1 yıl
rica ederim bol şans sana
Soran1 yılTekrar sağol.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eyvah bir ayrılık, aşk acısı daha muhtemelen.
21 Yorumla
Soran1 yılAyrılık değil.. Biri var. Sadece konuşuyoruz ama öyle bir durumdayım ki hem onunla mutlu olamayacağımı biliyorum hem de konuşmaya devam etmek istiyorum. Bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum. Onunla da onsuz da canım yanıyor :(
1 yılNeden, ne oldu. Bilsek de ona göre bişey söylesek
128 Yorumla
Soran1 yılBiri var. Sadece konuşuyoruz ama öyle bir durumdayım ki hem onunla mutlu olamayacağımı biliyorum hem de konuşmaya devam etmek istiyorum. Bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum. Onunla da onsuz da canım yanıyor
- 1 yıl
Odağın mutlu olmak olmalı. Alışkanlık yapmış. Alışkanlıkları (sen sevgi diyebilirsin) terketmek zordur. Ama imkansızsa mümkün olan en kısa sürede bırakılmalı ki daha fazla hasar bırakmasın
Soran1 yılEvet imkansız gibi bir şey. Zaten seviyorum diyemem. Ne hissettiğimi bile bilmiyorum daha. Sadece vedalar üzüyor beni
- 1 yıl
O zaman sonra çok üzülmektense, şimdi biraz üzülüp yolu ayırmak en mantıklı olan bence. Tabi yine de sen bilirsin
Soran1 yılEvet mantıklı olan bu. Ama ben şu an mantıklı düşünemiyorum sorun da burada zaten
- 1 yıl
Şu anda mantıklı düşünüyorsun zaten ve yanlış olduğunu biliyorsun. Bundan daha mantıklı bir düşünme yokki. Cesaret edemiyorum diyebilirsin. O cesarette var bence
Soran1 yılEvet cesaret edemiyorum. Zor geliyor. Üzülücem çünkü
- 1 yıl
Daha sonra çok üzülmek mi? Şimdi üzülüp unutmak mı?
Soran1 yılŞimdi üzülüp unutmak. Ama zor geliyor işte :(
- 1 yıl
Bir yerden başlaman lazım. Top sende
Soran1 yılO konuşmayı bitirelim ikimiz de üzülmeyelim dedi. Ben de sen üzüleceksen eğer bitsin dedim
Soran1 yılAma yine de bitirebilecek miyim bilmiyorum :(
- 1 yıl
Günaydın. O sana yardımcı olmuş. Bitirmiş zaten. Senin bundan sonra ona yazman kusura bakma ama gurursuzluk ve başka bir şey olur
Soran1 yılBen gurursuz değilim
- 1 yıl
O zaman yazmaman lazım. Söyletmek istediğim buydu
Soran1 yılBiliyorum ama o da yazıyor
- 1 yıl
Bişey diyemem. Karar senin.
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun için
- 1 yıl
Rica ederim. Bu şekilde yapıldıkça basitleştiğini bilmelisin. Karar senin. İyi günler
Soran1 yılKendimi basitlestirecek bir konuma düşürmedigimden emin olabilirsin
- 1 yıl
Benlik bişey yok. Uzadı ama karşı taraf yazmayalım dediği halde yazman için dedim. O duruma düşürmediğine inanıyorsan gerisi yine senin bileceğin
Soran1 yılYazmayalım dedi ama o da konuşmak istiyor. Lafta öyle diyor işte anladın mi
- 1 yıl
Bile bile lades durumlarını hiç sevmiyorum. Devam edin diyeyim. Pes diyorum sadece
Soran1 yılÇıkmazdayım zaten
Soran1 yılAma belki de mutlu olabiliriz bilmiyorum ki her şey çok belirsiz
- 1 yıl
Umarım mutlu olursunuz. İyi günler
Soran1 yılTeşekkürler. İyi günler
- 1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(18-24)1 yılNeyden dolayı kötü olduğunu söylersen daha iyi olur
151 Yorumla
Soran1 yılBiri var. Sadece konuşuyoruz ama öyle bir durumdayım ki hem onunla mutlu olamayacağımı biliyorum hem de konuşmaya devam etmek istiyorum. Bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum. Onunla da onsuz da canım yanıyor :(
Cevap sahibi1 yılBen de böyle bir şey yaşadım devam ettim konuşmaya sonuna kadar bittiği yerde bitti üzüldüm mü üzüldüm pişman mıyım değilim
Soran1 yılNeden pişman degilsin
Soran1 yılBiteceğini bile bile insan konuşur mu konuşuyor işte :(
Cevap sahibi1 yılçünkü daha onun gibi birine denk gelmedim iyi ki de sevmişim iyi ki de sonuna kadar konuşmuşum
Soran1 yılMadem öyle diyorsun neden bitti
Cevap sahibi1 yılZaten öyle olmalı yoksa karşındakini çok üzersin her şey illaki bitecek bir gün sonuçta ölüm diye bir şey var ayrılık var diye beraberlik olmasın mı yani
Cevap sahibi1 yılBen ciddi düşünüyordum ama bakire değildi bu yüzden istemedim denedim belki severim kabul ederim diye ama olmadı
Soran1 yılAma benim kastettigim ölüm ile olan ayrılık değil. O beni üzer. Ben onu üzerim. Mutlu olamayız biz
Cevap sahibi1 yılZaten eğer birbirinizi uzuyorsanız olmamalı
Soran1 yılÜzüyoruz değil de üzeceğiz. Yani öyle düşünüyoruz.
