Baskın bir karaktere sahibim ancak bu illa benim dediğim olacak beni dinleyeceksiniz diyen biri asla değilim. Karşımdaki insanları dinlerim anlamaya çalışırım hep çözüm odaklı ilerliyorum
Ailedeki en sağduyulu, insanım diyebilirim, duygusal olduğum kadar tam bir mantık insanıyım, duygusal zekam iyi bu konuda kardeşim dahi "abla nasıl tepki veremedin, ben olsam olay çıkarırdım"der ben sakinim herkesle muhatap olmuyorum silip geçiyorum. Kendi halinde biriyim. ✨
Hayır bir iki kere denedim ama başaramadım. Ben sessizce kendi hayatını yaşayan biriyim. Ne diğerlerine emir verebilirim, ne manipüle edip baskı kurabilirim. Bana ihtiyacı olana gider konuşurum, çözüm sunarım yapsa da uğraşmam yapmasa da. Kimsenin süper kahramanı değiliz sonuçta
Hayatım boyunca genelde hiç baskın karakter olmayı ya da birilerinin üzerinde baskı kurmaya çalışmadım içimden geldiği gibi davranmayı sevdim ve Bu doğrultuda hareket ettim
Hiçbir zaman öyle bir derdim olmadı baskın karakter olmaya çalışanlarla hiç anlaşamam en sevmediğim insan tipi herkes önce insan olsun öyle gelsin yanıma.
Allah dilediğini aziz dilediğini zelil eder. Elhamdulillah bizde Allahın rızasını araynlardan olduğumuz için bir ağırlık bir akıl vermiş. O yüzden genelde ortamda baskın olmak zorundayım çünkü günümüzde çok cahil insan var. Doğrusunu bildiğim şeyin yanlış muhabbeti dönüyorsa veya eksik ya da söylenmesi gereken bir şey söylenmiyorsa dahil olurum olaya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Baskın bir karaktere sahibim ancak bu illa benim dediğim olacak beni dinleyeceksiniz diyen biri asla değilim. Karşımdaki insanları dinlerim anlamaya çalışırım hep çözüm odaklı ilerliyorum
Hayır baskın karakter değilim ama zaten kalabalık ortam insanı da değilimdir. tek ve yalnız kalmayı takılmayı tercih ederim genellikle.
Arkadaş ortamında evet, iş ortamında patrondan sonra ben.
Ben kamuflaj karakterim daha çok.. Baskın karakterim er geç anlaşılır evet.
Hayır. Genelde herkesi dinleyen ve gözlemleyen analiz yapan sessiz kişi olurum.
Sorular bugün çok tanıdık geliyor.
Kardeşlerimin en küçüğü ve en baskınıyım, şirket ortağım olmasına rağmen tek imza yetkilisiyim.
Arkadaş ortamlarında ise öngörülerime ve tecrübelerime saygı duyulduğu için genel olarak baskın karakterim diyebilirim.
Bu aralar herkes aynı şeyleri hissediyor sanırım.
Yok. Birbirini tekrar eden sorular gibi değil, okuduğumda kendimden bir şeyler bulmak manasında.
Bugün senin ruh haline çalışıyoruz o halde 😄
Minnettarım :D Hiç yormuyorsun.
Ailedeki en sağduyulu, insanım diyebilirim, duygusal olduğum kadar tam bir mantık insanıyım, duygusal zekam iyi bu konuda kardeşim dahi "abla nasıl tepki veremedin, ben olsam olay çıkarırdım"der ben sakinim herkesle muhatap olmuyorum silip geçiyorum. Kendi halinde biriyim. ✨
Hayır bir iki kere denedim ama başaramadım. Ben sessizce kendi hayatını yaşayan biriyim. Ne diğerlerine emir verebilirim, ne manipüle edip baskı kurabilirim. Bana ihtiyacı olana gider konuşurum, çözüm sunarım yapsa da uğraşmam yapmasa da. Kimsenin süper kahramanı değiliz sonuçta
Hayatım boyunca genelde hiç baskın karakter olmayı ya da birilerinin üzerinde baskı kurmaya çalışmadım içimden geldiği gibi davranmayı sevdim ve Bu doğrultuda hareket ettim
Hiçbir zaman öyle bir derdim olmadı baskın karakter olmaya çalışanlarla hiç anlaşamam en sevmediğim insan tipi herkes önce insan olsun öyle gelsin yanıma.
Genelde evet , heryerde benim . borum öter 😝🙃
Aslan olmak boyle bisi sanirim 😎😎
Değilim hayır, mantık çerçevesinde konuşur, davranırım ya da eğlenirim
Baskın değil ben dağılımdan yanayım herkesin farklı bir özelliği vardır
Ben uyumlu olanım. Herkes için iyisi olsun isteyen
Bazen parlıyorum ama ertesi gün patlıyorum iyi değil değil 😂
Değilimdir. İkili ilişkilerde sevgililerimden baskınım
Lider ruhum var evet.
Genel olarak ben olurum oglak burcu 😁😁
Dursanız mı artık 🙄
Genelde evet
Aksine sessiz uysal gozlemciyimdir
Hayır, dikkat çekmeyi sevmem
Ortamdan ortama değişiyor
Analiz eden ve dinleyen oluyorum.
Ben daha çok sessiz kalan taraftayım
Genellikle evet
Evet en baskın karakter benim
İş komikliğe gelince evet
Benin dir para varsa her şey var👏
Öyle bir niyetim olmuyor
Ordan bakınca nasıl duruyorum?
Bilmem, buradan bakınca belli olmuyor pek.
Allah dilediğini aziz dilediğini zelil eder. Elhamdulillah bizde Allahın rızasını araynlardan olduğumuz için bir ağırlık bir akıl vermiş. O yüzden genelde ortamda baskın olmak zorundayım çünkü günümüzde çok cahil insan var. Doğrusunu bildiğim şeyin yanlış muhabbeti dönüyorsa veya eksik ya da söylenmesi gereken bir şey söylenmiyorsa dahil olurum olaya.
Ağırlığımı koyduğumda terazi kırılır.
mutlaka :D
Duruma göre..
Hayır.
Yok değilim
Hayır
Garip karakterim
Evet ve hep öyle kalacak
degilim
Ben deglm
Değilim
Genelde