Kişilik & Karakter Ağzı iyi laf yapan insan nasıl olunur? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ağzı iyi laf yapan insan nasıl olunur? Hazır cevap nasıl olunur? Ağzı iyi laf yapan insan nasıl olunur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. bence hazır cevap olarak. 0 0 Yorumla
Kova1988 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sonradan edinilen bir özellik degil Analitik zeka😉 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. İyi laf yapıyor efendi biriyse olur ama lafla peynir gemisini yürüten tipte kaç efendi degilse 0 0 Yorumla
Kaanbm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bol kitap okuyarak oradaki diyaloglardan bir şeyler çıkarabilirsin. Zaten kimse kitap okumadığı için senin kitaptan alıntı yaptığını ayıkmazlar. 0 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl İkna kabiliyeti yüksek olan kendini çok iyi tarif eden biri olman gerekiyor 0 4 Yorumla isimsizdiss 1 yıl Bununla alakalı kitaplar var okusam işe yarar mı Yorumla Serkozican34 1 yıl Neden böyle bir şey istiyorsun ki Yorumla isimsizdiss 1 yıl Toplum içinde sessizim sohbet etme kabiliyetim yok Yorumla Serkozican34 1 yıl Boş ver sessiz olmak en iyisidir Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Ucu açık cevaplar vererek ve iyi doğru sorular sorup konuyu istediği noktaya getirerek 0 0 Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Zeka ve bilgi kelime birikimi birikimi 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu Ben ama iyi bir şey değil 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. Bilğili olman lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence hazır cevap olarak.
Sonradan edinilen bir özellik degil Analitik zeka😉
İyi laf yapıyor efendi biriyse olur ama lafla peynir gemisini yürüten tipte kaç efendi degilse
Bol kitap okuyarak oradaki diyaloglardan bir şeyler çıkarabilirsin. Zaten kimse kitap okumadığı için senin kitaptan alıntı yaptığını ayıkmazlar.
İkna kabiliyeti yüksek olan kendini çok iyi tarif eden biri olman gerekiyor
Bununla alakalı kitaplar var okusam işe yarar mı
Neden böyle bir şey istiyorsun ki
Toplum içinde sessizim sohbet etme kabiliyetim yok
Boş ver sessiz olmak en iyisidir
Ucu açık cevaplar vererek ve iyi doğru sorular sorup konuyu istediği noktaya getirerek
Zeka ve bilgi kelime birikimi birikimi
Bu Ben ama iyi bir şey değil
Olunmaz bu bir yetodur
Bilğili olman lazım