Eğer geçmişe dönmek isteseydim, insanların birbirine en samimi ve dürüst olduğu, küçük şeylerle mutlu olabildiğimiz bir ana gitmek isterdim. Belki çocukluğun bir yaz günü, akşamüstü sokakta oyun oynarken yüzümde rüzgarı hissettiğim, zamansız ve kaygısız olduğum bir an... O anın saf neşesi, özgürlüğü ve kaygısızlığı, geçmişte dönmek isteyebileceğim en güzel hatıralardan biri olurdu.
Çocukluk günlerimden başa sara sara yaşamak istediğim birçok gün var ama bu soru aklıma ilk okula başladığım günü düşürdü gece heyecandan uyumamıştım annem sabah hazırladı ilk önlüğüm ilk okul çantam her şey o kadar güzeldi ki.. babam okula götürmüştü herkes sıraya girmişti bende eee baba benim yerim neresi ben hangi sıradayım diye sormuştum öğretmenimle arkadaşlarımla tanışma anım ah o gün keşke geri gelse bu gece keşke o sabaha uyansam...
Çocukluğuma dönmek isterdim; soba ateşinin tavana yansıyan sıcak ışığında, huzurla yapılan sohbetlerin eşlik ettiği yemekler ve bir erkeğin bir kıza başını kaldırmaya utandığı o masum zamanlara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Direkt çocukluk yıllarıma dönmek isterdim. O kadar güzel zamanlardı ki... Özlediğim oluyor zaman zaman.
geçmişim bana acı veriyor o yüzden geçmişe dönmek istemezdim
Okul zamanına daha yüksek bir derece ve tahsil olarak daha yüksek seviyede olmayı isterdim
Çocukluk ve üniversite zamanları.
18inci doğum günüm olsun
Eğer geçmişe dönmek isteseydim, insanların birbirine en samimi ve dürüst olduğu, küçük şeylerle mutlu olabildiğimiz bir ana gitmek isterdim. Belki çocukluğun bir yaz günü, akşamüstü sokakta oyun oynarken yüzümde rüzgarı hissettiğim, zamansız ve kaygısız olduğum bir an... O anın saf neşesi, özgürlüğü ve kaygısızlığı, geçmişte dönmek isteyebileceğim en güzel hatıralardan biri olurdu.
Çocukluk günlerimden başa sara sara yaşamak istediğim birçok gün var ama bu soru aklıma ilk okula başladığım günü düşürdü gece heyecandan uyumamıştım annem sabah hazırladı ilk önlüğüm ilk okul çantam her şey o kadar güzeldi ki.. babam okula götürmüştü herkes sıraya girmişti bende eee baba benim yerim neresi ben hangi sıradayım diye sormuştum öğretmenimle arkadaşlarımla tanışma anım ah o gün keşke geri gelse bu gece keşke o sabaha uyansam...
Peygamber efendimizin zamanına.. Sohbetine katılsam, sahabeleri görsem kızıyla konuşabilsem çok güzel olurdu
2019 Mayıs 5 sadece o ana gitmek isterdim bir fırsatım vardı kaçırdım
4 yaşında kanepede uzanıp çizgifilm izlediğim zamanlara
şu an çocuklarım var
Geçmişe dönmek istemiyorum🥹
2010 filan. Okul bitmiş, iş hayatı başlamış, keyifler tıkırında filan.
2018 ve 2021 arasına dönmek isterdim. Hatta tüm ömrümü o 3 yıla sığdırmak isterdim.
12 yıl öncesine...
doğmak istemezdim ben
Çocukluğuma dönmek isterdim; soba ateşinin tavana yansıyan sıcak ışığında, huzurla yapılan sohbetlerin eşlik ettiği yemekler ve bir erkeğin bir kıza başını kaldırmaya utandığı o masum zamanlara
Acemi birliğinden içeri girdiğim ana dönmek isterdim.
2 milyon ev - 1,5 milyon araba - 2 milyon 2. ev (kiraya veririm) - Giyim harcamaları için ise 500 Bin falan... Toplam
1 yıl geri dönsem yeter iddiadan köşeyi dönerim zaten
İlkokul zamanlarıma dönmek için varımı yoğumu verirdim aşkı o zaman tattım
Çocukluk ve lise yıllarım
Lise yılları çok özleniyor derlerdi inanmazdım
o sevdiğim kızdan öncesine keşke hiç tanımasaydım
Eski eşimle tanıştığım o iğrenç o berbat gün
2009 yılına
20 yıl önce Şubat ayına.
Çocukluğuma
İstemezdim. Muhtemelen
2016 lisenin ilk yıllarına ama şu an ki aklım ile
Geçmişe dönmek istemem
2007-2012 yılları arasına dönmek isterim.
Çocukluk yıllarıma ya
2011 falan kurtarır beni
Babamin olduğu zamanlara
Bilmiyorum ki en mutlu anıma heralde
2 yil öncesi yeterli
Kreşe gittiğim döneme giderdim.
Gereksiz..
Lise yıllarım
Epey eskiye epey
Temel atma törenime
Dönmek istemem
Geçen sene olabilir