Kişilik & Karakter Ozleyenmisin yoksa ozlenenmi? Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Dokulun gece gice ozledigiz biri var mı soyleyin hele Ozleyenmisin yoksa ozlenenmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. ikisi de değilim maalesef 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Len baro olaylara olumlu bak insAllah gercek seveninn olir dim
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben hep özleyen oldum ya 🥺 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Deme gulum kimi ozliyon die sormicam anladim gibi:( Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🥺😌 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Özlenen. Tekrar görmediğim, duymadığım birini özleyemiyorum. İçsel bir durum bende. 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ciddi bir yorum okurken tedirgin oldum hjhghj Biscolatagirl 1 yıl Niye kiz🤣🤣 Ecenazkasarcioglu 1 yıl Yok bbu kadar ciddiyet beni korkiti sfdgg sen sasirma bana az cok bilisin beni hgjh Biscolatagirl 1 yıl Hahahah soru ciddi olunca bende ciddi cevap verdim🤣🤣🤣Birde saçma sapan karşılık verenler var belki cevap yazarken sanada yansıdı:DSenlik değil çılgın kız💜🌹
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Özlenen taraf olurum diye düşünüyorum, muhabbetimi kestiğim birisini özleyemem :D 2 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Eee tabi hgjh Yorumla kübrl 1 yıl 🤭🤭 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl ikisi de değil 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Elbet ozleyenimiz olir gecenin guzeli Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl teşekkur ederim senin güzelliğin☺💝🌸 gercek sevenimiz olur umarım özlemek demeyelim ayrı düseriz sonra😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ne demek canisii tabisi gercek sevenimiz olur insAllah oyle diyek hgfgf Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl inşallah amin amin😄🌸🌹 Yorumla
Karanlığın_Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İki kategoridede olmayacak kadar rahatım 1 0 Yorumla
James-99 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ozlenen... 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Kucik eniste kim ozli seni Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kimseyi özlemem. Özleyen çok ama. 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Elee disenn demek Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İkisi galiba 1 8 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Vay gizli reyiz kimi ozlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤔Nerelisin gurban Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Malum bir irk sevmesin o bende galsin hjgjh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙄 bende doğuluym o yüzden sordum Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Len dugulu degilim bn hgjh reyiz ortalik karismasin sus hele Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız söyleesne 😄 plaka kaç Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Soleyemem reyiz meraklan bele hghjh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄 yaaa fenasu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ikisi de değilim maalesef
Len baro olaylara olumlu bak insAllah gercek seveninn olir dim
Ben hep özleyen oldum ya 🥺
Deme gulum kimi ozliyon die sormicam anladim gibi:(
🥺😌
Özlenen. Tekrar görmediğim, duymadığım birini özleyemiyorum. İçsel bir durum bende.
Ciddi bir yorum okurken tedirgin oldum hjhghj
Niye kiz🤣🤣
Yok bbu kadar ciddiyet beni korkiti sfdgg sen sasirma bana az cok bilisin beni hgjh
Hahahah soru ciddi olunca bende ciddi cevap verdim🤣🤣🤣
Birde saçma sapan karşılık verenler var belki cevap yazarken sanada yansıdı:D
Senlik değil çılgın kız💜🌹
Özlenen taraf olurum diye düşünüyorum, muhabbetimi kestiğim birisini özleyemem :D
Eee tabi hgjh
🤭🤭
ikisi de değil
Elbet ozleyenimiz olir gecenin guzeli
teşekkur ederim senin güzelliğin☺💝🌸 gercek sevenimiz olur umarım özlemek demeyelim ayrı düseriz sonra😂
Ne demek canisii tabisi gercek sevenimiz olur insAllah oyle diyek hgfgf
inşallah amin amin😄🌸🌹
Her ikisi de
Özlenen oldum genelde
İki kategoridede olmayacak kadar rahatım
Ozlenen...
Kucik eniste kim ozli seni
Kimseyi özlemem. Özleyen çok ama.
Elee disenn demek
İkisi galiba
Vay gizli reyiz kimi ozlisin
🤔Nerelisin gurban