Bugün otobüsde Adam bana yan yan bakiyordu otobüsün içi bomboş o kadar yer varken Adam gelip yanıma oturdu Anasına sattım sizde rahatsiz olur musunuz böyle kişilere hiç denk geldiniz mi
Bir gün spor salonuna gitmek icin otobüse bindim kalabalık diye boş bulduğum yere indi gideceğim yer son duraktaydı. Teker teker yolcular indi bir tane adam yanımdaydı sonra elinde deftere bakıyormuş gibi bacağıma dokundu bende rahatsız oldum pardon dedi ve hâla bana bakmaya devam etti, bende kalktım başka bir yere oturdum bu sefer yüzsüz gibi kalktı karşıma oturup bacaklarını ayırıp pantolonuna dokunmaya başladı. Midem bulandı sonra otobüste tek olduğum için korktum ve indim gideceğim yere daha çok vardı fakat yinede şöfere dahi güvenmiyorum.
Yani muhtemelen iyi düşünmüyordu. Ben denk gelmedim bu duruma. Şahsen ben toplu taşıma dolu olsa kızın birinin yanı boş olsa bile oturmama taraftarıyım
Bunun gibi olaylar İstanbul da çok oluyor diye biliyorum Antalya’da pek rastlamıyorum oluyor da İstanbul kadar değil böyle durumlarda taviz vermeyin lütfen sonra rahat rahat herkese yapıyorlar