Kişilik & Karakter Peki siz niye uyumadınız? u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 88 Yapay Zekaya Sor Ben yoldayım sizin derdiniz ne?😂İyi geceler size hayırlı yolculuklar bana 🤗 Peki siz niye uyumadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. uykum gelmemişti 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Biraz pc işleri birazda keyfine😁😁İyi yolculuklarr🌃🚙 1 7 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin teşekkür ederim iyiymiş 😂 Biscolatagirl 1 yıl Aslında işlerin acelesi yoktu oturmaya bahane benimkide 🤣🤫😝 u 27esmerim 1 yıl Bu saatte 😂 Biscolatagirl 1 yıl Belgeler falan fistan teferruatı derin hahah🤣🤣 u 27esmerim 1 yıl 😂😂 Biscolatagirl 1 yıl İyi geceler olsun sana @27esmerim🌃☺️🌸 u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim sana da😊
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çünkü ben uyanık biriyim diyeceğim de, çok kötü espiri olacak yahu. 3 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂 Yorumla
awarenessaspie Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Düşünmekten ve ne zaman rüya görürsem göreyim karışık görüyorum belki de o rüyaları karışık görmek istemediğimdendir haha 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Hayırdır İnşallah
efemoviç Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Orada şimdi ne güzel retarder sesi geliyordur. Mercedes mi o? 1 6 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Bilmem Yorumla efemoviç 1 yıl Çok tatliş bir ses geliyor muydu otobüste? Böyle sakinleştiren güzel bir ses geliyorsa muhtemelen mercedestir. Yorumla u 27esmerim 1 yıl Yook kulaklarim tıkandı daha çok Yorumla efemoviç 1 yıl https://youtu.be/ufmMp3XdYCc?si=eUKvMNkBYkjByMOv Yorumla efemoviç 1 yıl Şunun gibi Yorumla u 27esmerim 1 yıl Evet sevmiyorum bu sesi Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İyi yolculuklaarr 🌸 benim uykum yok her zaman ki gibi😂 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Maisie 1 yıl Rica ederimm ☺️ Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bende yoldayım Ankara ya geliyorsan ben çıktım valla yola az önce beni bulamazsin 1 3 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Sen nerden nereye ki Yorumla biradetmehmet 1 yıl Bursa ya gidiyoruz iş gezisi Yorumla u 27esmerim 1 yıl Hı iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Arkadaşımla konuşuyoruz az işi varmış bir şey anlatacaktı onu bekliyorum burdada oyalamıyorum öylesine iyi yolculuklar sana🙋♂️ 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin teşekkür ederim 😊 iyi sohbetler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Canım sıkıldı kocamla uğraşıyom şuanda ayaklarını gıdıklıyorum🥰 2 9 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ooo 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşimde diyor ki işten gelince akşama kadar uğraş gıdıkla ayağımı diyor nolur rahar bırak biraz uyuyum diyor Yorumla u 27esmerim 1 yıl Rahat bırak sende uykusu gelmiş belli ki adamın,😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır onu sinir etmek hoşuma gidiyor🤣🤣🤣 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ama geceyarısı yarın iş vardır yazık kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız uykum gelmedi saat 2 ye kadar uğraşırım sonra kızımla uğraşırım yarım saat🤣 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Kolay gele 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşimde kolayda kızım sanki zorlayacak gibi Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kalealtına ciğer yemeye gidecem de ondan uyumadım ahahahaha 1 9 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayırdır yolculuk nereye Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ankara Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi bakalım yolun açık olsun Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin teşekkür ederim sana da afiyet olsun benim yerime de yee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur😄🤤 Yorumla ALİx06 1 yıl Oo karşılayalım hemen sghdsdfg Yorumla u 27esmerim 1 yıl @ALİx06 kimi sjs Yorumla ALİx06 1 yıl Seni Yorumla
