Günaydın, kahve benden mutlu mesala ben takıntılı biriyimdir bazen tek kelimeye takılırım mesala günler sürer beynimi kemirir ama bazende dünya umrumda olmaz sizler nasılsınız?
Evet, bazı konularda takıntılıyım. Misal veriyorum kendimde düzeltmem gereken bir şeyler varsa yahut başladığım bir iş varsa, bitirmeden diğer tarafa odaklanamam. Daha açacak olursak, bir kıyafet beğenmişimdir o kıyafetin bana yakışacağı zamana kadar almam zayıflar öyle alırım.
Takıntılı bir insan olduğum söylenemez her şeyi gerektiği kadar takarım, olumsuz bir durum yaşadığımda bu durumun ne kadar kötü ve ne kadar uzun süre devam edeceğini düşünürüm eğer bu durum beni gelecekte de etkilemeye devam etmiyecekse takıntı haline getirmem ancak etkilemeye devam edicekse durumu düzeltmek için elimden geleni yapmaya gayret eder ve zihnimde kalabalık bi yer edinmeden yaşamasına izin veririm, aksi taktirde hayattan alacağım zevkin düşmesine sebep olur ki böyle bi şey yaşamayı istemem
Ben takıntı ustasıyım 😂 değilim desem yalan olur hele bir olay bir kişi bir mevzuya kafam takıldı ise illa Bir şey yapmam gerekiyor. Ama sorun olan şeyi o kişiye söylerim ama o kişi de dinleyip anlamak yerine başka davranıyor ise o zaman daha çok takıyorum taka taka saç kalmadı 🥺😂