Kişilik & Karakter Kış aylarını seviyor musunuz? Meltemzlfkr23 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geceler çok uzun geliyor bana birde saatler değiştiği için geçmiyor vakit. Turkiyede saatlerin değişmemesi çok güzel çabucak geçiyor gunler benim icin tabi tam istediğim gibi 😃 Güncellemeler1 yıl ❄️❄️ Kış aylarını seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. ben hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Kitap okumayı çok seviyorum kar yağarken gadası 0 0 Yorumla
PassionForProfession Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Saati uygulaması sağ olsun sevmiyorum.Karanlıkta işe gidiyor karanlıkta dönüyorum 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben hiç sevmiyorum
Kitap okumayı çok seviyorum kar yağarken gadası
Saati uygulaması sağ olsun sevmiyorum.
Karanlıkta işe gidiyor karanlıkta dönüyorum
Evet kış en sevdiğim ay.❄️⛄
Severiz
Sevmem ben
severim
Seviyorum evet.