Madem aynısını yapacaksın niye eleştiriyorsun demezler mi insana?
1 ay
Madem aynısını yapacaksın niye eleştiriyorsun demezler mi insana?
Yorumları okuyum diye geldim ama tehlikeli kaçıyorum ben zenciler kol geziyor
zenciyi kınayan kadın hala burada, eic için teşekkür edip kaçıyorum, hatta sen de kaç 😜
😂
Çsc için teşekkür ederim Bi'Bot 😊
Eskiden eleştirdiğim ne varsa hepsini yapacağım 😂 inat değil mi!
Cevap
29Cevap
Evet kınadığını yaşamadan ölmüyorsun zira kimsenin içine düştüğü durumu bilmeden eleştirmek aşağı görmek yargılamak bizlerin işi olmamalı ama maalesef hepimiz de bu yanlışı zaman zaman cahillik ederek yapıyoruz
Başıma gelen durumlarda evet ve aaa aslında kadın/ adam haklıymış oluyorum. Hani eleştirdiğimde aklıma geliyor😄
Eleştiriyorsam yapmam, yapacaksam eleştirmeden yaparım..
Evet elbette. Ağlayıp sızlayanları eleştiriyorum genelde
Bazen koşa koşa yapıyorum hem de
Hayır olmuyor ama geçmişte yapmışımdır
Oluyor illaki. Ama normal bir zamanda olmuyor anormal bir zamanda oluyor. Karşınızdaki bizi öyle bir tahrik ediyor ki her şeyi yapmamız için ondan sonra ağzıma geleni sayıyorum. Durduramıyorum kendimi. Aslında hiç öyle bir insan değilim ama ipler koptuğu zaman ben de kendimi tanıyamaz oluyorum. Ama hiç yalan söylediğimi yanlış bir şey söyledim zannetmiyorum çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ben olanı olduğu gibi söylüyorum hiç lafım da çekmiyorum. Hatta bunun karşısında ortaya belgeleri bile sunarım. Şununla şunu yaptın, bunlar bunu yaptın, şöyle yaptın, böyle yaptın diye. Yapılanı, yapanı ve yaptığımı asla unutmam. Sadece yaptığım iyilikten bahsetmem. Onu da çok zorda kalırsa almam gereken bir şey varsa öyle bahsederim.
Elbete yaptığım oldu mesela diyordum ki bir erkek için soğukta bekleyen kızlar enayidir cart curt diyordum hayat beni çok garip tarafa çekti ben bekledim normalde çekip gitmişliğim var bunu mu beklicem diye ama bundan sonra büyük konuşmicam.
Yaptığım şeyi eleştirmem, yapmıyorsam da eleştirmem. Empati yapamasam bile saygı duymaya çalışırım, sınırları çok asmadiysa. Mesela pedofi, ensest vs bu sapıklıklara da saygı duyacak halimiz yok.
hatırlamıom yapmış olabilirim insanlık hali dediğimi yap yaptığımı yapma gibi bişi var ondan işte asdfasd
Eleştiri demiyelim de asla yapmam dediğimi aslanlar gibi itinayla yapıyorum
Çünkü menfaatçi ve primciler var o yüzden demek ki. Pek bilemiyorum yaptığım oldu mu hiç 😏
Ben yapabilirim ama başkaları yapamaz yoksa eleştiririm 😂
Evet ya birinğ kınayımca yapıyor ğnsan kınamsmak lazım eleştirmemek lazım ama yapıyoruz işte
bazi hareketlerin yapilmasi degil zamanlamasi problemdir.
Yapmıştım ama bunu yaparken ettiğimi bulduğumu farkedip bir daha yapmadım.
Eleştirmekte bir nevi kınamak gibi e başımıza geldi tabiki
Büyük konuşmamak lazım ama yinede yapmamaya dikkat ederim
Bu zencilerle nasıl sevişiyorlar ya demiştim zamanında. Bil bakalım ne oldu sonra :)
Türkan Şoraya hastayım ya örnek aliyom kadını
Oluyor maalesef. Asla dememek şart.
Evet bazen oluyor maalesef
Önce iğneyi kendime batiririm...
Oluyor. Buna olmuyor diyen yalan söyler.
Büyük bir zevkle 🤭✌️
Hayır olmuyor.
Eleştirdiğin şey başına gelir
Kızlar yapar genelde
Evet
Olmuştur
Hayir.
Hayır yapmam
Ah önceleri oluyordu 🤦
Yapmışımdır.
Hayır yapmam
bazen elde olmasa da oluyor tabi.