Şu sabah erkenden kalkmayı kim buldu ya..🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😴😴uyanmasak uyusak her şey daha güzel olacak ya. uykusuz kalabilir misiniz? ne kadar?

Şu sabah erkenden kalkmayı kim buldu ya..🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😴😴uyanmasak uyusak her şey daha güzel olacak ya. uykusuz kalabilir misiniz? ne kadar?
Ben tahammül edebiliyorum
Aslında edemiyorum. Uykusuz kalmayı sevmem ama işe gitmek de mecburiyet. Şu ana kadar tek bir gün bile işe geç kalmadım. Saatim 6.30'a kurdu ama 6.30'dan erken uyanırım. Şu sıralar son bir ayda da gece vardiyasında çalışıyorum. Biraz uyku problemi oluyor. Bunu da sevmiyorum evet arada bir ofiste otururken kafayı koyuyoruz. İnsan bu kadar yapacak bir şey yok o 15 dakika uyuma bile insana çok iyi geliyor. Bir keresinde bir anım var onu anlatayım. İş çıkışı 3 arkadaş şantiyeden markete gittik. Arabayı ben kullanıyorum. Biraz da tur attık saat 8.00-08.30 arası akşam. Geri dönüşte uykum geldiğini gözlerim kapandığını hissettim. Arabayı çektim sana arkadaşlardan birine dedim siz kullanın. Dalga geçtiğini zannettiler. Gayet ciddi şekilde arabadan indim yan koltuğa geçtim. Daha koltuğa otur oturduğunuz gözlerim kapandı. Onlar da şaşırdılar yanında konuşuyorlar ama cevap veremiyorum o derece. İşte böyle tahammül edemiyorum.
Edebilirim, Çünkü ben çoğunlukla uyumayı sevmem nedeni ise geceyi sevmemle ilintili. Kalabalık fazlalık olan her şey gece bir köşeye çekiliyor geriye huzur kalıyor.🌙
Eic için teşekkür ederim Tatlım ♥
Rica ederim çiçeğim 🦋
Sensin çiçek🌺
🙏🏻🦋
En fazla uykusuzluğum 3 günde sadece 3 saat kadar uyumuştum. Dayanıklıydım eskiden ama yaşlandım galiba.
Annelikte bazen günlerce sadece birkaç saat uyku olabiliyor ilk doğdukları zaman..
Öyle gerçekten))
Teşekkürler 🙏🏻 tünaydınlar rica ederim..🎈
Cevap
23Cevap
Uykusuzluğa tahammül edemiyorum pek. uyku düzenim şu sıra bozuk gibi
Benimde bozuk barış ya çok kötü
Edebiliyorum, uykuya düşkün biri değilim...
Edebiliyorum. Çok uzun süreler boyunca uykusuz kaldığım oldu çünkü.
Uykusuzluk gerçekten zorlayıcı bir durum. Uykusuz kaldığım zaman kendimi gergin, sabırsız ve sinirli hissediyorum; sanki en ufak şey bile batıyor. Beden yorgun olunca, zihnin dinlenmesi de zor oluyor. Bu yüzden en küçük bir problem bile gözümde büyüyebilir. Uykusuzluk insana hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yük bence. İnsanın dengesi bozuluyor resmen. Dinlenmiş bir uyku gibisi yok, günü daha verimli, daha huzurlu geçiriyor insan.
Bu aralar uyku düzenim çok bozuldu.. Ama uykusuzluğa dayanırım.. 😅
Uykusuz kalmamak adına akşam saat 10, Melo yatağa. 🤭
Onda girsem üçte uyurum yine dalamıyom ya🥺🥴
Kahve bağımlılığı görüyorum Malefizcim. 😂
Ya o şey ya şey işte cemil mi😂
Kalırım ama uykuyu bulmuşken kaçırmam 😂 şimdi uyuyacam mesela 😂
İyi geceler 😂
Aymıyor ya..
İçtim içtim tık yok
Bu daha etkili
https://youtu.be/BEdWmDbSMxg?si=bAXAcCaamvL7_YyY
https://youtu.be/X45p5ZyxG1w?si=O0UgVjY4Jbb1cJwJ
Bunu dinle birde 😎
😂😂😂🥴
Hayır uykusuzluğa dayanamam.
Günaydın 🌸
Günaydın 🦋 umarım ayar yani😂😴
Uyku kelimesini görünce bile artık tuhaf oluyorum :) nöbetten dolayı gecem gündüz gündüzüm gece oluyor kafam bedenim hep acayip. 🙄
Sabahları zor kalkıyorum 2 senedir günde 5 saat uyuyorum. Zorlanıyorum ama alıştım bazen dayanamadigim oluyor./
Uykuya aşığım, mışıl mışıl uyumayı severim. 4 saat uyku az gelir bana, en az 6 saat uyumalıyım, yine 5 saat de belki yeter
En hassas olduğun konu uykusuzluk resmen hasta oluyorum. Uykumu almam benim için güne daha enerjik uyanmam demek.
Uykum önemli. Kimse için kalamam. Sabah da mecburiyet 😅 günaydın
Günaydın 🦋
Pek fazla kaldığım söylenemez. 6 saat ideal uykum. Hastalık vs olmadıkça bu miktarı hep sabit tutar uyurum.
edebilirim ama zor biraz. şimdi bile biraz uykum var
Edemiyorum
Evt keşke sabahları kalkmasak kim buldu ya aynen🤦
Uykusuzken bana yaklaşmak istemez kimse, o sırada yaptıklarımdan asla sorumlu olamam.
Uyku önemli bir detay bence vucudu kendini jarj etmesi lazım dikkat etmelisin.
Uykuma düşkünüm, bebek gibi uyumayı seviyorum.
Hayır tahammül edemiyorum
Arabadayken bile uyurum ben😄
Evet dayaniriz
Değişkenlik göstermekte
Bu aralar uyku kanayan yaram olmuş benim ajsjaja
Vallahi edemiyorum çok sinirli oluyorum
dayanıklıyım bu konuda
Hiç zorlanmam saat kaçta yatarsam yatayım
Çocuğun okulu olmasa da yatsam
Surda cumartesi ye ne kaldı
Ayakta uyurum.
Alıştım artık
Alıştık hahaha
Uykusuz olduğumda sinirli oluyorum ve pek çekilmem
Ediyorm zombi gibiym
Edemem
Hayır
Ediyorum
ayakta uyuyorum
Moralim bozuk olur
Edebiliyorum bir şekilde
Edemiyorum..
Mecbur kalırsam
Yok edemiyorum
Hayır edemem
Ediyeah.
Edemiyorum.. Saat 10 gibi sızmışım tv karşısında..
Hayır
Asla edemem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?