- 23 gü
Bu durumu gayet olumlu karşılayan etik bulan insanlar da var ama ben bu konular da kim ne derse desin tam bir mağara kadınıyım.. bu durum bana Dokunur kavga sebebi olur ayrılık sebebi olur yani her şey olabilir bu gibi durumlarda..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u24 gü
Olabilir ya, insanları bu kadar da boğmayın
112 Yorumla- 24 gü
Olur boğmam 😂
- 24 gü
😂 zor mu boğmamak siz erkekler için
- 24 gü
Karşıdakinin boğulmayı nasıl tanımladığına bağlı aşlsdk
- 24 gü
Yani sık boğaz etmek, her şeyden kıskanıp kısıtlamak, yasaklar ve kurallar.. :D tipik şeyler, bunların hepsi karşı tarafı boğar
- 24 gü
Heeee yok bunlar zor değil hahaha
- 24 gü
Ya ben anlatamadum, ya sen anlamayusun 😂
- 24 gü
Yok işime geldiği gibi anlıyorum 😂😂😂
- 22 gü
Teşekkür ederim:))
- 22 gü
Rica ederim sosiii
- 22 gü
Yalnızca iş arkadaşlarım sosiii derler bana 😂
- 22 gü
Tamam işte U ve M iş arkadaşı hahaha
- 22 gü
Ha, doğru bildin djdjs
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ne münasebet
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 23 gü
Zaten ne geldiyse kız kanka adı altında diye anılan şahıslardan geldi O yüzden tabii karşı cinsten bir arkadaşı olabilir ama bunun adına kanka diyerek gereksiz samimiyetler içerisinde olmaması gerekiyor Yıllar önce kanka numarasını bir kere yedim güzel de yedim ama bir daha kimse bana bunu inandıramaz
10 Yorumla - m24 gü
Görsel eşittir ben diyeyim.. Ben çok kıskanç bir kadınım kimse kusura bakmasın ama ben bu kadar rahat olamam..
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Karşı cinsle samimiyet kurmasını istemem. Kanka vs anlamam ben. Herkesle mesafeli olmalı.
20 Yorumla- 24 gü
Ben öyle şeyler sevmiyorum arkadaş ile her gün mesajlaşılmaz
10 Yorumla - u24 gü
karşı cins kankası olamaz.
20 Yorumla - 24 gü
Böyle bir durumda kendisine sorardım Bir şey olup olmadığını ya da herhangi bir sorun olup olmadığını sorardım zaten benim sevgiye olmak istediğim ya da birlikte olmak istediğim kişi hareketlerine birazcık dikkat etmesi gereken kişi olacağı için bunu çözerdik diyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişkimiz olduğu andan itibaren karşı cins kankası mankası kalamaz bunun bilincinde yapısında olgunluğunda olan insanla sevgili olurum
21 Yorumla- 24 gü
Süper kriter
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanlar ne tepki verirler acaba, herkesin bakış açısı farklıdır; yıllardır eski dost sürdüren iyi biri kankası olur doğal olarak hem sevgiliye hemde kankasiyla mesajlasırlar, diğeri de kankasiyla konuşması müsade etmezler iki tarafı fark var.😃
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. ilerleyen saatlerde kankası ile mesajlaşmaya devam edebilir ilerleyen günlerde de bir daha da benimle mesajlaşamaz
20 Yorumla- 24 gü
Öyle bir sevgilim olamaz. Artık sevgilim değildir. D
38 Yorumla- 24 gü
Dezzeoglu ya da kayinco mudur 🤪
- 24 gü
@wkertenkele Dişi fırçalarken tükürdüğüm lavobodur benim için :D
- 24 gü
Sifonlu Klozet olmak da vardi 🚽, buna sukur 😬
- 24 gü
@wkertenkele
https://www.youtube.com/watch?v=dmdOSIzsq3Q
Al o zaman spor neyin yaparken motivasyon muziği olur :D - 24 gü
Yaw sevmiom su japonlari diom sana 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sarki fena diil de, su sesleri ve animeleri olduruo beni 🥴😵💫 - 24 gü
@wkertenkele Yaw anime ne alaka şarkıya bak :D Animasyona özel şarkı yapmıyorlar. Şarkı yapıyorlar ve animeler bu şarkıları kendi yapımlarında kullanıyorlar. Yani son 5-6 sene öncesine kadar böyleydi :D Bu grup 1990 ların grubu ve yarı ingilizce söylüyorlar :D Muziğe bakcan.
- 24 gü
Piki abi kizma 🫣
Cekerim bak sifonu 🤣😂 - 24 gü
@wkertenkele Taaam deeyzeoğlu :D
- 24 gü
Sevgili konumuna getirdiğim birinin karşı cins kankası olamaz.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Karşı cins kankası olamaz benimle birlikte olacak kızın
20 Yorumla- 24 gü
Baya bı kizabilirdim şu an derecesine karar veremedim
20 Yorumla - 20 gü
Hem benimle hem karşı cinsle konuşacak..
