- u23 gü
Bundan yaklaşık 10-12 sene öncesi..
13 Yorumla- Soran23 gü
🙏🌸
- 23 gü
Teşekkür ederim kuşum 🌸🫶
- Soran23 gü
Rica ederim ablamm 🫶 🌸🌸
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. 24 yaşımda geçirdiğim bir şey yüzünden hayatımın en zor ve en sancılı dönemiydi. Geçti çok şükür..
25 Yorumla- 23 gü
Neyle alakalıydı aşk meks sağlık?
- 22 gü
@Barış_LonelyForever teşekkür ederim 🦋
- Soran22 gü
Rica ederim 🦋✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- s24 gü
İşimde klinik vakaları sevmediğimi anladığım gün. Alanımda farklı yere yöneldim bu sebeple ve iyi ki dedim sonunda🦋
10 Yorumla - 24 gü
Sanırım son dönemlerin en kötüsü bu gündü ama dönemsel olarak çocukluğum diyebilirim
10 Yorumla - s24 gü
16'lı yaşlar çok kötüydü ama toparladık çok şükür
10 Yorumla - 24 gü
Boşanma kararı aldığim zaman benim için çok zor bir süreç oldu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Uzun zaman önceydi. Bocalayıp durduğum tuhaf bir dönemdi.
10 YorumlaBiraz uzun olucak ama anlatayayim arkadaşlarımın kafasına uyup taa Adana'dan kalkıp İstanbul'a okumaya gittim şu an Boğaziçi üniversitesi psikoloji üzerine okuyorum şu an son sınıfım ailem beni erken yaşta okula verdikleri için her neyssseeeeh ilk gittiğim zaman üni açıldı 1 ay gittim sonra babamı aradım ben yapamıyorum burada beni oraya al baba Adana'ya gelmek istiyorum diye ağlamıştım babamda baya sinirlenmişti gitme dedim sana falan dedi telefonu yüzüme kapatmıştı ahshjsdjsjd tam tamına 1 ay boyunca deprosyana girmiş olabilirim birde o zamanlar kyk yurdunda kalıyordum şu an arkadaşlarla ortak bir ev kiraladık ve öyle yaşıyoruz yani ama o zaman o kadar çaresiz hissediyordum ki en kotu dönemiydi benim için
aileden yeni ayrilmak falan İstanbul'u bilmemek sıkıntıydi benim için20 Yorumla- 22 gü
Çok zor bir hayatım oldu aslında
Bir yandan babasızlık zor günler
Bizi dayım büyüttü
Diğer yandanda
Anneannemi dayımı dedemi çok erken kayb ettim
Hayatımın çok kötü dönem noktasıydı
Dayımın hasta yatağında çırpınması 10 sene geçmesine rağmen gözlerimin önünde
Mekanları cennet olsun
Hep kalbimdeler
Onların gidişiyle biz bir başımıza kaldık
Şimdi ben çalışıyorum
Güveneceğim kimsem yok🥺20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Çok tuhaf gelebilir belki de..
Çok değerli bir insan Hocamı kalp krizinden kaybettiğimde Güneş gibi çok faydalı bir yıldız kaymıştı evrenden... Babamı çoklu organ yetmezliğinden, Annemin de son evre de ciddi bir kanser hastalığına yakalandığı öğrendiğim gün... kendimi gerçekten çok çaresiz hissetmiştim... Ama yaşam bu hayat ise devam ediyor
20 Yorumla- 24 gü
2016-18 arası anksiyete krizlerimin dorukta olduğu zamanlardı ama artık o kadar iyiyim ki o durumları hatırladığımda beni güldürüyor 🙃
Bazı karakteristik özelliklerimin oturmasını sağlayan ve ailemin desteğini sonuna kadar hissettiğim dönem aynı zamanda çünkü 🙃🙃10 Yorumla - 24 gü
Hastane de yattığım dönem olabilir kıpırdayamamak yoğun bakımda günlerce sadece tavana bakmak gece gündüz kavramını unutmuştum halisünasyon görmeye başlıyordum
20 Yorumla - 24 gü
Hayatımda ilk kez 25 yaşında bu sene çok zor bir dönemden geçtim. Aslında başka zor dönemlerim de olmuştu ama bu olayı yaşayana kadar onlara zor diyordum :)
10 Yorumla - 24 gü
Karar veremedim. Ama 2010 yılından beri pek memnun değilim hayattan.
2023 ağustosu ve sonrası berbat geçti. Bakalım yeni yeni sıyrılmaya çalışıyorum bazı şeylerden.
10 Yorumla YKS yılım. Ailemin, hocalarımın, dershanenin baskısı beni çok yıpratmıştı. Okula gitmek istemiyordum, eve gitmek istemiyordum tam anlamıyla boşluktaydım
11 Yorumla- 24 gü
15 yıl önce ama o anki durumda benim için en kötü oydu aslında daha beter dertler ya da sorunlar var başkalarına bakınca benim sorunum hiç bir şey degilmiş😊🤗
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
Annem vefat ettiğinde bir yıl oldu acısı gecmiyor toparlanamadım vicdan azabı cekiyorum
12 Yorumla- Soran23 gü
Başınız sağ olsun 🙏
- Cevap sahibi22 gü
Cok cok sagol 😢
- 24 gü
Benim için çok değerli olan iki arkadaşımı trafik kazasında kaybettiğim yıllardı uzun zaman atlatamamıştım bu psikolojiyi
10 Yorumla - m24 gü
Merhaba Barış,
Kpss dönemi, çünkü eğitim sistemi sürekli değişiyor bazen bu yorucu olabiliyor.
10 Yorumla - 24 gü
2 yıl önce olabilir. O yüzden tecilimi bozdurup askere gitmiştim. Hain bir saldırı olur da umarım ölürüm diye... Nasip olmadı.
10 Yorumla - 24 gü
2021-2022 atama b klerken
2018 ilk aşık olduğum zamanlar
2020 aldatildigim tüm emeklerimin boşa gittiği zaman
Üçü de rezil dönemlerdi10 Yorumla - 24 gü
eşimi kaybettiğim zaman
22 Yorumla- 22 gü
@Brazers teşekkürler
- 22 gü
İlki bundan 10 yıl evveldi. İkincisi de 2 yıldır sürüyor.
10 Yorumla - 23 gü
Merhabalar Beyefendi
En kötü dönemim üniversiteye başladığım zamanlardı.10 Yorumla - 23 gü
2015 yılıydı Allah bir daha yaşatmasın çocukluğumu hiç özlemiyorum
10 Yorumla - 23 gü
Spordan önceki hayatım en kötü zamanlarimmis o zaman bunu fark etmesem de öyleydi.
10 Yorumla - 23 gü
şu an hayatımın en kötü zamanını yaşıyorum.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. 1 Şubat 2014 kötü deyil de zor bir dönemdi die bilirim
10 YorumlaEn kötü şu aralar, Temmuz ayından böyle🙂benim imtahanım ne zaman bitecek diye bekliyorum
11 Yorumla- 24 gü
29-33 yaş dönemi. O yıllar gitsin geri gelmesin
10 Yorumla - 24 gü
Artık kendimi bile bilemediğim bi dönemdii çook eskiden maalesef.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı. 3 yıl önceydi. Nasıl toparlayabildim düşünüyorum bazen.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçen yıl 2 haftalık bi sürecim oldukça kötü geçmişti neyse ki güzel bir şekilde toparlayabildim 🥳
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)23 gü
2018-2019 birde bu yaşadığım son bir kaç ay hayatımın en zor dönemi
20 Yorumla - 24 gü
Annemi kaybettiğim gün ve sonrası
13 Yorumla- Soran24 gü
Başın sağ olsun 🙏
- 24 gü
Çok teşekkür ederim
- Soran24 gü
Rica ederim 🙏
- u24 gü
Babam ve kardeşimin öldüğü zamanlar…
12 Yorumla- Soran24 gü
Başın sağ olsun mekanları cennet olsun abla 🙏
- 24 gü
Amin teşekkür ederim 🙏
iyiyim bir problem yok knki keyfim yerinde çıtır vay
10 YorumlaEski sevgilimin benle sevgiliyken eski sevgilisiyle beni aldattığını duyduğum aydı
10 Yorumla- 24 gü
hayatımda en kötü zaman bilmiyorum ki ya çok kötüydü hatırlamıyorum bile
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Evlenmek istediğim kişiye babamı ikna etmeye çalışmak ve evlendikten sonra eşimin ailesi yüzünden evliliğe adapte olmaya çalışmak. Bu iki dönem benim için çok zordu
00 Yorumla - 23 gü
şu sıralar en kötü dönemi yaşıyor gibiyim 🥹
30 Yorumla - 24 gü
2024'ün başları diyebilirim
20 Yorumla - 24 gü
2021 ve geçen yıl Ekim - Kasım.
20 Yorumla 2022 ve sonrası 😂 bakalım ne zaman bitecek
20 Yorumla- 22 gü
sanirim bu soruya verdigim bu cevap ani
10 Yorumla - 23 gü
2000 Ağustos ayı
10 Yorumla - 23 gü
Buradaki fenomenler ne işe yarıyor
10 Yorumla - 23 gü
Geçen yıl Ağustos ayı
10 Yorumla - 23 gü
İşe başladığım zamanlar olabilir, bilemedim.
10 Yorumla - 23 gü
evlenme kararı aldığım dönem
10 Yorumla - 23 gü
İş hayatını ilk deneyimlediğim zamanlar.
10 Yorumla Doğduğum günden bu güne olan zamanım
10 Yorumla- 23 gü
Himm 1 ay once falandi boş ver simdi olayi
10 Yorumla - 23 gü
Şu dönemler. Her türlü rezillik
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. 2016 2022 arası
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gecen sene en kötü dönemimdi.
10 Yorumla- 24 gü
son yıllarda hep kötüye gitti
10 Yorumla - 24 gü
Geçen kış ve 2012 yılı kışı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kayıp yaşadığım dönemdi
10 Yorumla- 24 gü
Dönem dönem değişiyor ama hallediyorum
10 Yorumla - 24 gü
Geçen yıl çok kötüydü
10 Yorumla - 24 gü
Sevdiğim insanları kaybettiğim zaman oldu
10 Yorumla - Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi