@statüko her şeyi de bilme be kardeşim :D :D Tanıdığım en donanımlı insanlardan biri olsan da sinir bozucu oluyor hahaha cahil hissediyorum kendimi :D
#Yeterhayeterhayat
28 gü
@statüko her şeyi de bilme be kardeşim :D :D Tanıdığım en donanımlı insanlardan biri olsan da sinir bozucu oluyor hahaha cahil hissediyorum kendimi :D
#Yeterhayeterhayat
Gıcık olsak da aslında sevimliler.. 😅 @_snow_ ve @_Elyise de herşeyi biliyorlar, bazen gıcık oluyorum size.. 😅😜 Yeriniz de bambaşka iyi ki varsınız.. 🥰🫠
@yeterhayeterhayat kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlarda var.. İyiki iyi insanlara denk gelmişim.. Gerçek abim olsa bu kadar severdim.. 😅😅
@yeterhayeterhayat ona çay verde ne olursa olsun.. 😅😅 Bir bardak kesmez demliği direk gönder.. 🤣🤣
Tam benim kafada işte :D sabahtan akşama kadar 3 demlik kaçak çay bitiriyorum ben de :D
@_snow_ tamam olur afiyet şeker olsun.. 😅 @pembikellerr boğazından geçmedi pastayı sana bırakıyor.. 😅😅
@TatlıKızzzz34 ben yerim bana gönder o tatlı sevmez zaten çayını ver tamam pek zahmetsız aş ekmek istemez 😂
@pembikellerr bende öyle söyledim ama kıyamadı ben yerim dedi.. 😂😂 Aynen çayını ver yemeğini al cinsinden.. 😅😅
Pek tatlı bişe 😃🤭
@pembikellerr hımm bak bak.. 😅 Allah mutluluğunuzu bozmasın.. 🫠
@pembikellerr benden mi bashsediyorsunuz evcil hayvandan mı :D
Teşekkür ederim.. 😅
Herşeyi bilenlere gıcık oluyor insanlar doğrudur. Kendimden biliyorum :D:D:D Vallahi şaka bir yana bir olay olduğunda konusuyoruz çocuklarla hayır benim söylediğim gibi olay diyoruz. İnatlasıyoruz sonra kaynakları dokumanları inceliyoruz. Hakkatten haklıymıssın diyorlar ama hala bir şeyi de bilme çok bilen der ve benzer konularda kafa diretiyorlar. Sanırım insan psikolojisiyle alakalı. Kendinden daha donanımlı insanları kaldıramıyorlar :D Mesela bence jahreinn sevimli :D
Cevap
28Cevap
Bildikleri doğru ise bilgedir. Bildiğini sanıyorsa cahil boş kafadır
Kendini çok bilgili sanan insanlar itici, gerçekten bilgi sahibi insanlar çekici.
Ukalalık yapıyorsa bana göre çekilmezdir
Bilir kişi gibi dolanmadığı sürece itici bulmam.
İlgi alanlarımla ilgili bir çok şey biliyorum. Çünkü emek verdim, okudum, öğrendim, araştırdım. Elbette söyleyecek daha çok şeyim var. Bilmeyen de bi zahmet sussun ve öğrenmeye baksın.
Gıcık olsanız da, en azından "adam doğru mu söylüyor" diye teyit edin. Siz de gelişirsiniz
Çok haklısın. Mantık çerçevesinde ve saygı yitirilmediği sürece yapılan tartışmalar ve fikir alışverişlerine her zaman olumlu bakmışımdır.
"Çok gıcık oluyorum senin her bottan almana" dediklerin de bile " gıcık eski Türkçe' de gicik “kaşıntı, tahriş” sözcüğünden evrilmiştir.
Ama "gıcık" olduğun da kullanman için sana etkili bir pomat/ krem tavsiyede bulunabilirim istersen" İmdat imdattt
Burada daha çok her şeyi bildiğini nasıl yansıttığı önemli bence, bilgileriyle kibirli görünüyor ve farklı düşüncelere açık olmuyorsa kesinlikle gıcıktır ancak bilgilerini paylaşırken saygılı oluyor, başkalarının görüşlerine de değer veriyor ve öğrenmeye açık oluyorsa da çok sevimlidir
Söyleyiş tarzı önemli bence bilgili insanları severim… insana en çok şey katan kendinden kültürlü bilgili insanlarla zaman geçirmesidir.. ama yine de kimden ne öğreneceğimiz de hiç belli olmuyor.. orası ayrı…
her şeyi bilen kişiye eyvallah da her şeyi biliyormuş gibi yapan kişi çekilmiyor. d
Eic geldi hahah
Sevimli değil çekici gelir. Sürekli ben bilirim derse tiksindirir ama sorulduğunda veya doğru anda cevaplıyorsa bir anlamı vardır. Yoksa papağan da bilir, tek bildiği bilirim demek olsa da.
