Zor gün dostlarınızı iyi günde hatırlamak istemediğiniz, soğuduğunuz oluyor mu?

Zor gün dostlarınızı iyi günde hatırlamak istemediğiniz, soğuduğunuz oluyor mu?
Tam tersi kötü gün dostun daha çok kıymetli olur yillar gecsede yüzünde hep tebessüm oluşturur iyi gün dostunu ben napiyim kötü günümde göremedikten sonra
@Kaçak0806 teşekkür ederim gülüm sağolasın sen güzel baktığın için öyledir o ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde de yanımda olmasın.. İyi günde yoldan geçen herhangi biri de yanımda olur destek olur.. Önemli olan kötü günümde yanımda hissetmektir.. Evet sonrasında acı versede dostlarınız yanınızda olduğu için zor olsada kolay gibi gelir.. Ama o kötü günün acısı içinden hiç çıkmaz..
Çok doğru tespit etmişsin bu psikolojidede böyle
Yok hep dostum olur onlar senin gibi 😎
Cevap
11Cevap
kötü günde yanımda olmayan kişiyi de silerim.
Bu karaktersizlik olmaz mı? Kötü gün dostlarının nadir olduğu günümüzde, düştüğühde seni kaldıran, hüzne gark olduğunda omzunu sakınmayan insanları; refaha çıkınca, huzuru bulunca, mutlu olunca hatırlamak istememek, soğumak ne derece doğru olur?
Kötü günden dolayı değil de iyi görünüp aslında kötülük etmiş olanlarla arama mesafe koydum
Hayır tam tersi kötü gün dostuna asla mesafe koymam.
Tam tersi her zaman hayatımda olur ve en değerli kişi olur benim için
Bununla alakalı bir laf var kör gözü açılınca önce bastonunu artmış /
Kötü günde olmayan dostlar için mesafeyi koymaya bile gerek yok çünkü değmezler anlamazlar 😉😔
Var kardesim görüştüklerim ama nadir çok değil eskisi gibi yok ama sağlam dostlarım var görüşürüm iyi günde kötü günde yanımda olan az ve öz insan olsun yeterlidir 🙏
Evet hemşom benim sende az öz sağlam dostlar varsa gerisi boş ver bura hariç 🙏
Dost ise iyi günde de kötü günde de yanımda olduysa illaki yapılanların konusu geçecek. Belki bir anı olarak belki bir hatırlatma gereği olarak.
Hayır olmazdım olmuyorum da daha sıkı bağlarımız oluştu
Elbette hayır tam tersi o dostu hiç bırakmam iyi gün dostunu ne yapıyım ben
Hayatımda bir tek kişi ile dostum dediğim bir insanla yollarımı ayırdım buna hala üzülüyorum.
Hayır öyle saçma şey olamaz aksine o gün benimle durduğu için o günü daha güzel hatırlarım
Kötü günde kalan dostlar bize o günleri hatırlatmazlar.
Bir tane var oda 8 yıldır etmediyse bundan sonrada edeceğini düşünmüyorum.
Ogün yanımdaysa 4 elle sarılırım tam tersine
Canımın ciğeri olur 😀
Ben direk silerim ne diye uğraşacam 😂
Sen söyle sana mesafeli olim mi. 🤣
Olcam. 😏
Kırılmayacak. 🤣
Aha kırıldı bile ulan ya seninle atışamıyorum 🤣🤣🤣🤣
Resmen nankörlük olur bu
Tam tersi hep varlığımı hissettirirdim..
Ben mesafeliyim bea..
Hmm yani evet doğrudur
Yok olmam
Hayır daha çok sarılırım
Hayır olmuyor
Evet
Duruma göre değişir
Hayır olmam
belkide evet
Evet olurum
Mesafe iyidir
Hayır