yüzünü hiç görmediğiniz sesini hiç duymadığınız ama mesajlaştığınız birini hiç rüyanızda gördünüz mü?

yüzünü hiç görmediğiniz sesini hiç duymadığınız ama mesajlaştığınız birini hiç rüyanızda gördünüz mü?
Genelde yüzünü görmediğim birisini rüyalarımda hiçbir zaman görmedim yani tanıdığım veya bildiğim şekliyle söyleyeyim hiçbir zaman tanımadığım veya hayatım boyunca hiç karşılaşmadığım birisini görmedim
Bu imkansız. Beyin dışarıda, internette bir saniyelik bile olsa gördüğümüz her yüzü kaydeder hafızaya. Rüyamızda da bu yüzler içinden birilerini görürüz. Asla karşılaşmadığımız, görmediğimiz birini rüyada bulmamız bu yüzden imkansız
Görmüştüm, ah yıllar evveldi, hayatımın en tatlı ruyası olabilir (rüya değil de ruya demeyi seviyorum, ay bunu niye dediysem), uyanmak istememiştim o ruyadan😅
Ay ya ruya demişken de şu şarkıyı paylaşayım, niye daha evvel gelmediyse aklıma, nostaljik 🖤🤍ruhum yine kabardı, ah bence sualle de müsemma bir şarkı, keza verdiğim yanıtla da müsemma bir şarkı, o vakit
Ruyalar Gerçek Olsa diyoruz 😂
https://youtu.be/3oqfzOj_NOU?si=f0ikUZi6W3MjakAw
Yaaa teşekkür ederim☺🌺
Rica ederim
Cevap
18Cevap
Evet gördüm çok sevdiğim ama yüzünü hiç görmediğim kişiyi çok kez rüyamda gördüm ve rüyada kaldı...
:((sağlık olsun 🦋
İyi ki görmemişim 😄
Haa😂o zaman ne mutlu size bize hepimize üzüldüm bir an 😂🤦🏻♀️
Yook eskide mazide kalmış hikaye ne üzüleceğiz😂
😂🙏🏻
Hayır görmedim hiç. ünlüler olabilir ama onları da tv de akranda görüyoruz zaten
İlla bir yerlerde görmüşüzdür.
Hayır görmedim.. Görmek de istemem.. Ne işi var benim rüyamda.. 😅 Görecek daha güzel şeyler varken..
Şimdiye kadar hayır ama bundan sonra görmeyeceğimi bir garantisi yok. Hele işin ucunda sağlam bir İddaa varsa 😅😅
😂😂😂 umarım kazanırsınız rakip cok güçlü aman dikkat..
Sonra malefiz uyarmadı demeyin de.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂
Olsun😂👍🏻
Rüyamda tanıyamadığım çok kişi var aslında rüyadaki kişiler gerçek hayatta gördüğümüz kişilermiş ama ben bazen tanıyamıyorum.
Sanal ilişki yaşarken tabi yüzünü sesini duymazsan rüyanda bile anca mesajlaşırsın😌
Sanırım hayır, zaten bilimsel olarak hiç görmediğimiz bir yüzü görmek imkansızmış
Hayatımda hiç ama hiç tanımadığım birilerini bile rüyamda gördüm hatta çok gerçek gibiydi
Yüzünü görmediğim birisini rüyamda göremem, bilinçaltı öyle işlemiyor..
Böyle bir şey gören varsa peygamberliğini ilan etsin
Hayır ama bilinçaltı ile alakalıdır etkilemiştir sizi
Evet 😱😱😱 ve hatta konusmuslugum bile var 🤣
Keşke sorunun devamini okusaydim
🤦🏻♀️
Sorun değil🎈
Ah u rüyalar yok mu o rüyalar... :)
Hayır görmedim sanırım
Evet görmüştüm
Olabilir belki denk gelmiştir
Hayır beynin çok realist düşünüyor galiba.
gormustum
Böyle bişey mümkün değilmiş galiba
Gördüm
Hayir
Görmedim
hayır yaşamadım bunu
Evet gördüm
Görmedim
Hayır
Hiç sanmıyorum
Evet gördüm
Çok olmuştur.