Şekeroğlan Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yarın işten dönerken yolda uyuklamak için galiba 😄 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂 Yorumla
Semo899 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Regl oldum, sevgilimden ilgi bekledim o bana sadece kıyamam dedi. Sonra ilgi vermediği için ağladım tartıştık. Ağlıyorum uyuyamadım 🥲 1 5 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Hey Allahım 😂sakin ol bende öyle oldum geçen gün Yorumla Semo899 1 yıl Olamıyorum gün içinde meşguldü zaten patladım iyice 😔🤧 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Üzülme ben yanındayım 🥰 Yorumla Semo899 1 yıl Teşekkür ederim 💖🤧🥹 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Rica ederim ne demek 🥰🌺 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Yolcu yolunda gerek 🤣 2 3 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Aynen 😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl İyi yolculuklar Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ders ders çalışıyorum.. 🙄 2 3 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Kolay gelsiin Yorumla Akangözyaşı 1 yıl Teşekkür ederim.. hayırlı yolculuklar🌸 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin 🤲 teşekkür ederim Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl iyi yolculuklar vardın mı 😊 1 7 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin vardım canım sonunda Yorumla portakallıjöle 1 yıl tamam soguktur Ankara üşütme 😊 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Valla baya sogukmus bu kadar tahmin etmedim ayaz var Yorumla portakallıjöle 1 yıl öyle havası soguk ama insani sicaktir oranin 😀 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Bilemedim 😂sicakmi soguk mu Yorumla portakallıjöle 1 yıl eskiden sıcaktılar hala aynilardir diye ümid ediyorum 😀 Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂 İnşallah Yorumla
halit3131 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Nere gidiyon yorum la sen 1 3 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ankara 'ya laa Yorumla halit3131 1 yıl Hayrola Yorumla u 27esmerim 1 yıl Tedavi için işte Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bende yoldayim🌝 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl İyi yolculuklar Yorumla
Leyla120 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Gece yolculuğu güzel ya hayırlı yolculuklar 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim ama zor ya yorucu Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Uzay yolu gibi çıkmış 1 3 Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂 uzaylıyızdir belki Yorumla Emrhttr 1 yıl :) artık şart yıl oldu nerdeyse 2025 gelsinler bı o eksikti Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Daha saat 17:23 burada skks 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Neresi ki Yorumla Redamancy-4 1 yıl Toronto Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Uyku tutmadı.. Yolculuk nereye? 1 3 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ankara 😊 Yorumla Need4Read 1 yıl Hayırlı yolculuklar.. Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim amin 🤲 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğum günüm ve yine tek başımayım 1 6 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 🌺 Yorumla İnflames2626 1 yıl Allah razı olsun 🌹 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin Cümlemizden üzülme bende hep yalnız geçiriyorum tek değilsin Yorumla İnflames2626 1 yıl Nasip diyelim☺ Yorumla u 27esmerim 1 yıl Aynen Yorumla İnflames2626 1 yıl Aynen Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soru sormanı bekledim 1 15 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Hadi ya 😂 Yorumla obirgezgin1 1 yıl Aynen , gözüme uyku girmez yoksa Yorumla u 27esmerim 1 yıl Bak sen Yorumla obirgezgin1 1 yıl Derdimiz büyük işte Yorumla u 27esmerim 1 yıl Anladım Allah şifa versin Yorumla obirgezgin1 1 yıl Geceleri yolculuk iyi değildir. Yorumla u 27esmerim 1 yıl Neden Yorumla obirgezgin1 1 yıl Dini bir şey, dikkat edersen kazaların bir çoğu gece olur. Yorumla obirgezgin1 1 yıl Antepli değil miydin sen? Yorumla u 27esmerim 1 yıl Evet Yorumla obirgezgin1 1 yıl Aynı şive bende de var. Yorumla u 27esmerim 1 yıl Sen nerelisin ki Yorumla obirgezgin1 1 yıl Nereli olduğum belli değil. Yorumla u 27esmerim 1 yıl Anladım Yorumla obirgezgin1 1 yıl Güzel. Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Akşam biraz uyudum uyandım şimdi yine uyucam 👋🏻👋🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Seninde bu gece yolculukların amma rutin 1 4 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Hadi ya sen benimi takip ediyorsun yoksam zjz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya denk geliyorum evli kadınsın niye takip ediyim seni 😃 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Nerden biliyorsun ozaman sjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sürekli geceleri benzer sorularını görüyorum 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İyi yolculuklar, izleyecek film arıyorum 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin teşekkür ederim iyi seyirler Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ben gece pek girmiyorum.. 1 0 Yorumla
arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Yolculuk nereye piremses 1 0 Yorumla
Karamelmakiato Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Uykum var ama uzgunum 1 3 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Geçmiş olsun hayırdır Yorumla Karamelmakiato 1 yıl Hayat.. Yorumla u 27esmerim 1 yıl 🥲🥺 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl İyi yolculuklar 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Gündüzsadece 1 yıl Estağfurullah rica ederim 😊 Yorumla
belkirap1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Hayırlı yolculuklar 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla belkirap1 1 yıl Rica ederim Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl iyi yolculuklar 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim ablacım Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Çalışıyorum 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Cokkalmam 1 yıl Sağol Yorumla
King_122 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çalışıyorum 1 5 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Kolay gelsin Yorumla King_122 1 yıl Sagol Yorumla King_122 1 yıl İyi yolculuklar Yorumla u 27esmerim 1 yıl Amin teşekkür ederim Yorumla King_122 1 yıl Rica ederim Yorumla
Rakıgibiberrak Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çalışıyorum 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Rakıgibiberrak 1 yıl Eyvallah Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Uyku tutmadı 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😊🌺 Yorumla
ReyaL1 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Az önce uyandım 1 2 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Günaydın Yorumla ReyaL1 1 yıl Teşekkürler 🌷 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı. Hastaneden geldim yatıcam şimdi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Off harika keske bende yolculuk yapsam 1 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Gel kız ben pek sevmiyorum ama Yorumla
Kahraman_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Nereye kız 1 6 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Ankara Yorumla Kahraman_06 1 yıl Oo memleketim ne etcen Yorumla u 27esmerim 1 yıl Tedavi Yorumla Kahraman_06 1 yıl Tek kelime ile özet güzel Yorumla u 27esmerim 1 yıl 😂😂brawo bana Yorumla Kahraman_06 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
uykum gelmemişti
Biraz pc işleri birazda keyfine😁😁
İyi yolculuklarr🌃🚙
Amin teşekkür ederim iyiymiş 😂
Aslında işlerin acelesi yoktu oturmaya bahane benimkide 🤣🤫😝
Bu saatte 😂
Belgeler falan fistan teferruatı derin hahah🤣🤣
😂😂
İyi geceler olsun sana @27esmerim🌃☺️🌸
Teşekkür ederim sana da😊
Çünkü ben uyanık biriyim diyeceğim de, çok kötü espiri olacak yahu.
😂😂
Düşünmekten ve ne zaman rüya görürsem göreyim karışık görüyorum belki de o rüyaları karışık görmek istemediğimdendir haha
Hayırdır İnşallah
Orada şimdi ne güzel retarder sesi geliyordur. Mercedes mi o?
Bilmem
Çok tatliş bir ses geliyor muydu otobüste? Böyle sakinleştiren güzel bir ses geliyorsa muhtemelen mercedestir.
