Normalde takmam da çok üst üste olunca sinirlerim bozuldu insanlar kendilerine bakmadan karşısındakini zorbalamaya çalışıyor. O bende olan şey beni ben yapan şey zaten ve onun olması beni çirkin göstermiyor sonuçta
Kafamı bu ara niye takıyorum Bu hayat bazı karşısında insanın kendi parasını harcarken nasıl daha planlı gitmesi hususunda düşünüyorum. Bir de giderek toplumda artan öfke potansiyelinin çok fazla olması sokakta yürürken veyahut da trafikte ilerlerken çok değişik psikolojideki insanlarla karşılaşmak ve bu olan olayların nasıl daha da alt seviyelere çekilebileceği hususunda düşünüyorum..
aynen öyle. Kimisi değeri hak eder kimisi yok eder. Fazla değer de soytarıyı adam eder.. hayallerimden vazgeçtim bir aşka hayatımı adamıştım ama değiştim artık hüzünlerimi sevince çevirdim çevireceğim ve artık kimseye beni üzmesi için fırsat vermeyeceğim
Aslında taktığım çok şey var ama bunlar günlük hayatla ilgili insanız sonuçta duygularımız var kötülük heryeri karanlığı ile boğmuş buna kayıtsız kalmak biraz zor.