Bak güzel kadın hep gökkuşağı göremezsinKara bulutlarda sarabilir bazen etrafını, bazen sert fırtınalara da kapılabilirsin, Gerçek şu ki her şeye rağmen yoluna devam etmelisin. Bak güzel kadın hüzünlü zamanlar herkese mahsustur, Sen bir çiceksin ama her toprakta yaşayamazsın, Kimseye kaderini seçme şansı verilmedi, O yüzden geçmişin kastı bu günlere inattır. Bak güzel kadın zordur ama dertlerden ders çıkarmalıyız, Ne oldu ne bitti demek çok anlamsız, Karalanmış çok sayfamız var yırtmalıyız, Ve hükümlü sevdaların aksine aklanmalıyız.🎈
💝Allah var - Buda gececek, Allah yeri geldiğinde tevvekül, yeri geldiğinde sabirli ve yeri geldiğinde değisimi fark etmek gerek ve azimli olup değişmek gerek.💪
Bir gün gideceğim ve benimle birlikte gülüşlerim, hikayelerim, sessizliğim de gidecek. Sevinçlerim, üzüntülerim ve yarattığım tüm kargaşalar da benimle beraber gidecek...
Beni sevdiğini söylüyordu. Neyimi sevdiğini bilmiyor, ne diye sevdiğini anlamıyordum. Bu sevginin bir gün geçip gideceğine, biteceğine emindim. Üstelik evvelce bilmediğim bir 75 şeyin eksikliğini duymazken; şimdi birinin, bir erkeğin beni seviyor olduğu fikriyle tanışmıştım. O erkek beni sevmekten vazgeçtiğinde yaşayacağım kırıklık için üzülmeye pek erken başlamıştım.