"Ne hakla yaparsın bea?10 Yorumla - 23 gü
Hayır benden başka bir kızla kanka olamaz. Olmasın 😠
10 Yorumla - 24 gü
Konuşuyor, kankasıile mesajlaşırken kankası da benimle mesajlaşıyor 😂😂
10 Yorumla - 24 gü
Öncelik benim olmalı kıskançlıktan kavga ederim
10 Yorumla - s24 gü
Yani eski sevgilim olur ama tabii ki aldatmadan da bırakmam
10 Yorumla - 24 gü
Burdan terliği bı firlatirdim
Ben mağramda mutluyum 😊😊10 Yorumla - 24 gü
Yapamaz öyle bir şey, yapıyor ve bunundan emin olduğum an bırakırım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Öyle şey olmaz olursa da zaten bitti an dir o😂😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Karşı cins kankası mı? Sorunun devamına odaklanamadım🤦🏻♀️
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı. Kızarım ben onunla sonra mesajlaşsın sonuçta ben sevgilisiyim o an sadece bana vakit ayırmalı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Deme öyle şeyler bize ters bunlar o tekefon alınır alınır alınır anladın sen oni
10 Yorumla- 23 gü
Niyet ettim karşı cins arkadaşı olamaz diyenlerin cevaplarını beğenmeye mzkskdmf
Güveniyorsam sevdiceğime sorun etmem (medeni insanlarız neticede nxkdkd 🥱🥱)10 Yorumla Erkek kankası olamaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. bu kriterler gittikçe zorlaşıyor nedense
tepkim buna benzer bir şey olur
10 Yorumla- 22 gü
Nickimi görünce bı değişik oldum bdjdn
13 Yorumla- 22 gü
Güzel nickmiş :D
- 22 gü
Bfundh seninki dee
- 22 gü
Teşkürler efem
herkes haddini bilmeli öyle kanka manka olmaz iyi kankan bugün şunu yap bunu ysp dedi peki sevgiline ne kaldı danışacağın?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilisi olan düşünsün 🤣
12 Yorumla- 24 gü
Bence de yani aşsldja
- 24 gü
Konusabilirsin ama benim olana göz dikersen gözlerini oynarım kesinlikle yazardım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. Sevgili yapsam karşı cinsle kankalığı olamaz. Bu yüzden bu soruyu es geçiyorum efenim😌
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Normal değil mi diye düsündüm... düsünüyorum... hala düsünmekteyim diyesim var 😬
00 Yorumla- 24 gü
Kankası ve karşı cins ayrılmamam bir mucize olurdu
30 Yorumla - 24 gü
erkek kankası olan birisiyle işim olmaz
20 Yorumla - u22 gü
Öyle bir şey mümkün değil
10 Yorumla - 23 gü
Öyle birini kabul etmemki baştan
10 Yorumla - 23 gü
Sinir olabilirdim galiba
10 Yorumla - 23 gü
Sıkıntılı bir durum 😂
10 Yorumla - 23 gü
sevgilimin kiz kankasi olamaz
10 Yorumla - 24 gü
Olmayan erkek kankasi ile mi mesajlasacak
10 Yorumla - 24 gü
Karşı cins kankası olmasın mümkünse
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı. Ağzını yırtarım onunn kankası bile olamaz 😡
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yani mesafesini koymasını isterim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoş bir şey değil kim olsa endişelenir.😊
10 Yorumla- 24 gü
Ohoo benden çekeceği var jdndb
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum 🤔
10 Yorumla- 24 gü
Abisi veya babası falan mı
10 Yorumla - 24 gü
Öyle bir sey yapmayacağı için sorun olmaz 😃
10 Yorumla - 24 gü
Hiç hoş karşılamam kafasını kırarım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Yedekleme fabrikatörüne bak sennn😂😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgilimin karşı cins kankası olamaz 🤪
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)24 gü
Karşı cins kankası olan biriyle sevgili olmuşsa zeka seviyesi düşüktür zaten
10 Yorumla - 24 gü
İlişki biter bu kadar basit.
10 Yorumla sevgilimin kankasi olamaz :d
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilim yok ki
10 Yorumla- m24 gü
Ağzına ederim
12 Yorumla- 24 gü
Eic 😂😂
- 24 gü
Di mi yani 😂 herkes çok medeni maşallahh ahahhd
Hissetmek mi beklemem ki geç dönerse işin var senin galiba derim sonra konuşuruz olur
00 Yorumla- 23 gü
Karşı cins kanka? Sevgilimin hayatındaki tek kadın ben olmalıyım
00 Yorumla - 24 gü
Sorun değil
20 Yorumla - Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi