pizzanın neden yuvarlak olduğunu, kare bir kutuya paketlendiğini ve üçgen şeklinde kesildiğini anladığınızda.

pizzanın neden yuvarlak olduğunu, kare bir kutuya paketlendiğini ve üçgen şeklinde kesildiğini anladığınızda.

Kırmızı kar yağdığı zaman 😄
Biz de çok kolay anlaşılabilir varlıklar değiliz aslında. Zorlayıcı yönlerimiz var. Ama biraz uğraş ve ilgi çözümü kolaylaştırır.
Bir mucize lazım 😅
Erkekler, ne kadar anlayışlı olsa da derviş, peygamber, tanrı değil. Kadınların sürekli değişen olgu ve düşüncelerini tam anlamıyla kestiremezler. Bu yüzden erkeklere göre daha detaycı olmayıp, ne istediğinizi direkt söylemeniz ve net olmanız sizin avantajınıza. Yoksa, "ooff beni anlamıyor yaaa, gel-gitlerim var benimm, slkkk msnnn?" gibi gereksiz cümleler kurabilirsiniz.
En iyi cevap için teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim haketin
Önce siz kendinizi anladığınız da siz kendinizi bilmedikten sonra erkekler nasıl anlasın düşünce konuşma eylem aynı değil ki biri ağrı dağı diğeri erciyes dağı öteki uludağ diyor
Sen ne diyorsun
Sen ne diyorsun
anlayamayık
Rica ederim
Cevap
9Cevap
Anlıyorum ben baya
Kadınlar kendilerini anlamaya başladığı anda.
Ne istedikleri konusunda samimi olduklarını samimi şekilde göstermeye basladığı anda,
En önemlisi de ( bu biraz kilit nokta) yaşanılan ve yanlış tercih üzerine edilen kötü tecrübe üzerinden başkalarını suçlu saymayı bıraktıkları da.
Bu yazdıklarımı anlamanız için çok ufak , küçük bir kelime öneriyorum.
Bilmiyorum varlığından ne kadar habersiniz.
"Empati"
Güzel
Yaşamı oluşturan iki temel kelime vardır.
Kabul etmek veya etmemek kişinin elinde.
Doğru ve gerçek.
İnsan bunun farkına vardığı anda.
Herşeyi hem doğru, hemde güzel yapıyor.
Haklısın
Onun yarım bıraktığını , başkası tamamladığında erkekler o zaman, bir kadını anlayacak ne kaybettiğini keza.. ancak bunun için geç olacak. Bir kadına iş işten geçmeden doğru davranmayı öğrenmek gerekir. Kıymetini bilmek gerekir. ✨
Yuvarlak kutu yapılamaz ancak üçgen kesildiğinde eşit dilimlere bölünür hamurun yuvarlak olması hamur makinesinin özelliğinden olmasıdır. Yeterli mi?
Hayır
bu bir sır.
Aynen
Evet
Eğer ilk tavuğun ortaya çıkmasını sağlayan yumurtayı tavuk yumurtası olarak tanımlarsak, o zaman ilk tavuk, yumurtanın içinden çıktı ve cevap yumurta oldu
Oldu mu kanka buldum mu
Eee ne yani buldum mu bulmadım mı
İyi tamam
Yok
Hiçbir zaman.. Dünya tersine dönerse belki o zaman anlarlar..
Kadınları çok rahat anlayabiliriz. Kadın ne istediğini direkt söylesin yeter
onlar kendilerini tam olarak ifade ettiklerinde anlayacağız
Kısacası hiçbir zaman desene
Aynen öyle
Belki hç bir zaman😂
Tabi ki 😅😅
Büyük bir mucize 😅
😅
Peki tamam
Anladım mi?
Ölünce belki
Kadınlar anlaşılmaz.