Kişilik & Karakter Erkeğin kızda sevdiği şeyler nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kişisel görüşünüz olsun genelleme değil Her biriniz kızda ne arar beyler 🙂 Erkeğin kızda sevdiği şeyler nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. olgun kadın olması. 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok açık dekolteli giyinmesi, kibirli olması, ben merkezci olması, özür dilemeyi bilmemesi, çok trip atması 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bunları mi seversin Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Hmm soruyu tam tersi anlamışım bunlar sevmediklerim Yorumla Soran 1 yıl Ben de öyle düşünmüştüm olamaz yani 😅 Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Evet olamaz 🤣 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. fizik giyim samimiyet ilgi bakım değer görmek ortak zevkler libidosunun yüksek olması saygı anlayış vs 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. öncelikle kişilik olmalı yani dürüst güvenilir iyi niyetli sonra neşeli eğlenceli olmalı 0 0 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişiden, kişiye değişir. Ben ego ve kibir sevmen. Sadelik den yanayım. 🤷 0 0 Yorumla
yarennmn Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl dogal olmamız ve gülüsümüzün güzel olması bence küfür kullanmamamız vs 0 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Mesela ben sevgi saygı sadakat hoş görü ararim 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Anlayış 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Meme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Guzel soru😊. 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kizin k3ndini sevmesi begenmesini cok cekici buluyorum sadece kendini disariya umursamaz olmasi cekici g3liyo Yorumla Soran 1 yıl Senin beğenmediğin bir dış görünüşe sahip olup o beğense de mi bu durumu seversin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamda boyle cok cirkin derecede kiz pek yok. bindebir nadir kzlarin cogu guzel begenmedigim bi kiz bile olsa bu sekilde. gprunce bisey oluyo nasil oluyosa kiz guzel gelmeye basliyo demekki kizlarda ego fena cekici duruyo Yorumla Soran 1 yıl Haklısın aslında ilk bakışta hiç beğenmediğim erkeği de zamanla daha çok görünce bir şekilde çekici gelmeye başlıyor Bende de aynı durum var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen😀 Yorumla Soran 1 yıl Evet 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
olgun kadın olması.
Çok açık dekolteli giyinmesi, kibirli olması, ben merkezci olması, özür dilemeyi bilmemesi, çok trip atması
Bunları mi seversin
Hmm soruyu tam tersi anlamışım bunlar sevmediklerim
Ben de öyle düşünmüştüm olamaz yani 😅
Evet olamaz 🤣
fizik giyim samimiyet ilgi bakım değer görmek ortak zevkler libidosunun yüksek olması saygı anlayış vs
öncelikle kişilik olmalı yani dürüst güvenilir iyi niyetli sonra neşeli eğlenceli olmalı
Kişiden, kişiye değişir. Ben ego ve kibir sevmen. Sadelik den yanayım. 🤷
Dolgun göğüsler, güzel bakımlı ayaklar, yüksek libido
dogal olmamız ve gülüsümüzün güzel olması bence küfür kullanmamamız vs
Mesela ben sevgi saygı sadakat hoş görü ararim
Arzulara göre fiziksel özellikler
karakter
Anlayış
Meme
Sadece sadakat
Guzel soru😊.
Ben kizin k3ndini sevmesi begenmesini cok cekici buluyorum sadece kendini disariya umursamaz olmasi cekici g3liyo
Senin beğenmediğin bir dış görünüşe sahip olup o beğense de mi bu durumu seversin
Tamda boyle cok cirkin derecede kiz pek yok. bindebir nadir kzlarin cogu guzel begenmedigim bi kiz bile olsa bu sekilde. gprunce bisey oluyo nasil oluyosa kiz guzel gelmeye basliyo demekki kizlarda ego fena cekici duruyo
Haklısın aslında ilk bakışta hiç beğenmediğim erkeği de zamanla daha çok görünce bir şekilde çekici gelmeye başlıyor
Bende de aynı durum var
Aynen😀
Evet 😄