Ruhunuz neye aç? neler ruhunuz da ukte kaldı? hangi duygular? hangi düşünceler eksik ruhunuzda? nedir ruhunuzun ihtiyacı?

Ruhunuz neye aç? neler ruhunuz da ukte kaldı? hangi duygular? hangi düşünceler eksik ruhunuzda? nedir ruhunuzun ihtiyacı?
Ruhum her şeye doydu. Aşk, şehvet, ihtiras, yalan, dolan, iki yüzlü ne ararsan var. Bundan sonra gelen ekstra üzerine doldurup taşacak. Sağ olsun her şey gösteren insanlar oldu. Sevgi ile aldım yalan dolandı aldım. Hepsini kendi elimizle yaptık tabii. İyi de kötü de ne yaptıysam bana ait. Karşındakinin ne çıkacağını bilmiyorsun ki. Kavun değil ki koklayarak alalım. O yüzden işte ne denk geldiyse çeşit olarak hepsi birden denk geldi yani. Ne yapalım yaşanacak varmış, kader kısmet böyleymiş. Ama hepsi birer birer güzel bir ders oldu. İnsanlara güveneceğimize güvenemeyeceğimiz de öğrenmiş olduk. Bu bir kişi her şeye yetti yani. Daha bundan fazla ne yaşayacağımı düşünemiyorum çünkü nirvanaya ulaştım sanki.
Aslında ruhen doyduğum ya da doymadığım bir şey yok ki hayatta birçok şey yaşadım anne sevgisi konusunda aile sevgisi konusunda doydum hatta fazlasını aldım aşk ve ilişkiler konusunda pek de olan birisi değilim dolayısıyla ne gerçeği ekine yalan ne doğru artık ayırt edemiyorum
Benim ruhum kendi mesleğimi yapmaya geç kaldı. Eğitim sistemine borçluyum bunu.. Özel sektöre öğretmeni zorlayan eğitim sistemi utansın.. Bunun dışında gerçek saf sevgi. Çünkü gerçek aşk bambaşka bir olay, onu bulduğunda kaybetmek istemezsin. Ben bu duyguya erişmeyi isterdim ve o kişinin eşim olmasını. Bunun dışında istediğim bir ülkeye gidip yaşam standartlarımı yükseltmeyi isterdim, Çünkü Türkiye'de yaşam koşulları, ekonomi malum. 🎗
Eic için teşekkür ederim canım benim ♥🌻🌼
Rica ederim bu aralar hepsi sana düştü ❤️✌🏻
Evet tüm Eic lerini bana verdin çok teşekkür ederim. 🙂♥♥🌠
Sen hakettin ben hepsini inceler en güzellerine vermeye çalışırım en güzeli senin demek🎈✌🏻❤️
Canımsın senin görüşler de çok güzel 💓🌻🌺🪁
🦋🙏🏻🙏🏻🦋
Çocukluğun tadı damağımda kaldı, devamı da olsa güzel olurdu
Cevap
23Cevap
Son zamanlarda huzura açım diyebilirim. Onun dışında her şeye doyasıya doydum...
Doydum şükür o yüzden kafm rahat
huzura ve Sevgiye
Gezmeye doyamıyor ,
Motora binmeye doymuyor,
Yükseklik korkum var ama uçakla seyahat etmeye doymuyor,
Özellikle pist başına gelip koşmaya başladığında içime bir ürperti çöküyor.
Ama her seferinde o korkuyu yaşamak istiyor gibiyim.
Galiba manyak mıyım neyim?
Ruhumuz midemiz gibi değil ki..
Verdikçe daha fazlasını ister. Önemli olan olanla yetinmeyi öğretmek. Araba, aşk, para, güven aklımıza gelen ne varsa her zaman hepsine açız. Mutluluk versen ne kadar sürecek diye sorar. O nedenle biz kanaat etmeyi bilmezsek ruhumuz aç geldi aç da gider.
Bu aralar sadece huzur istiyorum..
İnsanın ruhu sevgiye, huzura, ilgiye her zaman ihtiyaç duyar..
Sevgi ki ruhun ekmeğidir, tuzudur. Ekmeği tuza banıp yer gibi, ruhu da sevgiye doyurup beslemek gerekir. Sevgi ne hoştur. Ne güzel ihtiyaçtır.
🩷🌷
Kalbim mutmain olarak cevap vereyim ki çok şükür açlığını hissettiğim bir duygu yok. Nasibim kadarını aldım. Fazlasında gözüm yok artık.
farklı ülkede reankarne olsaydım gayet memnun kalırdı ruhum
Kendimle olan barışıma..
baba sevgisine, hiç sahip olamadığım aileye, sevgi dolu bir ortama, hayata, çocukluğuma doyamadım...
Ucundan tattırıp tadı damağımızda kalan duygular var mutlaka. En azından yaşamadım demiyorum. O kadarı hayırlıymış belki de hakkımda.
araştırmaya , okumaya
Ruh her zaman gelişim içindedir.
Herseye doymali
uykuya doymadı. iyi geceler KS
sevmeye sevilmeye
sevgiye ac kizlar bakmiyor boyum 162
Ruhum yalnızlığa doymadı
Bilgi ve onu yücelten bilgeliğe
Doyumsuz ruhlariz biz demek ki😀
Sevilmeye
Mutluluğa.
Her şeye doygun