Kendimden kaçasım var da😅
Madem kaçamıyoruz duman dinleyelim🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻
sebepsizce içimden bir anımı buraya yazmak geldi ama benim anılarımdan size ne dimi o yüzden yazmadım
hadi iyisiniz🤭
Kendimden kaçasım var da😅
Madem kaçamıyoruz duman dinleyelim🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻
sebepsizce içimden bir anımı buraya yazmak geldi ama benim anılarımdan size ne dimi o yüzden yazmadım
hadi iyisiniz🤭
Kaçtım zaten büyük tuzak kurdular kuzen ve arkadaşı ve ben sezdim şunu farkettim yeni hep kuzenler kurtarmış ilk çaycı onu tanımıyorum iki kuzen sapık kuzenin ôz kardeşi bizi görüyor üç rahmetli hasta kuzen oda şu yüzden ben onu oynatıyordum güldürüyordum kuzen odaya girdi arkamdaydı tacizler etti korkuttu oda gördü bence kapıyı hasta oğulları için açıyorlar ya da rüzgar açıyor korkuyor bırakıyor beni o kişi görmüyor zaten içeri girmiyor sadece kapıyı açıp bırakıyor sonra millet var o yüzden de bırakıyor pislik ve şunu anladım hep ben sınavlarımdan sezgilerimle kurtuldum buda garip ama gerçek
Bir uygulamaya üye olmuştum bir çocukla baya konuşmuştuk nude falan atmıştım sonra engellemiştim. Geçenlerde bir araştırma görevi için bir kaç arkadaş ile bir yere gidecektik otobüste çocukla denk geldik 2 saat boyunca bakıp durdu ben ise yüzümü dönmüyordum hiç saklana saklana 2 saat yol gittik otobüsten inince kızların kolundan tuttuğum gibi tuvalete sürükledim ordan taksiyle gidene kadar rahatlayamamıştım hayatımdaki en zor 2 saatti😂
Hergün yaptığım aynı ev işlerinden
Düşün ben onların hepsini cumartesi pazara sıkıştırıyorum😢
O yüzden boş ver işleri bi kahve yap kendine şöyle mis gibi iç, afiyet olsun ☺️
Rica ederim 😇
Hayatin gercekligine dair hersey burada daha cok ilgimi cekiyor. ne kadar basitte olsa. buyrun paylasin lutfen.
Acikcasi su an yasi cok bana uygun olmayan bir sanal karakterden kaciyorum. :)
Cevap
20Cevap
Kendimden kaçıp yine kendime sarıldım ki
Kedine sarılmış olabilir misin acaba?
Nau nau yanımda kedilerim yoktu o gün
Kendimden bıkıp usandığım zamanlar oluyor da. Kendimden kaçmak istiyorum sadece.
Kaç kaç gelir peşinden🙄
Yok ya o kadar da ısrarcı değildir aslında da ara sıra geliyolar :D
Aynısından bende de var bilirim😅
Kendimden kaçmak istedim ama yine kendimde buldum
Dumana bayılırım. Her şarkısı ayrı ayrı güzel ve anılarla dolu. Yakın zamanda konseri olursa gitmek istiyorum zaten
1 ay önce evime 5 dk mesafede konseri vardı ve bil bakalım benim ne zaman haberim oldu🥲 hala üzüntüsünü yaşıyorum
Son gün olsa iyi yatarken camdan duman şarkısı sesi geldi alla alla nerden geliyor kiiii dedim😭😭😭 ben de neyse ki bir kere gitmiştim ama iki üç beş olsa hep giderim😍
Dimi yaaa tam bir deşarj olayı, iyi ki varlar🤩
🍀
Beni üzenlerden. Hala da kaçmaya çalışıyorum.
Kimmiş o seni üzenler
Toprakları bol olsun boş ver.
Öyle diyorsan öyle olsun😇
Kendimden kaçıp aslıma ulaşasım var da ne kaçabiliyorum ne asıl beni bulabiliyorum.
Allah kolaylık versin🙏🏻
Ben kaçmayı sevmem üstüne üstüne giderim benden kaçarlar ancak 😀
Aaaa güzel taktik bundan sonra ben de öyle yapcam
Sevdim seni adın ne bakim senin 😀
Kardelen🙈
Çözümsüz sorunlar baş gösterince sorunlardan kaçmak ister insan ama mantik ağır basar. Bu sorunu çözmek yine bana kalır.
Geçmişimden kaçayım, yeni bir ben olayım 😃
Oluyor mu ki öyle🙄🙏🏻
Hayal etmek serbest değil mi 😃
Tabikiiiii sonsuz hayal kurabiliriz😇🤩
Kaçacak deliğim yok ki, bunun hayalini kurayım. 🤣
Herşeyden kendimi bırak golgemden bile kacasim var bu ara denize açılıp günlerce kaybolmak istiyorum
11 ay oldu ülkemdeki en yakın akrabalarımdan kaçtım huzuru buldum daha önce gelmeliydim
Ülkeden kaçmak istiyorum ama olmuyor.
Kaçmak yok, o günler de gelecek arkandan su dökeceğiz biz🙏🏻
🤣🤣🤣😃
Türkiye'den kalıcı olarak kalabiliyor muyuz? 🤣
Kalıcı kalmak?
Kalıcı olarak kaçmana gerek yok git yerleş elbet bulursun kendine göre bir ülke
Kürkçü dükkanı😂
Niye diye sormucam
Ayol ben ne düşüneceğim fesat insan😂
Ben bişe düşünmedim ama şu an içim üşüdü
Bir tane kadın var ondan
Naptı ki?
Ayy çok merak ettim😃
🥳🥳
Kimseden kaçmıyorum ahada burdayım
Kral yaaaa🚬
Hani bırakıyorduk be😅
🥹🥹🥹🥹🥹🥹
ay ben meraktan uyuyamam bu gece
Ahahahahahahha😂 hayatta anlatmam
ay başıma meraktan bişey gelirse
Ay gelmez gelmezzz
Bağzı şeylerden kaçasım uzaklaşım gelmişti
Kendimden kaçıyorum..
Herkesten kaçasım var bu aralar :D
İşten...
Her sabah ayaklarım geri geri gidiyor her gün bugün gitmesem senelik izin yazdırsam diyorum🥲
Benim her gece oldu şimdi. Bugün hemen bitse diye diye günler geçiyor 😁😅
Bı süredir kimseden
Onlar benden kacsin.
Kendimden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?