Yook kulaklarim tıkandı daha çok
https://youtu.be/ufmMp3XdYCc?si=eUKvMNkBYkjByMOv
Şunun gibi
Evet sevmiyorum bu sesi
İyi yolculuklaarr 🌸 benim uykum yok her zaman ki gibi😂
Teşekkür ederim 😊
Rica ederimm ☺️
Bende yoldayım Ankara ya geliyorsan ben çıktım valla yola az önce beni bulamazsin
Sen nerden nereye ki
Bursa ya gidiyoruz iş gezisi
Hı iyi
Arkadaşımla konuşuyoruz az işi varmış bir şey anlatacaktı onu bekliyorum burdada oyalamıyorum öylesine iyi yolculuklar sana🙋♂️
Amin teşekkür ederim 😊 iyi sohbetler
😊
Canım sıkıldı kocamla uğraşıyom şuanda ayaklarını gıdıklıyorum🥰
Ooo 😂
Eşimde diyor ki işten gelince akşama kadar uğraş gıdıkla ayağımı diyor nolur rahar bırak biraz uyuyum diyor
Rahat bırak sende uykusu gelmiş belli ki adamın,😂
Hayır onu sinir etmek hoşuma gidiyor🤣🤣🤣
Ama geceyarısı yarın iş vardır yazık kız
Kız uykum gelmedi saat 2 ye kadar uğraşırım sonra kızımla uğraşırım yarım saat🤣
Kolay gele 😂
Eşimde kolayda kızım sanki zorlayacak gibi
😂😂
Kalealtına ciğer yemeye gidecem de ondan uyumadım ahahahaha
Ooo
Hayırdır yolculuk nereye
Ankara
İyi bakalım yolun açık olsun
Amin teşekkür ederim sana da afiyet olsun benim yerime de yee
Olur😄🤤
Oo karşılayalım hemen sghdsdfg
@ALİx06 kimi sjs
Seni
Yarın işten dönerken yolda uyuklamak için galiba 😄
😂
Regl oldum, sevgilimden ilgi bekledim o bana sadece kıyamam dedi. Sonra ilgi vermediği için ağladım tartıştık. Ağlıyorum uyuyamadım 🥲
Hey Allahım 😂sakin ol bende öyle oldum geçen gün
Olamıyorum gün içinde meşguldü zaten patladım iyice 😔🤧
Üzülme ben yanındayım 🥰
Teşekkür ederim 💖🤧🥹
Rica ederim ne demek 🥰🌺
Yolcu yolunda gerek 🤣
Aynen 😂
İyi yolculuklar
Teşekkür ederim
Ders ders çalışıyorum.. 🙄
Kolay gelsiin
Teşekkür ederim.. hayırlı yolculuklar🌸
Amin 🤲 teşekkür ederim
iyi yolculuklar vardın mı 😊
Amin vardım canım sonunda
tamam soguktur Ankara üşütme 😊
Valla baya sogukmus bu kadar tahmin etmedim ayaz var
öyle havası soguk ama insani sicaktir oranin 😀
Bilemedim 😂sicakmi soguk mu
eskiden sıcaktılar hala aynilardir diye ümid ediyorum 😀
😂😂 İnşallah
Nere gidiyon yorum la sen
Ankara 'ya laa
Hayrola
Tedavi için işte
Bende yoldayim🌝
İyi yolculuklar
Gece yolculuğu güzel ya hayırlı yolculuklar
Teşekkür ederim ama zor ya yorucu
Uzay yolu gibi çıkmış
😂😂 uzaylıyızdir belki
:) artık şart yıl oldu nerdeyse 2025 gelsinler bı o eksikti
😂😂
Daha saat 17:23 burada skks
Neresi ki
Toronto
Uyku tutmadı.. Yolculuk nereye?
Ankara 😊
Hayırlı yolculuklar..
Teşekkür ederim amin 🤲
Doğum günüm ve yine tek başımayım
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 🌺
Allah razı olsun 🌹
Amin Cümlemizden üzülme bende hep yalnız geçiriyorum tek değilsin
Nasip diyelim☺
Aynen
Aynen
Soru sormanı bekledim
Hadi ya 😂
Aynen , gözüme uyku girmez yoksa
Bak sen
Derdimiz büyük işte
Anladım Allah şifa versin
Geceleri yolculuk iyi değildir.
Neden
Dini bir şey, dikkat edersen kazaların bir çoğu gece olur.
Antepli değil miydin sen?
Evet
Aynı şive bende de var.
Sen nerelisin ki
Nereli olduğum belli değil.
Anladım
Güzel.
Akşam biraz uyudum uyandım şimdi yine uyucam 👋🏻👋🏻
Seninde bu gece yolculukların amma rutin
Hadi ya sen benimi takip ediyorsun yoksam zjz
Yok ya denk geliyorum evli kadınsın niye takip ediyim seni 😃
Nerden biliyorsun ozaman sjs