Nerede kaldı gelecek adına verilen her vaat. Nerede kaleme işlenen bu icraat ve itikat? Ben damarda gezeduran bi' toprağım. Ve farkım; yerde canımı acıtan her bi' dikene itirazım.

Nerede kaldı gelecek adına verilen her vaat. Nerede kaleme işlenen bu icraat ve itikat? Ben damarda gezeduran bi' toprağım. Ve farkım; yerde canımı acıtan her bi' dikene itirazım.

Çok yakınım değilse ve başkası haksızlık görüyorsa karışmam. Çünkü günün sonunda onlar iyi , ben kötü olurum. Bunun örneğini birçok defa gördüğüm için bana ne derim. Kendime edildiyse de unutmam. Kolay kin tutan biri değilim ama unutmam. Her fırsatta suratına çarpar dururum.
Aslında en mantıklısı
Haksızlığa itiraz etmek benim için aslında bir zorunluluk gibi. Adalet duygum çok yüksek, bu yüzden ortada bir haksızlık varsa susmak bana ağır gelir. Bazıları yanlış gördüğü bir şeye göz yumar, sessiz kalır, belki ortamı bozmak istemez; ama bana göre, eğer bir haksızlığa ses çıkarmazsam, o haksızlığın bir parçası olmuş gibi hissederim. İtiraz etmek bazen sonuç getirmeyebilir, hatta ters tepebilir; ama içim rahat olur. En azından haksızlığa karşı dik durduğumu bilirim.
Yine de, birini kırmamak, yanlış anlaşılmamak için de özen gösteririm; çünkü haksızlığa karşı gelirken bile üslup önemlidir bence
.
Şöyle söyleyeyim reisim haksızlığa uğrayan bunu hak etmişse parmağımı bile oynatmıyorum. Aylarca yıllarca milletin hakkına gir ondan sonra ufacık bir sorun da ay ben haksızlığa uğradım vallahi üstüne bir bidon benzin de ben dökerim
Benim ayarım bozuk biraz haksızlık edildiğinde sinirlerim tepeme geliyor. Bana değil yanımda yapılan bir haksızlık ya da karaktersizlik olunca da aynıyım kavga ve gürültüden uzak durmak zor bu insanlar böyleyken...
Cevap
25Cevap
Bana yapılsın ya da yapılmasın elimden geldiğince haksızlığa itiraz ediyorum..
Haksızlık karşısında itirazla kalmıyorum ben çirkefleşiyorum...
Evet haksızlığa karşı her zaman itiraz ediyorum tabi ki de
En güzeli
Evet haksızlıklara karşı itiraz edip mücadele ediyorum
Her zaman haksızlık söz konusu olduğu zaman haksızlığa uğrayan tarafsam bedelini ödetirim sevdiğim değerli insanları da savunurum.
Olması gereken bu değil mi zaten. Her zaman her durumda haksızlığa tepki gösterebilmek lazım. Ben elimden geldiğince yapıyorum bunu.
Kendim uğrarsam ses çıkarmıyorum kolay kolay. Ama bir başkası için olay çıkarabilirim.
Söz konusu kim olursa olsun itiraz eder savunurum tabi bazen lafta kalmıyo bu bi çirkeflikte oluyo🤦♀️😂
Ben bir zaman, en sevmediğim insanın bile yaşadığı haksızlığa sessiz kalamamış biriyim. Haksızlık bu hayatta en tahammül edemedeğim şeydir.
Her zaman, her yerde, her koşulda hem de😄
Söylenmeye cesaret edilemeyeni söylemek, gerçeklere vurgu yapmak benim için yaşam biçimi..
Bu konuda çok güçlü olduğumu düşünüyorum söz konusu haksızlık olunca içimden canavar bile çıkabilir duruma göre/
Duruma göre susduğumda oldu... konuşruğumda... Allah yardimcimiz olsun, yerine göre doğru davranmamizi nasip etsin
Evet haksızlık karşında susmam ve haksızlık görürsem de karsısında dururum ben veya başkası farketmez.
Etmek istiyorum ama her şey ortaya çıkar o yüzden susuyorum çünkü susmak zorundayım çünkü ben herşeyi dersem olan bana olur
Her fırsatta bu kokuşmuş düzene itirazım da var isyanımda
Bazı konularda evet ama bazı konularda hayır.
Karşımdaki insanın ne kadar ileri gidebileceğini görmek istediğimde konu hakkında ağzımı açmam zaten haksızlık yapan belasını bulur er ya da geç benim bir şey yapmama gerek yok.
Sevmediğim insanlara dahi haksızlık yapılmasına müsaade etmem.
Edebiliyorum hatta son zamanlar daha bi çirkefleştim galiba
Çok bağırmam ama sesimi çıkarırım. Baktım bir anlamı yok, kimsenin önemsediği veya dikkate aldığı yok bir daha o caddeden geçmez, o yere konuk olmam.
Elbet bir gün hesabı sorulur. Yazıyoruz, bizi buluyorlar. Yazıyoruz, göz hapsine alıyorlar. Susturmak ve haklı manipüle etmek istiyorlar ama yemezler. Konuşacağız ve hesap soracağız.
Merhabalar Beyefendi
Haksızlığa karşı tabiki de tavrımı koymaktayım , çünkü bugün bana yapılan yarın çevremdeki insanlara yapılabilir.
Şimdi herkes "evet haksızlığa gelemem" diye atar tutar. Lan 22 senedir AKP nasıl iktidarda o zaman? Bu kadar adalet savaşçısı varken?
Ben tepki göstersem ne oluyor ki. Herkes haksızlık karşısında sessiz kaldıktan sonra. Çoğunluk böyle olunca da ülkemiz bir yere varamıyor.
En sevdiğim iş kim ya da hangi mevkide olduğu önemli değil benim burcum adaleti temsil ediyor adil bir hayat tek hedefim.
Bilerek haksızlık edenin kendisi daima haksızdır
Bazen susmak zorunda kaliyorsun. Çünkü konussanda degistirecek gücün yok.
çok takılmıyorum artık güçsüz her zaman güçsüz ne yaparsan yap
Karşı çıkıyoruz ama sesimiz çıkmıyor. Hatta herkesin dilinde "Silivri soğuktur" lafı var.
Evet ama ne desek de boş zaten biz hep en sonunda haksızız diyorum sonra Ceza gibi
Bu yüzden başıma iş açtığım çok olmuştur.
Ederim bazen ama çoğunlukla yorğun hissediyorum konuşmak ve kendimi açıklamak çok yorucu geliyor
Ediyorum bazen sonunda pişman olsam da
O mantıkla ediyorum zaten
ediyorumda ama haksiz ben cikiyom bu kezde xd
sjsjsj evet
Evet ederim fazlasıyla..
İtiraz. Eddim.
Bu kadar çabuk olmasına hazırlıksız yakalandım.
Evet artık ediyorum...
Sonuna kadr sesimi çıkartıyorum
Etsen ne olacak? Faydası yok.
Hakkım olanı alırım bana ait olan önünde sonunda bana gelir hakkımı kimseye yedirmiyorum
Çık dışarı diye odadan kovulsam da hakkımı arıyorum. Çünkü doğru bildiğim bu.
Hakkım olanın verilmediği bi ortamda 5 dk durmuyorum zaten bulunduğum yeri terkediyorum
Zaten dün gece rüyamda eski sevgilimi gördüm günüm berbat geçiyor. Modumsuzum bugün soru da tuz biber oldu 😂😂
Allah Allah da kulları kul değil 😂
Ederim kesinlikle susmam.
Serdar ortaç -Haksızlık
Çok işyeri değiştirdim..
Saldım
Kim olursa olsun hep haklıyı savundum
Ederim yoksa içime dert olur.
Ederim o yüzden sevmezler beni..
Hem de bangır bangır.
cam sıkacak kadar hak ararım
Evet itiraz ediyorum..
İtiraz ederim de işe yaramıyor genelde
Sonuna kadar itiraz eder, hakkımı ararım.
Evet
Her zaman etdim
Ederim
Sonuna kadar hem de
Haklsızlığa karşı susmam
Evet ediyorum
Evet ediyorum.
Evet
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?