Bana göre zekasıyla duruşuyla ve kişiliğiyle daha çekici hale gelir güzellik dediğimiz kavram bugün var yarın yok oyuzden birisi günlük olur diğeri ise ömürlük
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Çekicilik ilk başta dış görünüşle başlar, Konuşma ve hitap şekliyle devam eder, Davranış ve size olan yakınlığını göstererek zirve yapar.
Hayatta karşılıksız bir şey varsa şayet belli noktaya kadar sonsuza kadar değildir. Eğer ki birsey karşılık bulursa işte o zaman konu ne olursa olsun büyür büyür ve sonsuz olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
TC'de 1.80'den yarım milim bile kısa olan hiçbir erkeğe kişiliği ne olursa olsun hiçbir kız selam bile vermez ama uzun boyluysa karakteri şeytan bile olsa tüm kızlar yavşar. Gerçek böyledir, kızlar budur.
Objektif yorum yapacağım size ; Zekasını doğru yerde kullanan kadın zekidir ve çekicidir. Bunun dışında yaşam görüşü olmalı, kültürlü olmalı, önyargısız, empati kurabilen biri olmalı, aynı zamanda fiziği güzel olmalı az çok. İster kabul edilsin edilmesin gerçekler. Kapağını beğenmediğiniz kitabı alıp okumayız yani.
Karizma aura ve öz güven meselesidir. Bunun haricinde giyimden konuşma tarzın pek çok karakter özelliği de etkiler. Fizikte etkiliyor tabi ki ama karakteri kadar değil
İçi güzel olmayanın dışı kusursuz olsa kaç yazar? bir süre sonra o çekiciliği de karakterinin eksikliği sayesinde yok olup gider, karakter olmalı bir insan da gerisi sonra gelir
Ben karakterinin fiziğine sağladığı uyuma bakıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bu karahtere bakıyorum diyenler hiç inandırıcı değil hadi Ozaman alın yanıniza vücudu yanmış bir kadınla evlenin bakalım ömür boyu bakıma muhtaç birini özgüvensiz çirkin aama karahteri Cok iyi birini ben neden se hiç yanlarında bu türk kişiler görmüyorum
Güneş elmayı tatlandırırken biberi acılaştırır. Kabahat güneşte değil, karakterdedir. Her insan karakterinin gereğini sergiler ve kalbinden geçenin karşılığını alır.