Cevap sahibi1 yılBence anı yaşayın ben bazen sevdiğim için Üzülmeyi göze alırım ve sonuna kadar giderim biraz da bencillik yaparım
Soran1 yılSonuna kadar derken sonu olacağını düşündüğüm için korkuyorum zaten.
Cevap sahibi1 yılUnutma her şeyin sonu vardır
Soran1 yılÖlüm ile olan son farklı, üzüntü, acı ile ayrılık farklı ama. Ben istiyorum ki biz ölümle de ayrılsak ahirette beraber olalım. Ama diğer ayrılıklar öyle olmuyor.
Cevap sahibi1 yılAma böyle olmaz ki o zaman sevemezsin mutlu olamazsın ama tabii insanlara güvenen yoksa
Soran1 yılHem sen sonuna kadar gitmemişsin. Bakire değil diye ayrılmışsın. Benimki de aynı olmasa da benzer bir sebepten sorunlar var. Bazı şeyler kabullenilmiyor
Cevap sahibi1 yılAynen bitirdiğin yerdir son
Soran1 yılNeden bitiriyoruz o zaman?
Cevap sahibi1 yılKaldıramayacağımız yanlışları gördüğümüz için
Soran1 yılBakire olmaması mı?
Soran1 yılAranızdaki en büyük sorun neydi
Cevap sahibi1 yılÖnceden defalarca ilişkiye girmiş olması ve bakire olmaması
Soran1 yılPeki başlarken neden başladın öyleyse
Cevap sahibi1 yılSence bakire olmadığını bilseydim başlar mıydım ya da o kadar ciddi ilerler miydim
Soran1 yılNereden bilebilirim? Belki başta kabulleneceğini düşünüp sonra kabullenememiş olabilirsin
Cevap sahibi1 yılöyle bir şey olmadı ama tabi öğrendikten sonra denedim yani kabullenmeyi çünkü sevdiğim kadın ama olmadı kendisi de bunu çok iyi biliyordu
Soran1 yılHayırlısı olsun. Ben seni anlıyorum çünkü ben de kabullenemiyorum böyle şeyleri
Cevap sahibi1 yılSağol senin hakkında da hayırlısıyla en güzel olsun
Soran1 yılAmin. Cümlemizin
Cevap sahibi1 yılAllah razı olsun bol cevap verdığin için
Soran1 yılAmin. Senden de
Cevap sahibi1 yıl🤲
Soran1 yıl:)
Cevap sahibi1 yıl:)
Soran1 yıl:) :)
Cevap sahibi1 yılGünaydın :)
Soran1 yılGünaydın
Cevap sahibi1 yılNasılsın
Soran1 yılİdare eder
Soran1 yılAslında pek de iyi sayılmam
Cevap sahibi1 yılhayırdır ne oldu neyin var
Soran1 yılSorduğum soruyu unuttun galiba. İki saat boşuna mı anlattim
Cevap sahibi1 yıl2 gündür yorumlaştığımız için aklımda kalmamış dün de pek iyi değildim hemen bakıyorum
Cevap sahibi1 yılbi karar vermen lazım acı da olsa
Soran1 yılEvet vermem lazım ama mantigim başka diyor hislerim başka
Cevap sahibi1 yılbitirebiliyorsan bitir
ben bitirmeye çalıştığımda ağladı ondan dolayı bitiremedim
Soran1 yılPeki en son nasıl bitirdin?
