Selam
özelikle erkeklere soruyorum bu soruyu siz güzel kızlara hangi maksatla bakarsınız?
Ask gözüylemi yoksa kötü gözlemi?
Selam
özelikle erkeklere soruyorum bu soruyu siz güzel kızlara hangi maksatla bakarsınız?
Ask gözüylemi yoksa kötü gözlemi?
Gerçekten güzel bir kız olunca insan şöyle bir kendini topluyor. Ben güzel kızı gecelik düşünmem çok iyi bir fırsat gelmiş. Zaten hayatımınızda kazandığımız herşeyi buna endeksli yapıyoruz. AVG kızlar yatağa güzel kızlar nikaha...
Cevap
12Cevap
Tabii ki benim olacaksa aşk gözüyle bakarım ama benim değilse kimsenin duygularıyla oynamak istemem. Yazık günah.
Nisanliysam başkasına neden bakayım ki 😄😁 benim nişanlım yeter bana diye düşünürüm. Başkasına sadece bacım gözüyle bakarım.
Bana öyle geliyor ki sen su-i zan ediyorsun. O yüzden sen hiç kötü düşünme bos yere. Erkeklerin de bir onuru gururu var sonuçta.
Bu kişi sizin kaç yıldır tanıdığınız biri?
7 ay da tanimadiysan büyük bir cesaretin var evlilik yoluna girmekle ama ben yinede senin su-i zan ettiğini düşünüyorum.
Senin daha önce sevgilin oldu mu peki
Senin güvenini önceki sevgilin kırmış olabilir mi peki?
O zaman iş değişir işte. Sen buna rağmen niye evlilik yoluna gidiyorsun ki
O zaman iyi etmişsin kurtulmuşsun
😁😆😅🤣 Sen kurtulduysan ne mutlu sana. boş ver onun ne hali varsa görsün.
İstediğim gibi biriyse giyinis geçmiş hoşuma gittiyse ilişki için bakarım yoksa banane
Kimseye kötü gözle bakmamaya kimse hakkında yorum yapmamaya çalışıyorum
Valla ben asla bakmam kızlara genelde hep onlar bakar
Hmm genelde müstakbel eşim bu olur mu acaba derim 🤔😉😍
Kıza bağlı. Kız çizer bu işin rotasını
Kız bana ne gözle bakiyorsa bende o gözle bakarim
Sen yakışıklı erkek görünce niye bakiyorsan o da o yüzden bakiyordur
Her an her şey olabilir erkek milleti bu 😄
Kötü göz ne oluyor 😀
Onu soruyorum ben de, kötü maksat nedir 😀
fena gözle
kötü gözle tabiki :D
İki türlü de
Aşk gözüyle
Nisanliysam degiseblr
Hayır asla
Güzel olabilir ben bekarsam aşık olurum diye anladım diye sorunuzu nişanlı olsam nişanlıma bu yanlışı yapmam asla
Nasıl baktığını reelde görsem saniyesinde anlarım
İlginç belki içinde sapklk vardır belkide kötü niyeti yoktur burdan senin anlatmanla anlamam gözünün içine bakmam lazim
Sapiktir o zaman ne diyim
Nerden gosterecksnz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?