Düşünülmek güzel şey azizim.. ansızın gelen çiçek.. ansızın tutulan şemsiye ya da birinin hastaydın nasıl oldun? diye ansızın gelen mesajı size ne hissettirir?

Düşünülmek güzel şey azizim.. ansızın gelen çiçek.. ansızın tutulan şemsiye ya da birinin hastaydın nasıl oldun? diye ansızın gelen mesajı size ne hissettirir?
Değerli hissettirir, düşünen düşündüğüm kişiyse iki kat daha mutlu eder, eğer hastaysam moral olur daha çabuk kendime gelirim, ya da aniden bir mesaj, istenilmeden yapılan bir fincan kahve bile gözlerimde gülümseme yaratır.
Öyle içimden geldi, aklıma geldin sana da aldım, seveceğini düşündüm gibi niyetler barındıran hediyeleri, boyutu ne olursa olsun çok seviyorum.
Hiç sebep yokken arayan, şşşt sesin çıkmıyor yine hadi kahve yapıyorum gel, çayı koyuyorum iki ekmek al... msjlarını da çok seviyorum.
Hiç sebep yokken dua almayı da...
İnsan kendini gerçekten değerli hissediyor.
Varlıkları daim olsun.🌺
Katılıyorum kesinlikle çok güzel ifade ettiniz 🎈🦋
Ansızın gelen güzelliklere ihtiyaç var, plansız gelişen. 🎈 biri tarafından düşünülmek, sevilmek, insana mutluluk katar Dünya'ya bakışın dahi değişir, gülümsemen değişir, gözlerinin içi güler. Frida Kahlo ne der hem "size sihirmiş gibi hissettiren birine aşık olun" diye " 🎗✨💓
Muazzam bir şey... :)
Cevap
8Cevap
beni mutlu hissettirir ve huzurlu
Beni düşünenler like atsın😂😂
😂😂😂😂
Düşündüğüm insan tarafından düşünülmek mutlu hissettirir tabi ki
Çiçek şeklinde bir şemsiyenin yağmur yağdıkça daha da koku saçıp renklenmesi gibi
Ansızın olan şeylere alışkın değilim...
kimin düşündügüne baglı. tek kelime sağol cevabı vermektense
Benim hakkında düşünüyorsa tabiki olumlu beni mutlu eder
sevildiğimi düşündürür hissettirir
Akışında yaşamak bazen iyidir..
Mutlu eder
Güzel hisler
Şüphelenirim.
Çok hoşuma gider.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?