Kişilik & Karakter Senden ne beklenmez? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 158 Yapay Zekaya Sor Geceniz huzur dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler1 yıl @Biscolatagirl ve sorumu beğenenler 🙏🏻 Senden ne beklenmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Bütün burçlarda yazanlara talibim :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl :)) Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Burnum düşse almam doğru 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. kötülük beklenmez 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Akrep-Mutlu ol demesiniBilememiş maalesef😅😅En çok mutlu olmaya teşvik ederim çevremdekileri. 1 2 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Rica ederim güzel ve eğlenceli soruları beğenirim:) Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl :)) 🙏🏻
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Bizden adam olmamız beklenmez reis serseri geldik serseri gidecez :D :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Aa estağfurullah kral Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yay ama yanlış cevap. Kötülük, itlik, serserilik, şerefsizlik beklenmez. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Kesinlikle 👍🏻 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayatımda bir kere yalvardım onda da yalvarırım artık sus olmuştu 😀 bazen bu burçlar tutuyor bazen de tüm saçmalık. 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sevdiklerime her konuda öncelik veririm ancak benden sonra. Haklı sayılabilir bu burçlara inanacağım az kaldı 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Benden her şey beklenir aslında :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 😃 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Mantıklı düşünmem beklenmezmis ksnsksk oysa gayet mantıklı düşünüyorum 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Haksızlığa müdahale ederim evet susmam az ve öz konuşurum yerinde.. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kimseye önceliği vermem çok doğru tespit 😃 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Gitme demesi beklenmezmiş 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benden her şey beklenir 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Bir iddalı daha çıktı 😃
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Benden her şey beklenir, beklenmeli 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Çok iddalı Yorumla ruhumunışığı 1 yıl Tamamen olmasa da kendimi tanıyorum, beklenmedik hareketlerime alışması lazım herkesin Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Mutlu ol dememi beklemeyin🤭😂 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Aa çok ayıp 😃 Yorumla Maisie 1 yıl 😂😂 herkes çok çok mutlu olsun inşallah tabi bende 😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Ahaja tabi ki hep birlikte inşAllah 🙏🏻 Yorumla
Koikebabı Takip Et Xper 7 Yaş: 76 , eic 100% 1 yıl Hak etmeyen kimseyi umursamazlık yapmadım. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Yalvarmak benden beklenmez 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yaşlanmasını bekleme.. 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Geriye bakmam bitmisse bitmistir 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oğlakmışş geriye bakmamı.. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yaşlanmak beklenmez çıktı. 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yalvarmasini 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başak 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Umursamak 1 0 Yorumla
Baharl Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akrep dogru haha 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bütün burçlarda yazanlara talibim :D
:))
Evet kimseye gitme demem.
Burnum düşse almam doğru
kötülük beklenmez
Akrep-Mutlu ol demesini
Bilememiş maalesef😅😅
En çok mutlu olmaya teşvik ederim çevremdekileri.
Rica ederim güzel ve eğlenceli soruları beğenirim:)
:)) 🙏🏻
Bizden adam olmamız beklenmez reis serseri geldik serseri gidecez :D :D
Aa estağfurullah kral
Yay ama yanlış cevap. Kötülük, itlik, serserilik, şerefsizlik beklenmez.
Kesinlikle 👍🏻
Hayatımda bir kere yalvardım onda da yalvarırım artık sus olmuştu 😀 bazen bu burçlar tutuyor bazen de tüm saçmalık.
Sevdiklerime her konuda öncelik veririm ancak benden sonra. Haklı sayılabilir bu burçlara inanacağım az kaldı
Benden her şey beklenir aslında :D
😃
Mantıklı düşünmem beklenmezmis ksnsksk oysa gayet mantıklı düşünüyorum
Haksızlığa müdahale ederim evet susmam az ve öz konuşurum yerinde..
Kimseye önceliği vermem çok doğru tespit 😃
Gitme demesi beklenmezmiş
Benden her şey beklenir
Bir iddalı daha çıktı 😃
Benden her şey beklenir, beklenmeli
Çok iddalı
Tamamen olmasa da kendimi tanıyorum, beklenmedik hareketlerime alışması lazım herkesin
Mutlu ol dememi beklemeyin🤭😂
Aa çok ayıp 😃
😂😂 herkes çok çok mutlu olsun inşallah tabi bende 😂
Ahaja tabi ki hep birlikte inşAllah 🙏🏻
Hak etmeyen kimseyi umursamazlık yapmadım.
Susmamı beklemesin kimse
Umursamasını demiş biraz haklı olabilir
Yalvarmak benden beklenmez
Yaşlanmasını bekleme..
Geriye bakmam bitmisse bitmistir
Oğlakmışş geriye bakmamı..
Kova dogrimu sastim kaldim
Zaman vermesini diyor bilemedim
Yaşlanmak beklenmez çıktı.
Asla yalvarmam
Yalvarmasini
Yengeç aynen öyle