Merhaba KScanlar nasılsınız? Duvar çizimleri, duman, mektup, resimler, fotoğraflar, kitaplar, teyp ve video kasetleri, cd, dvd, usbler, bulut sistemleri derken. Haberleşmenin türlü türlü çeşidiyle anıları oradan oraya taşıdık durduk. Çoğu yok oldu gitti bu akla gelen gelmeyen sistemlerin.
Fakat hepsinin birleşimi bütünü ve kolaylıklarını telefonlarda daha fazla anı taşıyoruz.
Peki anılarınızı nasıl saklıyorsunuz, telefonda tuttuğunuz ve neden sakladığımızı bile bilmediğimiz binlerce şeyleri vakti gelince siliyoruz. Gerçek anı sayılacak kalanları tutuyoruz.
Bugün hala fotoğraf ve metin aldığımız fotoğraf ve çıktı alacağımız yazıcılar mevcutken anıları basılı olarak bile saklamak mümkünken telefonda veya yarın bir gün kaybolma ihmali yüksek programların hafızalarında tutuyoruz.
Anılarınızı nasıl nerede saklıyorsunuz?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
İyi bir hayat güzel anılarla yaşanılanlardır. Anılarınızı nasıl saklıyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhabalar Beyefendi
Yazarak saklmaktayım kendi otobiyografi kitabımı olusturmaktaym.
Ne güzel bir uğraş efem tebrik ederim. İleride bunu okuyacaklar için umarım buna layık ve güzel anılarla dolu bir biyografiniz olmuş ve olacaktır.
İnşallah güzel olur bende öyle düşünüyorum
Anılarm paramparça