Cevap sahibi1 yılçok fazla vakit ayırmadım ve talibi çıktı o şekilde bitti
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılevet
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç aydır konuşuyorsun onunla
140 Yorumla
Soran1 yılNe fark eder ki
Cevap sahibi1 yılFark ede tabi kaç ay oldu
Cevap sahibi1 yılPeki bu kişi ile farklı sehirdemisin
Soran1 yılEvet farklı şehir. 2 ay falan olmuştur konusali
Cevap sahibi1 yılHm peki yaşlar kacki?
Soran1 yılAynı yaştayız
Cevap sahibi1 yılTM da ikinizin yaşı kaç yani? 20 mi 25 mi kacsiniz
Soran1 yıl25
Cevap sahibi1 yılİyimis bence devam et konusmaya
Soran1 yılNe iyiymiş? Hayattaki tek kriterlerin bunlar mı yani senin
Soran1 yılSadece konuşuyoruz ama öyle bir durumdayım ki hem onunla mutlu olamayacağımı biliyorum hem de konuşmaya devam etmek istiyorum. Bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum. Onunla da onsuz da canım yanıyor. Durum bu
Cevap sahibi1 yılTM işte yalnizsin bundan dolayı.. gizliden çıkım ulaş konusslim duruumu olur mu
Soran1 yılHayır yalnızlıkla alakası yok
Cevap sahibi1 yılTM gizliden çıkım konsalim mi. korkma normal konuyu sadece konuşucaz söz veriyorum
Soran1 yılBen bir sürü insanla konuşabilirim. Arkadaş çevrem de var. Ama ondan hoşlandım
Cevap sahibi1 yılTipi hoşuna gittimi? Nerden tanistin burdan mi?
Soran1 yılBuradan konuşabiliriz. Özelden istemiyorum
Cevap sahibi1 yılNerde tanistin bu sayfadan mi cocukla
Soran1 yılYa yok vazgeçtim seninle ne konuşucam ki zaten? Yaşını soruyorsun iyiyse tamam konuş o zaman diyosun. Hoşlandım diyorum tipi mi hoşuna gitti diyosun. Hiç duygusal ve ruhsal bakış açısına sahip değilsin. Anlatarak kendimi boşuna yormak istemiyorum o yuzden
Cevap sahibi1 yılTM da bu siteden mi tanistin o kişiyle? Nerden tanistin
Soran1 yılboş ver gitsin
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin ama cidden devam et konusmaya madem hosuna gidiyo cocuk
Soran1 yılBen ciddi ilişki istiyorum evliliğe giden. Onunla mutlu olamayacağımı düşünüyorum ama
Cevap sahibi1 yılNeden öyle bir his alamiyormusun. sana nnasil davranıyor ki?
Soran1 yılMesele davranış değil. Başka durumlar var. Onun geçmişi var benim kabul edemeyeceğim şeyler var yani
Cevap sahibi1 yılTM anladım ama geçmis bişey sonuçta. eğer hoslaniyorsan bı bak dene bence
Cevap sahibi1 yılEger Şu an eskiden olduğu gibi kötü bir geçmişi yoksa dene onunla bence biraz
Soran1 yılO da buna hazır değil ki. Bilmediğin çok şey var 🥺
Cevap sahibi1 yılE tm anlat diyorum anlatmiyorsunki sana diyorum can kulağıyla inan bana dinlerim seni.. gizliden çıkım yaz
Soran1 yılGizlisin
Cevap sahibi1 yılÇıktım gizlidenulas
Cevap sahibi1 yılYazcanmi
Soran1 yılYok vazgectim
Soran1 yılSağol
Cevap sahibi1 yılNiye noldu
Cevap sahibi1 yılBeni taniyormusunki
Soran1 yılOlabilir ama istemiyorum
Cevap sahibi1 yılHm anladim hayir beni tanıyor musun?
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılOkey
Gizli Üye(30-35)1 yılKesin sevgilinden ayrıldın. Sana şunu söyleyeyim hayatında sevgili olma duygusunu hiç tatmayan insanlar var.
01 Yorumla
Soran1 yılHayır ayrılmadım. Hiç başlamadı ki. Sadece konuşuyoruz ama öyle bir durumdayım ki hem onunla mutlu olamayacağımı biliyorum hem de konuşmaya devam etmek istiyorum. Bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum :(
Gizli Üye(36-45)1 yılGit yüz bu soğukta
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden sorun ne
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılfakirlerin ağlamalrı bitmedi
01 Yorumla
Soran1 yılFakirlik ne alaka
Gizli Üye(25-29)1 yılUyku herşeyi unutturur
01 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor. Uyanınca yine acı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt