Yeri geldiğinde evet ama iyice dayanılmaz hale gelmek lazım. Yoksa her iki kelimesinden biri bir taraflara koymak , monte etmek gibi bir kişi olmaktan Allah korusun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 21 gü
Elbette.
Özellikle malum şahıs ekini ve onun tasmalı küçük ortağını televizyonda gördüğümde, duyduğumda, bazen de herhangi bir anda hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda.
Ve farklı zamanlarda farklı yerlerde.00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir keresinde sevgilimleydik tam metroya binicekdik , baktık ki dolu geldi vagon yer yok. Bilinçsizce ağzımdan çıktı, ondan da duydum aynı lafı😂Asil duruşum yerle bir oldu , çok utanmışdım o an😂😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- 21 gü
Benim ağzımdan küfür duymak oldukça zordur. Olabildiğince anlaşılabilir düzgün bir üslup ile konuşmaya çalışırım. Küfür eder miyim istersem çok güzel ederim ama kendime yakıştıramıyorum o yüzden tercih etmiyorum.
31 Yorumla- 20 gü
Bende böyle bir yorum yazacaktım fakat siz yazmışsınız, bu sebepten +1 diyorum :D
- 21 gü
Benim ağzımdan çıkacak laflar her zaman estetiktir ve zariftir ben de kesinlikle küfürlü veya kaba konuşamam fakat içimden neler saydırdığımı sadece Allah bilir bir de bennn 😂
30 Yorumla - s21 gü
Merhabalar sanada🌸
Hayır zor. Ancak çok çok sinir olmam gerek.
30 Yorumla - 21 gü
Hiç duymadığın küfürler bile duyabilirsin yeter ki yeri olsun. Durduk yere her saniye küfür eden biri değilim ama hak eden durumda of en sevdiğim 😂
20 Yorumla - s21 gü
Hayır ben hiç küfür etmem beni yakından tanıyan arkadaşlar bilirler. Sanat icra ettiğim durumlar oluyor sadece.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Çok sinirlendiysem methiye bile dizerim 😄
21 Yorumla- 19 gü
🤣🤣🤣🤣sesli güldüm
Hem de öyle bir duyarsınız ki :D
30 Yorumla- m20 gü
Merhaba, ben küfrü sevmem ciddi anlamda çok rahatsız olurum, kadına da erkeğe de yakışmıyor. Ancak şöyle bir şey vardı ben de dili geçmiş zamanla kullanıyorum bunu çünkü eskiden ben sinirlenince kayıtsız kalamaz ederdim ancak ağır küfürler olmamak kaydıyla.. Zamanla bu durumu aştım. Öfkeli anlarda şu an küfür kullanmıyorum, öfkemin geçmesini bekliyorum. Beni çok zorlayan karaktersiz insanlar oluyor ancak ben kendime yakışanı yapmayı tercih ediyorum.
10 Yorumla - 21 gü
Gün yüzü görmemiş küfür arşivim vardır. Yerine geldiği an yerleştiririm 😄 gündelik hayatta etmemeye çalışırım. Ama zorlarlarsa da ederim
20 Yorumla - 21 gü
Genel olarak ağzımı temiz tutmaya çalışıyorum. Küfür ve argo pek hoşuma gitmese de, bazen gerekiyor. 🤷🏻
10 Yorumla - m21 gü
Hep ederim ya ağzım bozuk benim 😂 bu bir övgü değildir.. düzeltemediğim alışkanlık ama ben ilk öncellikle konuştuğum insanlara sorarım rahatsız olup olmadıklarını o kadar da duyarsız değilim, rahat tipse gel keyfim gel ahdh😂
10 Yorumla - 21 gü
Hayır. Sesime yansımış sinirin normal kelimelerden sektiğini görebilirsiniz ama kjbhv
10 Yorumla - m19 gü
Merhaba,
Evet küfürlü konuşurum! Küfür etmeyi seviyorum! Dürüst olmayı severim hak edene sayar söverim. Normalde tatlı dilliyimdir! 😅00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Küfür kullanmadan da iletşm kura biliyrm tercih etmiyrm temiz dil dha iyidir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. ilk gençlik yıllarımda bi kaç defa etmiştim büyüdüğüm yerde bazen kavga çıkardı ister istemez küfür çıkıyordu bazen
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genel olarak hayır ama bazen çildirma noktasında asaletimi bozarlar
10 Yorumla- 21 gü
Evet ama burada edemem sjwjwj
11 Yorumla- 21 gü
Zaten ahcjaj
Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Etmiyorum. Ama eden çok tanıdığım var. Yanımda dikkat ediyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir insanlık hali. Etmemeye daha çok çalışıyorum.
00 Yorumla- 20 gü
Yanımda kadın varsa etmem. Sadece samimiyete bağlı ufak küfür falan.
00 Yorumla - 20 gü
Bayırım küfür etmeye. Hele de birisi sinirlerimi oynatsın.
00 Yorumla - 21 gü
Tabi sesli mi atayım yoksa yazarak mı nasıl tercih edersiniz 😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Oldukça sinirli olduğum bir anda bile ağzımdan küfür çıkması zordur, duyacak olanın vay haline 🤭
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kolay kolay duymazsın. Çok çok sinirlenmem gerekir küfür etmem için.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Maalesef zor zamanlarda tutamıyorum kendimi
20 YorumlaEvet, karşı taraf hakederse yardımcı olurum
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)21 gü
Vallah ne yalan söyleyim erkeklere tahammülüm sıfır olduğu için onlara çok küfür ve hakaret ederim genelde ve hak ediyorlar zaten
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kadınlara karşı evet küfür ederim onun dışında mümkün değil benim düşman olarak gördüğüm kadınlar var
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)19 gü
Nadiren küfür ederim ama bazen sağlam birileri sövülmeyi hak ediyor. 😁😆😅
00 Yorumla - u21 gü
Küfür sevmiyorum ben.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Aslaa küfür etmem ben 😂🤣
10 Yorumla- 21 gü
Yaziyorum ama konusurken kullanmiyorum
10 Yorumla Bazen küfürsüzlük çok zor geliyor..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sinirlenirsem ancak sjsjs
10 Yorumla- 21 gü
öyle güzel duyarsınız ki
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. B*k duyarsın bir de N@h😂😂
10 Yorumla- 21 gü
Evet duyabilirsin birazcık
10 Yorumla - 21 gü
Çok çok nadir de olsa ağzımdan çıktığı oldu
10 Yorumla Ağzımı bozmama gerek yok , Gülüşlerimle bile küfür edebilirim
00 Yorumla- 21 gü
Gerektiğinde kullanirim gereksiz çok küfür edenlerde zeka geriliği oldugunu dusunuyorum sakasiz
00 Yorumla - 21 gü
Evet duyabilirsiniz
20 Yorumla - 21 gü
Elbette her daim 🤣
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Ben normalde asla küfür etmem, küfür eden insanlar çok iticidir. ama bazen ediyorum yani hadi ordan demek küfür degildir 😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla Hak eden herkes duyabilir
00 Yorumla- 19 gü
Küfretmeden bu ülkede yaşamak kokay mı aw
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Standart ederim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Küçükken çok ederdim efendim nadir..
00 YorumlaMaalesef kullanıyorum
00 Yorumla- 20 gü
Duyamazsınız
00 Yorumla - 20 gü
Çok nadir de olsa evet
00 Yorumla - u20 gü
Sinirlenince evet
00 Yorumla - 21 gü
Küfürsüz bir hayat düşünemiyorum 😂
00 Yorumla - 21 gü
Sinirlenmişsem hakim olamayabiliyorum
00 Yorumla - 21 gü
Çok severim duyarsınız
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. hayat küfürsüz yaşamak için oldukça zor
00 Yorumla- 21 gü
küfür yazıyımmı aşkom
00 Yorumla - 21 gü
evet benimde agzımdan bir küfür cıkmaz
01 Yorumla - 21 gü
Duymasanız da olur.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Duyamazsınız, duyarsanız da gülersiniz
00 Yorumla- 21 gü
Kimsenin yanında küfürlü konuşmam.
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi