• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler de paralı kadın arar mı?

kıvırcıkk777
kıvırcıkk777 Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Puhahaha
Güncellemeler
1 yıl
Maden arıyorsunuz kadınlar arayınca niye kızıyorsunuz mırtıplarrrrrrre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Erkek Soruları Kadın Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Herkesin cevresi ayni degildir belki ama benim cevremde parasi olan, calisan kadinlar evli degil. Calismayanlar evlendi gitti. Calisanlar istemiyor diyecegim gecenlerde lise bulusmasi yaptık. Iki tane okul oncesi ogretmeni kiz arkadas var. Biri atanmis gorevini yapiyor. Digeri atanmamis 4 yildir evli ve bir cocugu var. Ikisi de birbirine hevesleniyor. Atanan anaokul öğretmeni bana da ne zaman nasip olacaksa evlilik cocuk diyor, digeri de boş ver paran var, atanmissin bircok kisinin hayalini yaşıyorsun diyor.

Parasi olmayan kadinlar sanki daha cabuk evleniyor gibi geliyor bana. Calisan kadinlarin ya kriterleri yuksek, ya param var niye evleneyim diyorlar ya da gercekten para vsde olsa, cok isteselerde evlenemiyorlar nasip olmuyor. Ben maasi olan kadin tercih edilir, hemen kapilir diyordum ama oyle olmuyormus pek.

Erkekler ev kizi daha cok tercih ediyor gibi geliyor bana. Cunku diger turlu kendilerinin de sorumlulugu artiyor. Onlarda ev isi yapacak, cocuk bakacak. Bunlari yaomasa bile bu tarz sorumluluklari yapan biri icin para ortaya koyacak. Calisan ciftlerde de erkek bir sekilde olaylara dahil oluyor, sorumlulugu artiyor.

Benim yine cevremde ciftlerden anlasmislar cocuga erkek bakiyor, temizlik yemek islerini kadin yapiyor mesela. Ya da cogunluk yuk kadinin ustunde olsa da erkek koseye gecipte oyle rahat ben calistim geldim yhaa diyemiyor kadinda ayni durumda cunku. Bende bazilarinin bu sebeple 3kr para eksik olsun ama ben calisayim, karimda diger isleri yapsin diyen de cok var.

Bir de bir erkek akrabam, kadin para kazaninca bereketi olmuyor Allah bosuna bu işi erkeklere vermemis.(karisi evlendiklerinden ilk 5-6 yil calismis cocuk olunca bırakmıştı) Elimizde tek maas olunca sanki daha iyi geciniyoruz, para çoğalıyor. Diger turlu her seye para gidiyor. Yemege para, temizlige para, cam silmeye para, bakiciya para. Kazandigin kadar o kadar da elden gidiyor. 100 bin kazaniyorsan o 100 bin cebinde kalmiyor. Ekstra masraflar çıkıyor. Cocuk olmasina, onun masraflari olmasina ragmen tek maasla Allah bereketini vermisti bende cok sasirmistim, endiseliydim esim işi birakti, cocuk oldu masraflar ne olacak diye dusundugum gibi olmadi demisti.

Kisiden kisiye degisse de parasi olan kadinin bir o kadar da ekstrasi oluyor erkek icin aslinda. Calisan kadinlar kendinden dusuk istemiyor ya denk olacak ya da erkek daha ust seviyede olacak.

Calisan okumus kadinda erkeginde otomatikmen statusu vs daha iyi olmak zorunda olabiliyor. Hani ogretmen, eczaci, muhendis, doktor bir kiz gidipte duz memur bir erkekle kolay kolay evlenmez. Ama ev kizi okudugu bolume gore degisse de memur erkegi kabul edebiliyor her ay aliyor o parayi sonucta, geciniriz rahat ederiz vs diye. Calisan kadinlarin bu acidan da secenekleri daraliyor. Kendi gibi birini talep ediyorlar cunku. Ogretmen olan ogretmen erkek olsun diyor onu bekliyor mesela. Doktor olan, doktor bekliyor. Bu acidan da belli bir statuye ulasmis kadin belki de daha secici oluyor ve evlilikte belki de bu yuzden gecikiyor. Diger meslekteki erkeklerde kiz doktor olmus bana mi bakacak diye yanasmayabiliyorlar o tarz kizlara. Bu da otomatikmen calisan ve belli boljmleri okumus kisilerin seceneklerini ve evlilik sureclerini uzatiyor gibi geliyor bana. Ama ortalama bir bolum okumus, daha atamasi olmamis ev kizi olanlar daha cabuk evleniyor diye gozlemliyorum.

Parasi olannkadinin ekstralari cok oluyor. Bunu da bazi erkekler tercih etmiyor olabilirler. Kocadan destek ve sorumluluk hakli olarak bekliyor parali calisan kadin. Her işe yetişemiyor mumkun degil. Ya kocadan destek alacak ya da ikisinin parasıyla disardan destek alacak. Kimi erkek bunu tercih ediyor, kimi erkekte tek maasli olmayi, kadinin parasini istemeyen, calismasin oarasi olmasin diyeni de var. Bazi erkekler icin parali kadin cokta mantikli gelmiyor benim gordugum.

3
    6 Yorumla
    • Rosalinee
      Rosalinee
      1 yıl

Üşenmemiş yazmışsın ama arkadaşta bir beğen bile yapmamış, kısmen doğru söylediklerin, şimdilerde hayat o kadar pahallı ki evlenmek lüks gibi olsu. Kadın erkek herkes paralı birini arıyor. Bakma sen o konuşanlara , bazı eski kafalı karısı çalışsın istemeyenler hala mevcut. Evlilikte para şart olmadımı huzursuzluk başlar çünkü bir süre sonra aşk biter 😉

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Abla belki işlerim var isteym disaridaym belki al beğendim 😏

Yorumla
    • Rosalinee
      Rosalinee
      1 yıl

😂tamam tamam 🥰

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

😅💝

Yorumla
    • Beyazıt_Soyer
      Beyazıt_Soyer
      1 yıl

@Rosalinee "İşte manüpülsyon yapmaya çalışmadan, mantıklı düşünen bir ablamız. Bravo abla ya, aslında iyi dedin. Biz erkekler ne yazık ki sırf erkek olduğumuz için genelde bunu söylemeye pek dilimiz varmıyor. kadın havalara girmesin diye falan ama aslında haklısın ;) Paranın olmadığı yerde huzur da olmaz, evlilikte de aynı şekilde. partnerler arasında risk paylaşımı yapmak bu zamanda aslında en mantıklısı :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Beyazıt_Soyer her seyin kadina yuklendigi yerde de huzur olmaz. Kadin huzursuz olursa huzursuz eder. Para nasil paylasiliyorsa cocuk ve ev isleri de ayni oranda paylasilmali, bu zamanda en mantiklisi bu... para da ortaksa sorumluluklarinda ortak olmasi gerek

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tarıkk123
    Tarıkk123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar genelde kendinden az kazanan ya da daha düşük statüdeki biriyle çok nadir birlikte olur ayrıca bu tarz ilişkilerde genelde erkek gurur yapabilir. Ama genelde erkeklerin ilgisini gençlik güzellik ve dişil enerji çeker para genelde ilk bakılan şey değildir.

0
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.

3 tip erkek vardır:

1. Aklı sadece bacak arasında çalışan

2. Zengin ve yaşlı biriyle evlenip kadının parasıyla yaşayıp, kadın öldükten sonra kadının parasına konmak

3. Sadece sevip, yanında huzur bulacağını birini arayan erkek modeli.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

51

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.

Paralı olgun kadın arayan çok erkek var gadası

0
    2 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bk yesinler gadddaasssi

Yorumla
    • nordun_gadasi
      nordun_gadasi
      1 yıl

Yesinler

Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı.

Erkeklerin ilgisini paradan çok dolgun göğüs ve kalçalar çeker. Dolgun kalçalar, doğurganlığın simgesidir. Dolgun göğüsler, iyi besleyebilmeyle ilgilidir. Yaşam, tüm canlılarda hayatta kalma ve üreme üzerine kurulu olduğundan bu içgüdüseldir.

Kadınlarda ise güç önceliktir. Çünkü erkek güçlüyse, doğacak yavru o kadar iyi korunabilir. Paralı erkek de güçlü erkektir. Çocuklarını daya iyi büyütür, daha iyi korur ve kollar. Bu yüzden kadınlar paralı erkekleri daha çekici bulur. Bu da içgüdüseldir ama ne erkekler ne de kadınlar bunun farkında değillerdir. Diğer memeli canlılarda da benzer durumlar var.

Kısaca erkek, paralı kadından etkilenmez ve ilgi alanına girmez. Kurnaz ve çakal birisiyse kullanmak veya dolandırmak için beraber olur.

2
    14 Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

İnsanı diğer canlılarla kıyaslamak ve teknik olarak onlarla aynı görmek saçma açıkçası.
      Doğada yaşayan canlılar gibi tek amacımız hayatta kalıp üremek değil. Başka amaçlarımız var.

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@Harpy33 İçgüdüsel olarak insan dahil her canlı önce hayatta kalmayı, sonra da üremeyi amaçlar. Bu yazılmış bir kod gibidir. İnsan beyni daha gelişmiş ve sosyal bir canlı olduğundan zamanla kendine yeni sorumluluklar ve amaçlar geliştirmiştir. Ama doğal ve içgüdüsel olarak, bir gorilden çok da farkın yok.

Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

Evrimsel Psikoloji denilen alanı ben çok da ciddiye alamıyorum.
      Zira şöyle bir sıkıntı var.
      Doğada olup biten şeyler, olması gerekenler mıdır? Olması gereken nedir?
      Sadece doğa bilimlerine sıkışıp kalırsak sıkıntı çıkar biraz felsefe biraz sosyal bilimler...

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@Harpy33 Bu konuya felsefi olarak yaklaşanlar da doğa bilimlerinin ortaya attığı argümanları pek de görmezden gelmiyor. Mesela Schopenhauer, ''Aşkın Metafiziği'' kitabında erkeklerin neden güzel kadınları tercih ettiğini ve bu tercihin doğal gelişim süreçlerini felsefi bir şekilde izah ediyor. Antik Yunan'dan bu yana insanın doğası zaten hep bir merak konusu olmuştur ama son noktayı koyan doğa bilimidir.

Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

Ünlü ateist Richard Dawkins Darwinist temeller üzerine kurulu bir toplumda yaşamak istemediğini, içinde yaşayacağımız dünyayı kendimizin şekillendirebileceğini söylüyor.
      Bir şey doğada öyle diye bizde neden öyle olmak zorunda olsun ki? Kadın erkek ilişkileri de dahil pek çok konu sadece doğayla alakalı değil. Yok erkek yemek getirmeli kadın ise yavrularla uğraşmalı vs vs gibi ilkel bakış açısına sahip çok insan var.
      Ama şunu söyliyim. Doğa kanunu doğa kanunu diye böyle ortada gezinenlere çocukluğumdan beri belgesel izleyen biri olarak soruyorum. Hayvanlar arasında bile sabit bir kanun yokken neyin doğa kanunundan bahsediyorlar?
      Mesela aslanlar erkek egemendir sırtlanlar ise dişi egemendir.
      Erkek avcı argümanı ise zaten çürük çünkü aslanlarda erkekler bölgeyi gezerken avcı aslanlar dişi olanlardır. Yemeği çoğunlukla dişiler getiriyor erkekler ve yavrularla birlikte yiyorlar tabi bufalo, fil, zürafa gibi daha güçlü ve büyük hayvanların avlanmasına tüm sürü üyeleri dahil oluyor o ayrı mesele.
      Yani bu doğadaki olup bitenleri savunanlar önce doğaya bir baksınlar derim. Doğa düzeninin insan için en uygun şey olduğunu söylemek felaketi çağırmaktır insanlık adına.
      İlkelliğe dönmektir. Bazı hayvanlar dişi lerini dövüyor vs vs. Umarım toparlayabilmişimdir.

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@Harpy33 Ben doğallığın gerektirdiği gibi davranalım demiyorum zaten. Zamanla medeniyetler geliştikçe insan doğasına aykırı da olsa farklı kültürler geliştiriyor.

Babunlarda dişiyi kıskanan bir erkek, dişisini dövebiliyor. Kıskançlık duygusu insanın içinde de var ve bu gibi hareketlerde bulunabiliyor. Eğitimli bir inansa zarar vermez ve hazmetmeye çalışır. Ama kıskanması ve gerilmesi içgüdüseldir. Hayvanlarla aramızda çok benzerlikler var. Biz, günümüzde ilkel sayılabilecek birçok güdüyü içimizde taşıyoruz. Sadece onları baskılamayı öğrendik.

Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

Erkek avcıdır güçlüdür olayı falan kısmen doğru
      Tamamen değil.

Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

Bizler bilinç düzeyi daha fazla olan canlı olarak insansak, insanı değerler bizi ilgilendirmeli açıkçası.
      İlkel şekilde yaşayana insan denir mi mesela... Dürtüleriyle düşünmeden hareket edene insan der miyiz? Bilemiyorum.

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@Harpy33 Etkilerini her zaman görürsün. En basiti, canlılığın ilk amacı hayatta kalabilmektir. Bu yüzden korku, telaş, endişe gibi hiç hoşlanmadığımız hisleri yaşarız. Oysa bunlar, hayatta kalmamıza yardımcı olan kazanımlardır. Üreme için de birçok örneği var. Sosyal davranışlarımızdan kendimize karşı olan davranışlarımıza kadar her şeyin altında doğallığımız vardır. Tıpkı icat edilen her şeyin doğada saf hâlde alınıp işlenmesi ve üretilmesi gibi. Sen de, sana sunulduğu kadarını kullanıyor ve geliştiriyorsun, üzerine çıkamıyorsun. Bu her canlıda farklı olabileceği gibi büyük oranda benzerlikler de olabilir.

Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

Ben sosyal bilimleri ve felsefe disiplinini önemli görüyorum.
      Maslowun ihtiyaçlar teorisinde de senin dediğin gibi zaten ilk başta hayatta kalma can güvenliği yeme beslenme vs var o her canlı adına geçerli. Onu inkar etmem.
      Sıkıntı şu; insanı hayvana indirgemek.

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@Harpy33 Sokrates, Platon, Aristoteles ve daha birçok filozof insanı hayvan olarak görüyor zaten. Ve ne kadar doğru ki, günümüz bilimi de aksini söylemiyor. Biz de memeli hayvanız. Diğer canlılardan tek farkımız, daha gelişmiş bir beyne sahip olmamız. Gelişmiş beynimiz olmasa hayvanların çoğundan daha zayıf ve çaresizdik şu hâlimizde

Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

Hayvan ne demek kelime kökeni olarak biliyorsun değil mi?

Yorumla
    • SivisPacemParabellum
      SivisPacemParabellum
      1 yıl

@Harpy33 Bir canlı grubu. Bakteri, bitki ve arkeler dışındaki canlılar. Bunun içinde biz de varız

Yorumla
    • Harpy33
      Harpy33
      1 yıl

Kelime anlamı olarak hayvan demek canlı varlık demek. Arapça bir kelime.
      Tüm canlı varlıklar aynı değildir.

Yorumla
  • SonSelimiyeBükücü
    SonSelimiyeBükücü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bir söz vardı “ne evlenecek gö*üm var ne de çalışacak beynim” beni eleyin.

5
    0 Yorumla
  • Beyazıt_Soyer
    Beyazıt_Soyer Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Eğer Bankalara ya da , dosta, çevresine çok fazla borcu varsa bunu nadiren de olsa bir kurtuluş stratejisi olarak düşünebilirler. ama genelde bir çok erkek itibar kaybını uğrayacağını düşüncesiyle bu yolu seçmezler. Bunun aslında birazda ülke ekonomisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Executive06
    Executive06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Arayan hata eder. Kadında aranması gereken özellikler başka. Paranın aranması gereken taraf erkektir

0
    0 Yorumla
  • xsugardaddyx
    xsugardaddyx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

hayır aramıyorum, aksine sugar baby arayışındayım :)

0
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı.

Erkekler paraya daha düşkün ama sorsan kadınları suçlarlar.

0
    0 Yorumla
  • KinkyFurky7
    KinkyFurky7 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yok ben aramıyorum öyle geliri benden yüksekse sıkıntı olur benim açımdan

0
    0 Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 45%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Çoğunluğu aramaz ama çalışan ya da varlıklı aile olursa da hayır demezler yani

0
    0 Yorumla
  • karausak
    karausak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 104%
    1 yıl

Kadının parası batsın ne işe yarar. Karakterli kadın ararız

0
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Arar. Parayı herkes sever. Kadın erkek fark etmez. Karşındaki de para görmek seni ona çeker

0
    0 Yorumla
  • Peripellonis
    Peripellonis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Parası olmayan her erkeğin hayali zengin karısının parasını fakir sevgilisiyle yemek zaten 😂😂

0
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.

Özellikle arayan azdır ama paralı olana da kimse yok demez 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kıvırcıkkk sen benim hoşuma gitmeye başladın gözüme takılıyosunnn

0
    3 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yaşına başına bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Valla başla ne alakası var sadece bedenimi sundum istersen cvp bile vermeye bilirsin ama yaşımdan vurma saçma olur iyi geceler sanki evlilik teklif ettik

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

İyi geceler

Yorumla
  • Devilmind
    Devilmind Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

niye kadınlar paralı erkek arıyor sorun olmuyorda erkekler paralı kadın arayışında olunca niye böyle cephe alıyorsunuz :D

siz değil misiniz 19 yaşındayken 45 50 55 60 yaş aralıgında erkeklere veren para için? :D

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Ararlar. Dikkatli olmak şart..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Ciddi ilişki için zengin olmasını tercih ederim. Fakir doyurmaktan bıktım.

0
    0 Yorumla
  • GameOf_KS
    GameOf_KS Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı.

Özellikle aradıklarını sanmıyorum ama denk gelirse yapılırlar bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Offf hep hayalim ya tek bi kadınım olsun ben evde sabahtan akşama kadar yatıyım beni seks kölesi olarak kullansın paramı versin ben yatakta istediği herşeyi yaparım ona ama başka hiçbirşeye karışmayım

0
    0 Yorumla
  • Selenben
    Selenben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

E yani ararlar herhal sonuçta artık tek maaşla geçinmek zor

0
    0 Yorumla
  • Harpy33
    Harpy33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Şu dönemde evet erkekler de eş seçimi yapmalı. Kriterleri olmalı.

0
    0 Yorumla
  • aynenöyle3
    aynenöyle3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Ben aramıyorum hatta parası olandan uzak dururum kıvırcık

0
    0 Yorumla
  • Powerlifter00
    Powerlifter00 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı.

Param var canım

0
    13 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Aman yorumlara yazma peşini birakmazlar

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      1 yıl

Zaten instayi gören bırakmıyor 😄

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ayyy ne kadar zavvalica dimi

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      1 yıl

Yani ama ben bakkaciyken daha felaketti

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Anlamadim

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      1 yıl

Bankacı

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bankacılık mi yapiyodn millete

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      1 yıl

Hayır normal bankaciydim 😄

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bende eskiden öyleydim banka temsilcisi biz sirketten çalisiyorduk mesela ama bankadakiler kdr rahat değildik mesela en zor işler bizdeydi hatta bankaya müşteri gidince bizi arıyodular biz bilmiyoruz siz yapın diye

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      1 yıl

Hahah ben her yerdeydim hatta şube kapatıp açtım o kadar içindeydim

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yuhhhh

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Nyse abi sana başarılar

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      1 yıl

Sanada

Yorumla
  • LordofJungle
    LordofJungle Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Herhangibir arayışta bulunmamaktayım.

0
    0 Yorumla
  • imbackbitchezzz
    imbackbitchezzz Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Evet, hem de hepsi :D

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl

Evet arayanlar var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadın para ya erkek güzelliği bakmalı fıtratta bu var

0
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    1 yıl

Böyle bir şey asla istemem Yan cebime koy

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.

hiç yapmadım yapmam bunu

0
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

son zamanlarda ariyolar galiba

0
    0 Yorumla
  • pumpkindessert
    pumpkindessert Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Karaktere bağlı bu arayabilirler

0
    0 Yorumla
  • gokallpz
    gokallpz Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Valla umurumda değil para

0
    0 Yorumla
  • Mutsuzluğunnotası
    Mutsuzluğunnotası Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ararlar bencede

0
    0 Yorumla
  • vDuhe
    vDuhe Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Paralı kayınpeder arar

0
    0 Yorumla
  • unknowBuğra
    unknowBuğra Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Babası zengin olsun yeter

0
    0 Yorumla
  • Işıldayanmahoçı
    Işıldayanmahoçı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Nerde öyle kadın yokki bitti

0
    0 Yorumla
  • NoShow
    NoShow Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı.

Hayatım boyunca aramadım aramam da.

0
    0 Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı.

Ben aramam kadın olsun

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Eeee tabi parasızı babası sevsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Cinsellik daha çok ararlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Evet. Bulmam yakındır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Onlar zengin kayınpederin peşinde bence.

0
    0 Yorumla
  • Çimenx
    Çimenx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Var mı zengin tanıdık :D

0
    0 Yorumla
  • KüskünAyıcık
    KüskünAyıcık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Siz arıyonuz ya

0
    6 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • KüskünAyıcık
      KüskünAyıcık
      1 yıl

Bizde ararız o zaman ama ben aramam bana ters. Kişilik karakter önde gelir

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Siz erkeksinz evin sorumluluğu size ait

Yorumla
    • KüskünAyıcık
      KüskünAyıcık
      1 yıl

Senin sorudaki paradan kasıt geçinecek kadar para değil Ali Ağaoğlu, acun gibi ultra zengin paracı arıyorsunuz

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ya bi git Allah aşkına ya bilip bilmeden konuşuyorsun

Yorumla
    • KüskünAyıcık
      KüskünAyıcık
      1 yıl

Sana demedim genel olarak dedim. Soru bu şekilde sorulmuş

Yorumla
  • MertDark99
    MertDark99 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

kuzenim arıyordu ve buldu öyle birini :ddd

0
    4 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bende zengin arıyorum bulabilir miyim

Yorumla
    • MertDark99
      MertDark99
      1 yıl

bilemem onu ama sırf zengin diye biriyle evlenirsen kötü şeyler yaşama olasılığında yüksek. zengin ama manevi değerleri, karakteri olmayan birinin seni aldatma olasılığı yüksek.

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ona zaten bakıyorum da işte yok maalesef

Yorumla
    • MertDark99
      MertDark99
      1 yıl

bu sebepten zengin biri olmaktan çekiniyorum. acaba o kadın benimle param olduğu için mi evlenecek yoksa beni ben olduğum için mi sevecek diye içim şüphede kalır. zengin olsam yüksek ihtimalle evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yaparım :dd

Yorumla
  • ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı
    ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    1 yıl

O paralı kadın sen misin 😅😅

0
    4 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Olamaz mıyım

Yorumla
    • ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı
      ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı
      1 yıl

İyi yarın 5 çayına bekliyorum 😅

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Yoğ yaw

Yorumla
    • ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı
      ʏıᴋıᴋʟᴀʀ_ᴋʀᴀʟı
      1 yıl

Amannnn

Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Ararlar tabi

0
    6 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Sen konuşma

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Karşı gelme bana yerim seni

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      1 yıl

Meyve yiyorduk en son sıra nasıl bana geldi

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Utandin mi şapsal şey

Yorumla
    • Aristokratımsı
      Aristokratımsı
      1 yıl

Utanırım hemen yapma öyle ani hareketler

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

💘💘💘💘💘💘

Yorumla
  • KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Arayan var

0
    0 Yorumla
  • Sözlerin_prensesi
    Sözlerin_prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Artık öyle zaten 😂

0
    0 Yorumla
  • Zena24356
    Zena24356 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Onlar erkek değildir

0
    0 Yorumla
  • Mücahit_imam
    Mücahit_imam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

Denk geldiyse yok demez

0
    0 Yorumla
  • Wantutriforooo
    Wantutriforooo Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Ararlar

0
    0 Yorumla
  • aytenliikadin
    aytenliikadin Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Yani evet

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.

arar bence

0
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Arar evet

0
    0 Yorumla
  • Kulanıcı78
    Kulanıcı78 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Qh bi bulabilsek

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.

bilmem ben aramam

0
    0 Yorumla
  • yasamakdortnal
    yasamakdortnal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Arar.

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Ben arıyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Arar tabi

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler de paralı kadın arar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Paralı erkek isteyen kadınlar? 19 cevap verildi
Kadın parasıyla geçinen erkekler? 11 cevap verildi
Erkekler de parası çok olan kadınlara tav olur mu? 38 cevap verildi
Parası için erkekle beraber olan kadınlar? 16 cevap verildi
Erkekler kızı para konusunda dener mi? 10 cevap verildi
Erkekler paraya bakan kadınları sever? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