Öyle birini henüz bulamadım. Rusça kursuna katılmıştım. Sen de her şeyi biliyorsun dediler. Rusça hocası Kim Milyoner Olmak İster'e katılırsam telefon jokeri için seni ararım demişti.
Her şeyi bilen dediğin sadece bildikleri söylerler. Bilmedikleriyle biliyormuş gibi konuşmalarıysa gıcık biridir.
Herseyi biliyomus gibi gozuken ama ici bos olanda var simdi gercek bilen biriyse herseyi cekici olabilir sevimli degil
Yok ya genelde severim zeki insanları. Dediğin gibi kendimi böyle cahil kalmış gibi hissettiriyorlar ama olsun ahdjdnd
Kimse herşeyi bilemez sonuçta bu durumda da o kişiler bildiğini sanıyo bilmiş bilmiş konuşuyo anlatırken bile sinir oldum 😡
Bilmek o kişinin burnunu havalara çıkarmışsa, gıcık kelimesi az kalır. Boş tenekeden çıkan sesi sevmem.
Herkes her şeyi bilemez ki. Bir insan her şeyi biliyormuş tavrıyla davranırsa sinir bozucu olur zaten
Kimsenin hiçbirşeyi bilmediği bir ortamda bir insan herşeyi bilebilir 😬
Hiç kimse her şeyi bilemez, ama her şey hakkında konuşur. Özellikle de cahil kimseler
Bileni severim.
Hem bilip hem de mütevazı olanı daha çok severim.
Herşeyi bilen ama hiç birini uygulamayan mal diyorum 😂
Bunun neresi bilgili her şeyi bildiğini sanıyor sadece.
Herseyi bildigini idda eden biri hic bi skmm bilmiyordur.
Kimse herşeyi bilemez. Biliyormuş gibi yapana da sinir olurum.
Yerine, tavrına göre gıcık olabilir ama değildir de çünkü öğrenmeyi öğretmeyi tetikler benim için
Tatlı tatlı anlatıyorlar genelde bir yalnisin olunca tebbesum ederkten olursa bişey olmaz
jahrein fotosu ne alaka. Neden bu jahrein i halk tvci ataturkculer sevmiyor adam net dobra bir adam sevilmese bile saygiyi hak ediyor
Ben de seviyorum jahoyu yoksa koymazdım fotosunu :D
Her seyi bilen adam diye soru sorup fotosunu koyunca yeriyon sandim cok alakali mantikli olmamis.
çünkü gerçekten her konuda fikri ve marjinal görüşü olan biri. Barış özcanvari tavırları biraz itici gelse de bilgisi inkar edilemez :D
Bu yaptigin olumlu bir yorum degil. Kimse herseyi bilemez. Birine herseyi biliyo herbokolog vs. Demek de gejellikle elestiri amaciyla soylenir
Herşeyi bilen insanın etinden sütünden faydalanmak yararlanmak isterim gadası
değişir duruma göre
Her seyı bilmek doğru degil hele ki dünya işleriyse gereksiz bilgilerle beynini dolduranlar var ben bilmiyorum demek ilmin yarasıdır her şeyden anlamak iyi bır sey tabıı kı ama abartmamak lazım 🙄
İslam dini onemlı onu bilmek sart
Yoo. Hakkında hiç bişiy bilmeyen insanların insanlığa ve Dünyaya katkısı öoktur. Demek ki gerekli değil
Herşeyi bildiğini zanneden hiçbir şey bilmiyordur aslında
Her konuyu bilmesi imkansız. Biz ona kisaca ya ukala ya da herbokolog diyoruz.
Her şeyi bilemez kimse, kibirli olurlar benim nezdimde
Niye kıskanıyorsun ula 😂biliyor adam ama
giciktir insana kendini cahil hissettirir ahshhaha
Sevimli pandadır..
Çok bilmiş insanları sevmem
Gıcık olabilir
Ne güzel sevimli okur faydalanmak gerek 😊
Her şeyi bildiğini sanıyorsa sıkıntı
öyle görünmeye çalışan biri gıcıktır
Bilgeler bile her şeyi biliyorm demez
Eğer bilgisi doğruysa sevimlidir tabi
Bence harikadır