Gerçek hayattaki gibi iş başvurusunda yalan söyleyenler var.
Yalandan kim ölmüş. Yemin ettin de başın mı ağrıdı sanki 🥰

Hayatları yalan olan insanlar başkalarının arkasından konuşur.
#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Gerçek hayattaki gibi iş başvurusunda yalan söyleyenler var.
Yalandan kim ölmüş. Yemin ettin de başın mı ağrıdı sanki 🥰

Hayatları yalan olan insanlar başkalarının arkasından konuşur.
#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Cv yollarım bilgerim orada olur , öyle çağırırlar. Benle konuşma tarzına, iletişim şekline dikkat ederim daha çok. Sadece denemek istediğimi belirtirim, beklentinizi karşılamazsam çalışmam, istediğim zaman ayrıla bileceğimi de söylüyorum başından.
Mantıklı hareketler.
İş başvurusuna giderken yalan konuşmam. Olduğum gibiyim. Çünkü beni işe almayan kurum kendisi kaybeder. Ben onların vereceği ücreti başka bir kurumdan da kazanabilirim ancak onlar benim gibi edebiyata aşık ögrenciyi bu kadar iyi tanıyan bir öğretmen daha bulamazlar. 🪁
İşini seven insanın hali başka oluyor. ✌️👏
Elbette zaten bu kadar sevmezsem bu bölümü okumayı dahi göze alamazdım çünkü çeşitli lehçeler, diller var her insan kolayca yapamaz. Teşekkür ederim 🎗✨🪁
Ben çok senin yorumunu merak ediyordum zaten. ✌️👏
Doğru düzgün cevap veren nadir insanlar var çünkü..
Çok teşekkür ederim. Yorumu merak ettiğin için gördükçe herkese yazmaya çalışıyorum. Çünkü bazen bir cümle insan hayatında çok önemli. O bir cümle senin hayatını değiştirir. Bazen sen üzgün olunca seni silkeler kendi özünü hatırlatır sana. ✨
Aynen öyle öğretmenim
İş başvurusunda mülakata girdiğinde iş tecrübelerini iletişime geçerken işi almak için önemli olan kendini beğendirmek için değil, işi en iyi şekilde yapabileceğini belirterek doğal hali şekilde ifade etmek önemlidir. Ve karşı tarafa da dürüstlüğünü göstermiş olur.
Evet kesinlikle ✌️👏
Rica ederim 🌹😊
Gerçekçi yaklaşırım şu an çalıştığım yere geldiğimde tecrübem yok dedim şans verdiler. Sözle değil icraatle en çok başarili olunur bence ama özgüvenli olmak önemli tabi iş görüşmelerinde. Yalana gerek yok
Aynen bende tecrübesiz geldim 15 yıldır aynı şirketteyim 😊
Başarılı olursan kimse seni bırakmak istemiyor.
Cevap
9Cevap
Hayır yalan söylemem. gerçekler neyse o sadece
Kabul eden öylesin evet.
Her şeyi yapmam, elimden geleni yaparım sadece. Olursa olur.
Sonrası hayırlısı
Hayır olduğum gibi kabul edecekse eder etmezse kendileri bilir açık stabil tüm karakterimi becerilerimi sunarım tercih onların
Doğrusu o zaten. Ama bazıları mecbur kalıyor.
Bravo ✌👏
Bi yere kadar yaparım bi yerden sonra zerre umrumda değil ister alsın ister almasın gelsin ben ona iş veririm 🤣🤣
İddialı 😄
Hayır uğraşmam öyle gereken egitmim var zaten onlara uygunsa alırlar ben herkeurde bulurum iş dil ve eğitim olduktan sonra
Kendinden eminsen evet.
Tabi ki eminim emin olmadan adım atmam heryere
Hayır neyse cv de yazan ne eksik ne fazla iş başvurusunda en çok görsellige dikkat ederler ama kadın çalışan alıyolar çogu firmalar artık..
Tecrübe alıyorlar hiç çalışmayan bir insan nereden tecrübeli olsun.
Öyle ama üniden yeni mezun olan bir insan tecrübe kazanması lazım ki almaları lazm yoksa bizim tr de iş bulmak çok zorlaştı zaten
Yalanların er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır ben hayatımın hiçbir alanında yalan söylemem.
Kesinlikle öyle ama bazen de yalana zorluyorlar. Tecrübesiz insan tecrübeliyim demek zorunda kalıyor.
maalesef hayat şartları insanları buna zorluyor ama doğruluktan şaşmamak lazım bence.
Herşeyi yapmam. Cv bırakırım onlar işe gir diye yalvarırlar :)
İyiymiş 😄
Geçen özel bi kurumdan sertifika almak için iletişime geçtim. Bana iş arıyorsanız alalım diyorlar. Ne mezunu olduğumu söyleyince 😄😄 cv falan görmediler üstelik
Ne mezunusun
Hayır.. yalanlar bir yere kadar götürür.. düşünsene işi aldım ve bir müddet sonra azar azar su yüzüne çıkmaya başladı yalanlar eee o zaman ne olacak hem işimden olacağım hem de karakterim zedelenecek.. ciddi durumlarda yalan em yanlış seçim..
Valla bildiğim şeyleri söylerim ve bilmediklerime asla bulaşmam, işimi sağlama alırım.
Sonradan ortaya çıkar çünkü.
Yaparım ama yalansız güçlü iradeli duruşum ile alırım yalan dolan ile değil
Çok güzel ✌️👏😊
Belli başlı şeyleri evet onun haricî kendi bilir kimsenin maskarası değilim
Wuuu efsane 🌹😊
Gerçek bu yapılacak şey var yapılmayacak şey var ne yaparım ne yapsınlar bi iş vericek diye kimse kimseyi ezemez ezmemeli bence ihtiyacı olan çalışır, ihtiyacı olan işe her türlü alır
Yalan söylemek zorunda değilim. Fakat her gerçek her yerde söylenmez. Ben buna inanırım.
Bazen yalan söylemeye de mecbur ediyorlar. Tecrübesiz bir insan çalışmazsa nasıl tecrübe edilecek. Herkes baktığın zaman tecrübeli arıyor.
İnsanlar bir garip olmuş. Kötü bir döneme denk geldik, hayırlısı olsun.
Amin 🙏
Doğru neyse onu söylerim kendimi iyi ifade ederim pozitif bir şekilde.
Çok güzel ✌️👏
Hayır. Onlar beni işe almak için ellerinden geleni yapsınlar.. 😂😂
Hahaha eve gelip ayağına kapansınlar.
O da abartı olur ama fena fikir değil 😂
İstemem yan cebime koy 🤣
😂😂😂
Hayır yapmam. Onlar beni almak için herşeyi yapsın 😂
Ayaklarına kapansın 🤣
Hayır yapmam :D
Güzel :)
Elimizden geldiği kadarını yaparız ya zorla güzellik olmaz
Eğer kafama koyduysam evet