Kişilik & Karakter Kış demek gece demek 🌚Önümüzdeki kış gecelerinde kitap/ ekran karakterlerinden hangisi size eşlik edecek? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kendi öz karakteriyle mutlu olanlardan mısınız yoksam sjnkd Görselini en iyi ifade günaydın bu birşeyleri halledemeyişimin ilk sabahı değil. Yine soğuyan tek şeyin hava olmadığı bir gün Yar yine bana haram geceler...#BarbieNazo #kitap #karakter #film Kış demek gece demek 🌚Önümüzdeki kış gecelerinde kitap/ ekran karakterlerinden hangisi size eşlik edecek? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Joker tabi ki de. 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Evet sitemizin Joker i 😂Geçen İstanbul da otobüste görmüşler seni u Barış_LonelyForever 1 yıl Ankara da yaşıyorum ben 😂
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sons of Anarchy dizisinden Jax Teller eşlik edecek. Tek kitaba da bağlı kalmam okurum herhalde 4-5 tane. 1 0 Yorumla
Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Merhabalar hanımefendi Bana genellikle kitaplar eşlik etmektedir. Her türlü kitap okumaktayım. 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Okuduktan sonra Livaneli'nin kitabını bana yollar mısın? 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kitabı nereden aldın brom? 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Abla adlı firmadan 😂 evlenince istedim benim oldu normalde D&R dan zor buluyorum Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
_1busee0 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Bu ay 17 tane kitap listem var🤩 ikisini bitirdim bilee 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sinan Kaya 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Joker tabi ki de.
Evet sitemizin Joker i 😂
Geçen İstanbul da otobüste görmüşler seni
Ankara da yaşıyorum ben 😂
Sons of Anarchy dizisinden Jax Teller eşlik edecek. Tek kitaba da bağlı kalmam okurum herhalde 4-5 tane.
Hiçkimse eşlik etmeyecek..
Kış dmeek soğuk demek masraf demek bırakın bu hayalleri
Bakacağız artık
Merhabalar hanımefendi
Bana genellikle kitaplar eşlik etmektedir. Her türlü kitap okumaktayım.
Okuduktan sonra Livaneli'nin kitabını bana yollar mısın?
Kitabı nereden aldın brom?
Abla adlı firmadan 😂 evlenince istedim benim oldu normalde D&R dan zor buluyorum
😂😂
Bu ay 17 tane kitap listem var🤩 ikisini bitirdim bilee
Sinan Kaya 😂
Süleyman Çakır.