Kişilik & Karakter 28 gü Karsı cinsin hangi hareketine tav olursunuz? Sarimsakli_pankek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Ya da hemcinsinizin ne önemi varsaa Karsı cinsin hangi hareketine tav olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 26 gü Sohbet kabiliyeti... böyle bir erkekle tanisan demek istediğimi anlar. Hem seviyeli yilişik değil hem çok kültürlü dinlemesini biliyor ben sussamda farkli konular açmasini beceriyor. Saygili. Benim fav davranis bu şu an. Ama bulmasi zor bence 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Merhametli olması ya mesela bir kediyi alıp sevmesi veya beslemesi gibi 1 0 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Merhaba,Merhametli kanaatkar ve fedakar olması lazım duygusal romantik olmalı ve samimi olmalı! 0 0 Yorumla
archiMadd Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 28 gü Zeki olması ve problem yaratmaktan çok çözüm odaklı olması. (Tabi fiziken de beğenmem lazım ) 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 26 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Memet beeeyy kasanın anahtarı ordamıııığğğ diye bağırınca düşüyom 1 1 Yorumla Celalsaglam 28 gü Tesadüfe bak bir tek ben çekici buluyorum sanmıştım 😊 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 150,6b cevap paylaştı. Olgun kadın olmasına 0 0 Yorumla
GÖKÇEDERELİ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 28 gü Ayt matte 40 da 38 yapan kıza tav olunur harbi diyorum 0 0 Yorumla
Kaotikkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 28 gü Merhamet. Çoğu davranışla bağlantılı. 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayvan sever olması 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Centilmen oluşuna 😍🥰 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana bakıp dudaklarını ısırması 0 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 691 cevap paylaştı. Karşı cins olsun yeter.. 0 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel hamsi tava yaparsa 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur olmadık her şeye atlamasina 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Merhametliyse, soğukanlıysa olurum 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu sıra hiçbir şeyine. 0 1 Yorumla ladycrazy 28 gü Offf beee😄 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Öz güvenli karı severiz 0 0 Yorumla
Newcityy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 28 gü Utangaç tatlı kızlar çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Bakımlı ve titiz olmasını 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 28 gü Süleemmmmeem 0 6 Yorumla Celalsaglam 28 gü Nolu süle kurbanete söyle bah 3 çocuk ev kira saat 4 söyle Yorumla GodOfWarAres 28 gü Yoook Yorumla Celalsaglam 28 gü Nedir bu inat bu öfke derdin ne yabancı söyle Yorumla Sarimsakli_pankek 28 gü @Celalsaglam niye her yoruma atlamışsın sinir bozucu Yorumla Celalsaglam 28 gü Farkındaysan kız erkek seçmemişim zaman öldürüyorum Yorumla Sarimsakli_pankek 28 gü @Celalsaglam off kendin soru sor kendi sorunda öldür zmnn Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben ayar oluyorum 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Tav olmuyorum 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 71% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı. El kol şakalarından 0 0 Yorumla
ladycrazy Takip Et Xper 1 Yaş: 24 28 gü Ses tonunu kullanışına ve düşünceli davranışlarına 0 3 Yorumla Celalsaglam 28 gü Beyler dk 00:01 ben elendim ses tonu dedi hepinize başarılar diliyorum Yorumla ladycrazy 27 gü 😆😆😆 Yorumla Celalsaglam 26 gü 🥲🥲🥲 Yorumla
Arda_darda Takip Et Xper 4 Yaş: 19 28 gü Sarımsak sevmesi 0 1 Yorumla Celalsaglam 28 gü Abim sen konuya çok uzaksın 🥲 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Bakışlar 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 39 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 36b cevap paylaştı. İçten gülümsemesine 1 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 33 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gülüş 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 32 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yürumesi kafi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sohbet kabiliyeti... böyle bir erkekle tanisan demek istediğimi anlar. Hem seviyeli yilişik değil hem çok kültürlü dinlemesini biliyor ben sussamda farkli konular açmasini beceriyor. Saygili. Benim fav davranis bu şu an. Ama bulmasi zor bence
Merhametli olması ya mesela bir kediyi alıp sevmesi veya beslemesi gibi
Merhaba,
Merhametli kanaatkar ve fedakar olması lazım duygusal romantik olmalı ve samimi olmalı!
Zeki olması ve problem yaratmaktan çok çözüm odaklı olması. (Tabi fiziken de beğenmem lazım )
Memet beeeyy kasanın anahtarı ordamıııığğğ diye bağırınca düşüyom
Tesadüfe bak bir tek ben çekici buluyorum sanmıştım 😊
Olgun kadın olmasına
Ayt matte 40 da 38 yapan kıza tav olunur harbi diyorum
Merhamet. Çoğu davranışla bağlantılı.
Hayvan sever olması
Centilmen oluşuna 😍🥰
Bana bakıp dudaklarını ısırması
Karşı cins olsun yeter..
Güzel hamsi tava yaparsa
Olur olmadık her şeye atlamasina
Merhametliyse, soğukanlıysa olurum
Şu sıra hiçbir şeyine.
Offf beee😄
Öz güvenli karı severiz
Utangaç tatlı kızlar çok hoşuma gidiyor.
Bakımlı ve titiz olmasını
Hoşlanmak istiyorsam bir şey yapmasına gerek yok
pankek seven kıza tav olurum 😄😊
Süleemmmmeem
Nolu süle kurbanete söyle bah 3 çocuk ev kira saat 4 söyle
Yoook
Nedir bu inat bu öfke derdin ne yabancı söyle
@Celalsaglam niye her yoruma atlamışsın sinir bozucu
Farkındaysan kız erkek seçmemişim zaman öldürüyorum
@Celalsaglam off kendin soru sor kendi sorunda öldür zmnn
Ben ayar oluyorum
Tav olmuyorum